-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
wow mit találtam. második végigjátszás, ME2-ben Morinth mellé álltam.
SPOILER
miután Londonban lelőttük az égbe lövő Reapert, túl kellett élni egy ideig. Mi volt a neve a Banshee-nek? Morinthakkor vettem észre mikor már majdnem meghalt... néztem egyet...
-
whitezo88
nagyúr
kicsit késve, de megcsináétam a Citadel DLC-t. Szerintem zseniális, végre van benne poén rendesen, meg lazábbra veszi az egészet. Jókat nevettem itt-ott
azt sajnálom, hogy Tali nem volt ott a bulin, pedig előtte végig ott volt... azt olvastam Rannochot ha megcsináljuk akkor lehet meghívni de nem értem miért. (beszédeiben sokat utal a csatára?)
A kaszinós résznél is jó elterelő dumák vannak, yt-n megnéztem a többit, ki mivel foglalja le az őrt. A Javik-félék a legnagyobbak
(Ember! Mikor őseidet legutóbb láttam még barlangban voltak és kövekkel és botokkal vadásztak! Válasz: - figyelmeztetjük vendégeinket, hogy egyes italok hallucinációkat okoznak - nem pontos fordítás)
meg most hagyok időt a gameplayre küldetésekre is. Anno mikor végigjátszottam eléggé rohantam vele sajnos. Pl kb el se olvastam mi van, azt meglepődtem mikor választani kellett Tali meg Legion között aztán csak néztem hogy hopp ezt nem kellett volna, de aztán mentem tovább végül. Most romance van vele szóval ilyenekre már figyelek
Ott még nem tartok, de netről már tudom, hogy átdobták az embereket a palánkon a Stock Photo-s olcsó photoshoppal, amit Tali ad magáról képet... azért kicsit foglalkozhattak vele jobban....
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Ryder62 #9917 üzenetére
me1-ben az általános hangulat, helyszínek és a zenék tetszenek, itt a legjobb az összkép szerintem. és a zenék! me3-ban alig van zene, ill alig hallható. me1-ben szinte mindenhol annyira odaillő a háttérzene, hogy nemigaz! akár a Normandy, akár a Citadel, akár az űrbéli outpostok, halk rejtélyes csilingelő háttérzenéje.
-
whitezo88
nagyúr
reinstall + BDTS megoldotta, jelenleg megy.
érdekes mennyire életlen és alacsony felbontású a grafika még ultra highon is, igaz, 2008as a gamma. ezer éve nem játszottam vele
-
whitezo88
nagyúr
sziasztok ide írok mert ez jobban pörög
Mass Effect 1 sajnos nem indul w7 64 biten. googleban olvasott megoldások egyikre sem megy (admin, compatibility, dll átírás) - elég sok embernek van ilyen gondja, Steamessel és simával is.
elindítom és semmi... tegnap egyszer (először) elindult, azóta nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest