Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
9CS
senior tag
Ez biztos annak a kampánynak a része, mint a „fizető utasoknak fenntartott” szöveg. Mostantól nem lesznek késő vonatok, csupán: „Villám sztrájkot” folytat egy-egy.
Ma megvettem a vonat bérletem, és az 1/8 részét vissza is adták a pénteki 1 buszjegyemért cserébe.(Bár ez elején nem értette a néni mért adok neki jegyet, de azért volt mellette aki tudta és így a maga bunkóságával csak kiadta azt a pénzt. Azt hihette, ha bunkó vagy mérges, akkor az meghat.) Lehet meglesz a többi 7/8-ad is.
-
juliabrilke
veterán
Én úgy értettem, hgoy a kapu előtt és után 3 ember lerakná a cuccát. (persze úgy, hogy elférjenek, de egy kis dugót lehessen vele azért csinálni.
) Nem kötelezhetnek rá, hogy ne ott álljál. 
Egyébként nem téged fognak szidni, hanem ezt a hülye kapus rendszert. Ennyi cuccal a kezedben azért látják, hogy nem egyszerű előszedni a cuccaidat.
-
juliabrilke
veterán
-
Hasek
Közösségépítő
Ma 40 km utat másfél óra alatt tettem meg vasúton. Nem is késés miatt, hanem a nagyszerű menetrend miatt. Elég pipa voltam mikor végre megérkeztem haza, mert egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy mi a fittyfene akadája lehet annak, hogy egy viszonylag egyenes kötött pályán, egy rászabott eszköz simán, folytonosan végighaladjon. Ennek az akadáját még a mai napig nem látom tisztán.
Ez az egyik.
A másik, hogy most ezzel a sztrájkosdival, frankónk keresztbe húzták Cloud-dal köttetendő holnapi üzletemet. Ha ez x nappal előre mondják, hogy "gyerekek holnap nem indulunk" akkor még azt mondom korrekt. Na de azért az utolsó nap szólni, hogy még a programokat korrigálni is hajmeresztő legyen... na azért az egy kicsit sok. Mi lesz a következő? Sztrájkolnak, mert pók sz*rik a sínre? Menjenek már a p*csába, azért határok mindenhol vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest