-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
Chabe89 #1745 üzenetére
Hát kis nyomozás után az derült ki, hogy csak az után ajánlja fel, ha elviszed vacsorázni a kabinodba.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Chabe89 #1695 üzenetére
Helyesbítek. Reaperek ellen nem hiszem hogy megyünk, inkább csak Husk-ok ellen:
Kis infó:
"Nemrég a BSN spoielres szekciójába valaki feltette a demóban maradt War Assets nevű txt-t. Ez azt írja le, hogy mennyi minden számít majd a végkimenetelben: több ezer bejegyzés van benne, az első és a második részből, sőt az összes dlc-ből is mindegyikből több bejegyzés különböző értékekkel. Szóval meg lehet nyugodni, csomó minden fog számítani, és csomó minden visszatér, legalábbis a nyers adatok szerint."
-
csab991
senior tag
válasz
Chabe89 #1661 üzenetére
Igen, elég pontatlan volt, mondjuk a fejlesztések sokat dobtak a kezelhetőségén, de soha nem fogytál ki a lőszerből, meg a saját stílushoz nagyon passzolt. A Mattock is nagyon jó volt igaz sokszor kifogytam nem voltam valami jó tartalékolásban, de nem is ez volt a cél, csak azt sajnáltam, hogy nem fekete vagy piros színű volt, mert akkor ment volna a páncélhoz. Egy ilyen Mattock tűzerő és pontosság, Revenant tárkapacitással és tűzgyorsasággal keverve zúzós lenne, csak az már nagyon inbalanced. De rendkívül jó fegyvereket csináltak a készítők, minden egyes lövés élvezetes volt, annyi fix.
Edem05: Igen, jó hogy ennyi lehetőség van fegyverválasztásban, nem unja meg az ember a játékot, mindegyik fegyver új és új stílusra össztökéli.
-
Edem05
őstag
válasz
Chabe89 #1658 üzenetére
Nekem a Geth pulzuskarabély tetszett a legjobban. Csak annyi volt a baj, hogy nem használhattam azonnal hanem úgy kellett megszerezni. Amikor Tali csatlakozik a csapathoz, őrület fokozaton kell végigvinni a küldetést és a pálya végén felvehető. Fegyverleírás képekben: kép1 kép2 kép3
ME3 megjelenésig van még idő, fuss végig a story-n és próbáld ki ez is... nem fogsz benne csalódni.
-
JamesHun
addikt
válasz
Chabe89 #1648 üzenetére
akkor kevésbé zavar majd a magyarítás hiánya
írtam EA nek, hogy lehetne valami origines partnerprogram, hogy x játék után kapnál % os kedvezményt origines vásárlásra
én már utálom a DVD lemezeket
szívesebben vásárolnék online játékot ahogy xboxra is jobban szeretem a market vásárlást, mint a legyen bent a DVD és cserélgessem a lemezeket -
tiv83us
veterán
válasz
Chabe89 #1477 üzenetére
Koszi!
A legnagyobb bitch a Phantom, mert cloak-ot hasznal es egy nyisszantassal (silveren, goldon) megol a fenebe, egyedul Stasis-szel lehet ellene vedekezni. A sok Atlas nem akkora problema, mindenkinel elfer 2 raketa, plusz ha szorjuk overload-al, warp-al, drone-okkal, akkor goldon sem huzza sokaig.
A Guardianok jelentik az egyik legnagyobb problemat, hiszen sokszor negyen-oten is megindulnak feled es mivel egyikunk sem tud sem pull field-et sem singularity-t, igy a taktika az, hogy en throw-val megkuldom, majd a fejvadaszok lepuffantjak. Masik megoldas meg az, hogy belovunk a kis resen a pajzsukon, sokszor ossze is jon, csak nem egy eletbiztositas.
A masik nagy problema a field enginer ugye, sokszor alig lehet oket kikapni a tomegbol es a mocskok szerelik az Atlast es a turret-eket is es eleg erosek is, nem felmasodperc oket lekapni. Sokszor volt olyan, hogy a mocsok felepitett korenk 4 turret-et, mi meg szoptunk rendesen, negybol harmunk a turreteket szedte, a harmadik meg az engineer-re vadaszott. Szoval nem lesz konnyu, de jo moka leszAmugy Silveren hihetetlenul szorja a lovet, egy misszio utan 35k credit jott ossze es jo sok XP persze
-
nanorambo
őstag
-
tiv83us
veterán
válasz
Chabe89 #1264 üzenetére
Szerintem teljesen rendben van a grafika, meg konzolon is. Nekem az ME1 maig tetszik, hiaba, hogy nehol masodpercekig pakolgatja a texturakat a motor az arcokra, ruhakra...stb.
A mozgasrol; az elso reszben a sprint szerintem egy vicc volt, nehez pancelban Shepard ugy kavart, mint Usian Bolt, aztan ott a masodik resz hirhedt "zombi mozgasra", /ugye mikor a parancsnok a Normandy-n csaszkal a fejet jobbra-balra lobalva, mint egy rossz junkie/. Ez a Mass Effect, en igy szeretem es kulonosen orulok, hogy tenyleg ugy tunik, hogy olvasgattak a BioWare-es fiuk is a forumokat es helyrepofoztak amik miatt nyavalyogtunk /a bolygo-scannales, a lebutitot inventory - illetve annak hianya -, a Makozas, a leegyszerusitett kepessegek...stb/. A Multi meg kifejezetten jot tesz a jateknak, igy az emberek talan eloveszik majd meg 2 ev mulva is, mint ahogy eloveszem en is maig a ME1-et, meg Multiplayer nelkul is. -
Sonja
nagyúr
válasz
Chabe89 #1264 üzenetére
Itt senki nem írt olyat, hogy gagyi a grafika.
A textúrák alacsony felbontásúak, ezt írtuk, ami viszont tény. Ezen kívül szvsz nincs probléma. Ez még változhat a teljes kiadással, lévén a demó csak 2GiB, amibe lehet nem fértek el. Esetleg külön kapunk, mint a DA2 esetében.
(#1268) Malachi: SG-n írnak ilyet egyébként.
-
Воланд
titán
válasz
Chabe89 #1264 üzenetére
nekem ezzel az egesz grafikai reszleteseggel kapcsolatban van egy jo tortenetem: anno amikor jatszottam az me1-el volt valami gebasz a gepemmel, ujrahuztam, me1 vissza es akkor kezdjuk elolrol. a beallitasokhoz nem is nyultam, kb a jatek felenel vettem eszre, hogy minimumon van minden, de ez fel sem tunt, hiszen maga a jatek annyira lekotott, hogy ilyen aprosagokkal nem is foglalkoztam.
persze ezzel nem azt mondom, hogy legyen rem ronda (a ruhak pl nem tetszenek a demoban), de ha szar lenne a jatekmenet, azert a grafika nem karpotolna az embert.
-
Malachi
veterán
csámm! látszik, hogy finomítottak a karakter és a fegyverek testre szabhatóságán, ez mindenképp baromi jó. kikockáztam, hehe - jó, hogy minden skill 6 egyforma szint és 1-1 pontot ér, a négyestől pedig tovább bomlik a skill tree és nem csak 2 választási lehetőség van, mint eddig (duration vagy power) hanem mint a 6 további eltér valamiben.
marha jó lesz na.
-
Malachi
veterán
ezt olvastam, köszi, de az érdekelne inkább, milyen plusz letölthető tartalom jár a CE-hez, esetleg olyan küldetés ami csak abban lesz, extra DLC, ilyesmi. mint a BF3-nál az ingyenes Karkand az előrendelőknek. mert csak a könyv, zene és plusz páncél, fegyverek miatt nem venném meg a gyűjtőit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végül is remélhetőleg demó végén kapunk egy nagy cliffhangert, és még jobban várhatjuk a megjelenést.
2. rész premierje kimaradt nekem, egy évvel később toltam, de elhiszem hogy nagy felhajtás volt.
Kis infó, ide még talán nem írtam
Lett dumálva cdgalaxis-sal. Eddig ugye csak értesítést lehet kérni a játékról, a konkrét rendeléseket MÁRCIUS 1-től lehet leadni. Tehát aki CE-t akar venni az készüljön mert lehet hogy hamar elkapkodják. (sőt talán még a normál változatot is, gondoljunk csak BF3 LE verzióra)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem most már megjelenésig semmi érdemleges infót nem fogunk kapni. (nagyon helyes ez a hozzáállás)
"minden képesség kilenc különböző irányba fejlődhet"
Ez jól hangzik.
-
Vistaboy
veterán
Szerintem Jack jobban néz ki így, mint a második részben. Kíváncsiságból csináltam egy mentést, amiben összejöttem vele rendes románc keretében - értsd: nem csak szex -, mert már korábban arról tettek említést, hogy jobb emberré lehet őt változtatni. Kíváncsi vagyok rá.
A másodikhoz meg csak annyit, hogy valószínűleg ez is egy hajófejlesztés lesz, mint a második részben volt. Még az is lehet hogy űrcsatákat is kell vívnunk - vagy csak cinematic videók lesznek - és akkor jut nekik szerep az adott szituáció túlélési esélyeiben.
Mindenesetre már nagyon várom. Épp most játszom már vagy - passzolom, hányadik alkalommal -, ezúttal megpróbálom Samarát is behálózni, olvastam korábbi kommentekben hogy lehet, kíváncsi vagyok, sikerül-e. Pláne úgy hogy Liarát se veszítsem el közben. Egy ezer éves és egy száz éves aszárival összejönni egyszerre. Na az üdítő lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Itt vannak az N7-es mellékküldetések
Achievement-eknél van több sor, az egyik ilyen:
"Finish all multiplayer maps or all N7 missions in single-player."
Mivel nem vették külön, azért gondoltam hogy lehet összefüggés a kettő között.
-
leviske
veterán
Meglepne, ha BWSN-ön keresztül ne lehetne majd az ezekhez járó DLC-ket megvenni. Tisztában vannak Ők is vele, mennyire marginális mennyiségű ember hajlandó ilyen bábokat venni. Valószínűleg csak a gyűjtőknek akartak plusz egy okot a költésre.
(#802) KubanitoS: Az EA nyomását a stúdión belül most gyakorlatilag Muzyka testesíti meg, szóval erősen kétlem, hogy a BW-en kívülről jött az ötlet.
Itt inkább arról lehet szó, hogy követik a Blizzard példáját. Esélyesnek tartom, hogy a ME4 és DA3 esetében már -minimum időnként- fizetni kell majd a BN2.0 szerű rendszer használatáért.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Palaven-nek kell írni én is úgy tudom.
http://masseffect.wikia.com/wiki/PalavenElkezdtem tolni újra 2. részt. Még mindig rohadt jó játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ebben a hozzászólásban volt először a hír.
És itt írták már hogy:
"When you play the demos for Mass Effect 3 (scheduled to come out sometime before the game's March 6 launch) and Kingdoms of Amalur: Reckoning (January 17), you can get themed items for the other game."
Orákulum. Dejó is lenne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az szép, és akinek gyenge a nete? Okés nálam nem, de biztos van olyan akinek több órába fog tellni a letöltés. Még hogy nincs lemez a dobozban.szerk:
Ok, hülyeség amit ír az oldal. Itt gamepod-on csak az aktiválásról van szó, hogy ahhoz kell net. Vagyis lesz lemez a dobozos változatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest