- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Google Pixel topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Szerintem a Bioware abszolút nem rontotta el a dolgot. A Mass Effect története úgy alakul, ahogyan te döntöd el, az események attól függnek, hogy melyik küldetést vállalod el. Az óra csak akkor indul, amikor a küldetést elkezded, nincs meghatározva egy globális idő, amikor a reapereknek érkeznie kell.
Egyébként értem a problémád, ez egy apró logikátlanság, amely a kiváló történet / játékélmény miatt egyből feltűnik. Szerintem ez kb olyan dolog, mint egy-két gyengébb filmben megtalálható olyan jelenetsor, amitől fogja az ember a fejét és amellyel a film tökéletesen érzékelteti, hogy valóban csak egy film, a valósághoz semmi köze. Itt most persze nem arra gondolok, hogy pl a főhősnek természetfeletti képessége van, sokkal inkább a filmekben megjelenő baromságokra, mint pl a főhőst nem találják el soha, a lerázott üldöző autó feltűnik a szemközti kanyarban, magyarán olyan dolgok, amelyek csökkentik az átélhetőséget. Akik nézik a Supernatural (Odaát) című sorozatot, szerintem tudják miről beszélek. Az is tele van természetfeletti (kitalált) dolgokkal, de mégis olyan jól adják elő, hogy tökéletesen elhiszem, hogy ez akár a valóság is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- Fűnyíró topik
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest