Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• G4ga

őstag

válasz Rossi #3980 üzenetére

Igazi megszállott vagy!

Én az elsö végig játszásnál csináltam ezt! a másodiknáél megmondom öszintén már nem foglalkoztam ezzel mert baromira unalmas volt elsöre is nem hogy másodjára. Letöltöttem egy Auto Scan Scriptrett, az elején összehalásztam annyit amennyi a fejlesztésekhez kellet és hagytam a fenébe. ( még bolygó táblázatott is nyomtattam és pipáltam ami megvolt :) )
    Én ugy vélem a creditnek se lesz értelme a 3ban, mivel esély se volt rá hogy ugy kimaxold mint az 1sö részben.
    Az hogy egy rendszer 100% nem függ attól mennyire merited ki a bolygó kapacitását. Ha egyszer belépsz minden bolygóra már kiadja a 100%-ot. Ha még nem 100% az azt jelenti hogy megnyilik majd uj alrendszer. asszem 2-3 ilyen nagyrendszer van amiben majd idövel nyilik meg a maradékhoz ( ez egyes mellékküldi után megnyilik )

Egy karrakterrel 2x vittem végig egymás után a két végigjátszás volt majdnem 150 óra. Én mondjuk hajlamos vagyok sokat bibelödni dolgokon. Dragon Age is most van 82 óránál és még nem fejeztem be. ( utsó 3 DLC nélkül ) :) ( -10-20% amig üresen futott a játék mert épp dolgom volt )

Új hozzászólás Aktív témák