Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
szerintem kimaxolni mind a kettöt nem tudod. Me1 importált kari Full Renegád/paragon volt és nem sikerült mindkettöt kimaxolni!
Elvileg eltudod ha a végére hagyod Tali küldijét. arra figyelj hogy miután felvetted Legiot és aktiváltad a cuccost már csak 3 küldit tudsz asszem megcsinálni, utána viszik a legénységet. a 3ból pedig alapból 1 minusz mert Legion küldije is ott van ugye!
-
looser
addikt
Szeretnék egy olyan végigjátszást, amelyben full paragon/renegade el van érve, mindenki megmenekül az öngyilkosban és Tali küldijére el tudom vinni Legion-t :-)
-
Mery95
csendes tag
Köszi.

-
Mery95
csendes tag
Hát mindig "jót" cselekszem hogy a példakép menjen felfelé, de nemigazán sikerült még egyszer sem.

És ennek következtében mindig az van hogy Jack meghal a végső küldetésben...Valaki leírná hogyha Miranda mellett álltam ki, akkor hogy kell hogy Jack ne haljon meg ?
Egyszer régebben sikerült hogy senki se hagyja ott a fogát, de nem emlékszem hogy hogyan.
Mármint hogy kit hova küldtetek ?
Kicsit zavaros.
-
leviske
veterán
A nyilvánvaló poén mellett a másodlagos célja (ami miatt a legénység egyik tagjának helyzetéről szól), hogy némi betekintést nyújtson Thane személyiségéről. Hívőként mutatkozik be, mégis már az első fél percben tudatosítja, hogy nem vár ilyesfajta menekülést a betegségéből, azaz nem elvakult, begyepesedett, vallás fanatikus, mégha vannak is érdekes nézetei.
-
G4ga
őstag
válasz
baluka26
üzenetére
elöször futtasd a beálitás varázykót. ott kikell választani a me1 mentésének a helyét. ha megvan utána probáld importálni!
asszem enélkül nem megy a mentés!
asszem a fö mentési mappát kell betalozni, ha ott van több karakter tudsz majd választani melyikkel akarod folytatni.
viszunt ugy emléxem ha azonos nevüek csak azután tudod melyikkel játszol miután elindult a játék, mert addig sehol nem jelzi
-
baluka26
veterán
Köszi!
És miért nem tudom beimportálni az ME1 mentéseket ME2-be?
Origines ME2, az ME1 save bemásolva ahova kell, de mégsem tudom folytatni a karakterem...
Mit csináljak vele? -
G4ga
őstag
válasz
baluka26
üzenetére
ha sikerult megvenned es telepitened a jatekra ne lepodj meg ha azt irja ki hogy nem kompatibilis a jatekoddal.
a regisztriben is atkell irni a ket dlc telepitese alatt a hu erteket eng-re.
sot van a dlckhez magyaritas is ha magyarul jatszol.
ha a topikba rakeresel v a magyaritasok.hu-n van pontos leiras a telepitesez es a honositashoz is. -
baluka26
veterán
Sziasztok!
Arrival és a Lair of the Shadow Broker DLC-t honnan/hogyan lehet beszerezni?
BioWare-nél azt írja, hogy nem elérhető ebben a régióban, de biztos van valami trükk. -
looser
addikt
Nem mentem azonnal a legénység után a begyűjtők bázisára, csak Chakwas doktornő maradt életben. Ez mennyire lesz hatással a 3. epizódra?
-
looser
addikt
Elméletileg ez a megoldás jó, válthatsz a ghost és walk módok között, van hozzá szerkesztő is, de most újrapróbáltam és csak sétáltam, így nem akadt fenn Shepard.
-
Mery95
csendes tag
Biztosan sokszor volt már, de hogyan lehet azt megoldani hogy ne kelljen választani Miranda s Jack között, hogy a egyik se veszítse el a lojalitását.?
Hallotam már olyat hogy nagyon magasnak kell lennie a renegátnak vagy a példaképnek hogy ez megoldható legyen. Ebből mi igaz s mi nem ?
Igen ezt a levelet én sem igazán értettem. Azt hittem hogy "félreküldték".

-
looser
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen, ez nyilván adódik a levél szövegéből, de hogy pont azzal legyen kapcsolatos, ami a legénység egyik tagját érinti...ezért gondoltam, hogy esetleg olyasmi, amit beletettek, azután elfelejtettek leprogramozni, esetleg majd dlc-ben jön valamikor :-)
-
-
Mustármag
őstag
-
SLYM
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
köszi, közben olvasgattam, hogy ezek milyen extrákat adnak. háát... új felszerelés, kb nem érdekel, 1-2 új küldetés max, na az mondjuk jól jönne, de semmi komoly. azt gondoltam ezek olyasmik, mint régebben egy játék kiegészítői, de csak 1-2 extra. szerintem olyan nagyon nem érdemes ezekkel foglalkozni. te mit gondolsz?
-
SLYM
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
elnézést

hogy on is legyek, most kezdek ismerkedni ezekkel a DLC-kkel, ezek ilyen extra tartalmak a játékhoz, ezt már tudom. a kérdésem, hogy ezeket fel lehet telepíteni úgy, hogy már fel van telepítve a patch és a játék is? gondolom igen, de nem akarom, hogy a mentéseim elvesszenek, szóval gondoltam inkább megkérdezem. köszi
-
SLYM
veterán
nem az FPS részekért játszok a játékokkal, hanem a sztoriért általában. kivétel pl a dead space 1 és a 2, esetleg a crysis 2. coddal legutóbb multiba még az 1-el játszottam, az elég is volt, azóta csak single-t tolok, én ezt élvezem, nem azt ha 10x újra kell kezdenem egy részt, mert nem tudom megcsinálni
közben egyébként megtaláltam a megoldást a problémámra, igaz ehez kb 1 órát kellett kutakodnom és szarakodnom mindenféle hülyeséggel. ha valakinek hasonló gondja volt mint nekem, akkor itt a megoldás (ja és igen, le kell tölteni ezt a programot amit beír a srác, ha máshogy csinálod újra kell telepíteni a jétékot, ha nem csináltál a file-ról biztonsági mentést [link])
-
G4ga
őstag
szia!
nem emléxem hogy nekem lett volna ilyen problémám, pedig vagy 4x biztos végigvittem!
most a 3al játszok multiba, de ott lehet.
mondjuk én az egér szoftverjében szoktam állitani a DPI-t ( g9x ) de nem rémlék hogy a ME 2ben alacsonyabbra kellet volna vennem. nekem nem gyors. bár izlések és pofonk!
FPS-ekkel nem jászol? Mit szolnál egy CODhoz ahol milliméter mozditasra megfordul a csoka? -
SLYM
veterán
kezdem unni ezt a fost. miaz, hogy nem lehet ebben a szarban állítani az egész érzékenységet? össze-vissza rángatom kb, élvezhetetlen így a játék. de az megalol bazdmeg, hogy ha driverben veszem lassabbra, akkor is felgyorsul a játék közben. röhej. rágugliztam, de magyar fórumokon ez első ránézésre senkit sem zavart, angol fórumon meg megoldást nem találtam. nevetséges. mi a fasznak vannak a teszterek én azt nem értem
-
SLYM
veterán
sziasztok. amikor elindítom a játékot egy nagy sötét képernyő fogad, de ha megnyomom a bal egérgombot, akkor a lövéseket hallom, szóval elvileg megy a játék, csak a nagy sötét semmit látom. mi lehet a baj? valakinek van ötlete mi lehet a megoldás erre? köszönöm
-
statik
csendes tag
megoldódott egy új szerzeménnyel.

-
G4ga
őstag
Ati kártyákhoz javalott ezt felrakni:
ATI_Win7_Vista_Catalyst10.1_Hotfix_8.69.3RC2_Jan27 ez kimondottan a ME2höz készült! -
G4ga
őstag
ati vagy nvidia kari?
-
Kassadin
addikt
"The most recent version of Physx doesn't work with Mass Effect 2.
Uninstall your current version of Physx (from Add/Remove Programs), and then install the version of Physx which is included with the game (look in the "Software" folder in the games installation files)."
Le kell szedni a jelenlegi physx verziót, és azt telepítsd, amit a játék mappájában találsz.
Ezt másik fórumon írták, próba cseresznye.
-
statik
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a Mass Effect 2-ről.
Anno amikor megjelent nyomtam vele, de nem volt időm sajna. Most újra felraktam, de valami physX hiba miatt nem idul se asztalin se leptopon, pedig működött pár éve... Tud valaki valamit erről a hibáról???? mert meg...ba...z az ideg
előre is köszi
-
L4mie
veterán
ME 1 es kérdés

steam-en vettem meg anno, viszont örülnék, ha originben megjelenne. Lehetséges?suicid missionhoz vannak nagyon szép táblázatok, kit hova kell küldeni, googleban első 1-2 találatra ott lesz egy nagyon is használható ^_^
Másik: rajongó: egyben elküldtem a rákhalálf*szába a srácot 3x ahogy elvileg kell, hogy 2-ben találkozzak vele a bárban és jól lábon tudjam lőni
de nem volt ott a kettőben
elszúrtam az egyben az elküldést, nagyon megfenyítettem talán? O.o -
Rossi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
SPOILER!
Ha jól emlékeszem az IFF küldetés elindítása és a végjáték között eltelt idő a legénység tagjainak elhullását katalizálja. Legion lojalitás küldetésének teljesítése, majd utána rögtön az öngyilkos küldetés teljesítése esetén ugye nem hullik el senki?
-
Mustármag
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Oké, köszi.

-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Elég régen játszottam a játékkal és elérhetővé vált hogy elhozzam a pusztító roncsból IFF-t.
Csak nem emlékszem hogy azt azonnal be kell szerelni vagy én döntöm el hogy mikor? -
Narandil
tag
Végre sikerült elindítani a progit. Igaz, hogy nem segített a win7 reinstallja, de hozzájárult. Reinstall után egy dll-t kért a játék. Le is szedtem a netről, átmásoltam, de utána megint kihozta az alkalmazáshibát. Viszont adott egy támpontot. Mivel 64 bit-es win7 van fenn nálam, egy másik gépről előkaptam a 32 bites változatát a dll-nek, s átmásoltam a sajátomra. S láss csodát működött. :-P Végre végig tudom játszani, s lesz import karim a 3-hoz. :-P
Egyébként a kérdéses dll a d3dx10_39.dll volt, ha esetleg másnak is akadna ilyen gondja.
-
G4ga
őstag
bioware socialon en is azt olvastam hogy tolts egy dx9-et, telepites sokaknak megoldotta a problemat.
ne microsoftrol szedd le hanem mondjuk szoftverbazisrol.
en minden egyes win install utan felteszem a dx9et meg akkor is ha kiirja frisseb van.szerk: a jatek meg dx9-et hasznal.
-
Narandil
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy más is találkozott-e már ezzel a problémával, mint én. Tavaly nyáron játszottam utoljára a játékkal, s augusztusban javítottam a gépem minőségén egyéb okok miatt. Azóta nem volt fenn a játék. Most, hogy jön a három elkezdtem újra az egészet (sajnos a régi mentéseim mind elvesztek) az első résszel, s folytatnám a másodikkal, de nem indul el. Már a neten végig böngésztem mindent a hibával kapcsolatban, de amit próbáltam az nem segített. A hiba következő: indítanám a játékot, s azt írja ki, hogy alkalmazáshiba (0xc000007b). Ha minden igaz, akkor több helyen is azt mondják, hogy a registry-ben van a gond. Erre írtak egy RegCure pro nevű programot, amit ki is próbáltam, de nem segített. Kipróbáltam a régi gépemen is a játékot, s ott minden zökkenő nélkül elindul. Kicsit naívan azt is kipróbáltam, hogy a régi gépről átmásolom a játékot, persze az sem segített. Már ott tartok, hogy újra rakom a windows-t, hátha segít. Azonban előtte kiváncsi lennék, hogy meg lehet-e oldani anélkül. Vagyis esetleg tud-e segíteni?
Egyébként néhány adat a gépről:
Win7 Ultimate 64 bit
Intel Core I5-2400 3.1 ghz cpu
Sapphire HD6870 1GB GDDR5 vga kártyaElőre is köszönöm!
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Tud valaki olyan modot amivel az osztályok képességeit lehet megváltoztatni? Pl: Katonának drone képesség stb.
-
looser
addikt
Rendben srácok. Az igazat megvallva én anno a BW oldalán vettem meg még az ME2 dlc-khez a pontokat, mert akkor éppen olcsóbb volt ott 100-200 Ft-tal mint a galaxisban pld. Olvassátok el azt a hszt, amire eredetileg reagáltam. Én csak a fele árra 'ugrottam', mivel korántsem fele ár, hiszen akkor a teljes árú 800 pont 3000 Ft-ba kerülne, ami nem igaz, vagy legalábbis nem jellemző hogy ennyi lenne. Vagy igen?

-
looser
addikt
válasz
hjanos1
üzenetére
Az a 800 pont a fele az 1600-nak, ami itt 3300-ba kerül :-)
-
hjanos1
senior tag
Origin kliensből a 800 Bioware pont féláron van.
(5€ - kb 1500Ft)
Persze az összes DLC még így is elég drága -
looser
addikt
Meg az összes többi :-)
-
Rossi
addikt
A Lair of the Shadowbroker nem kicsit durva DLC-nek...

-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Amikor megvettem a játékot kaptam hozzá egy ajándék DLC-t.Konkrétan a Cerberus Network-öt.Eddig a http://social.bioware.com-ról tudtam letölteni de nem játszottam a játékkal kb.1 éve és most keresem az oldalon de nem találom.Tudnátok nekem segíteni hogy honnan tudnám letölteni őket?
Azt hiszem megtaláltam, bocsa a korai kérdezésért.
-
T0rnad0
addikt
Ez alapján csináltam meg. Ami a lényeges:
5, Go to the ME2 Save Editor, register, and upload your .xbsav /.pcsav file.
6) Click on the My Saves Tab, then the Morph Head button, then export the YAML file.
7) Go to the Mass Effect Tools upload page (Femshep, Manshep), give your Shepard file a name and upload your YAML file there.
8) Go to the Mass Effect Tools code generation page (Femshep, Manshep}, enter the name you entered in Step 7 and the site will give you a list of all character creation slider tick settings (far left = 1).Amit a végén ad fájlt, abban meg lesznek adva az értékek, én úgy csináltam, ha pl 16-os az adott érték, akkor a 16-at választottam. Szerepel majd közötte minusz és plusz érték is elég nagy számmal. Ott a csuszka közepét vettem nullának és kb-ra beállítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Byski Áramláskijelző.
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akkor mindenkinek tul kell elnie.