- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
-
9CS
senior tag
Ez biztos annak a kampánynak a része, mint a „fizető utasoknak fenntartott” szöveg. Mostantól nem lesznek késő vonatok, csupán: „Villám sztrájkot” folytat egy-egy.
Ma megvettem a vonat bérletem, és az 1/8 részét vissza is adták a pénteki 1 buszjegyemért cserébe.(Bár ez elején nem értette a néni mért adok neki jegyet, de azért volt mellette aki tudta és így a maga bunkóságával csak kiadta azt a pénzt. Azt hihette, ha bunkó vagy mérges, akkor az meghat.) Lehet meglesz a többi 7/8-ad is.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
juliabrilke
veterán
Én úgy értettem, hgoy a kapu előtt és után 3 ember lerakná a cuccát. (persze úgy, hogy elférjenek, de egy kis dugót lehessen vele azért csinálni. ) Nem kötelezhetnek rá, hogy ne ott álljál.
Egyébként nem téged fognak szidni, hanem ezt a hülye kapus rendszert. Ennyi cuccal a kezedben azért látják, hogy nem egyszerű előszedni a cuccaidat.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
-
Hasek
Közösségépítő
Ma 40 km utat másfél óra alatt tettem meg vasúton. Nem is késés miatt, hanem a nagyszerű menetrend miatt. Elég pipa voltam mikor végre megérkeztem haza, mert egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy mi a fittyfene akadája lehet annak, hogy egy viszonylag egyenes kötött pályán, egy rászabott eszköz simán, folytonosan végighaladjon. Ennek az akadáját még a mai napig nem látom tisztán.
Ez az egyik.
A másik, hogy most ezzel a sztrájkosdival, frankónk keresztbe húzták Cloud-dal köttetendő holnapi üzletemet. Ha ez x nappal előre mondják, hogy "gyerekek holnap nem indulunk" akkor még azt mondom korrekt. Na de azért az utolsó nap szólni, hogy még a programokat korrigálni is hajmeresztő legyen... na azért az egy kicsit sok. Mi lesz a következő? Sztrájkolnak, mert pók sz*rik a sínre? Menjenek már a p*csába, azért határok mindenhol vannak...
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla