Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• --Disztroj--

senior tag

PowerBuldog:
    Én mindig beszélgettem a legénységgel az 1 ben is, így egy csomó érdekesség derült ki róluk, emellett csak úgy hullot érte az xp.

Szerintem Alenko egy határozott, saját véleménnyel rendelkező figura, mindig megmondta ha valami nem tetszett neki, ez nekem szimpi volt, ezzel szemben Ashley csak azzal volt elfoglalva (sokszor fontos részeknél a játékban), hogy Liarára féltékenykedjen, legtöbbször még szép szóval is vágta a fejeket, ráadásul egy érdektelen katona ami nálam gáz volt, pedig jó lett volna kedvelni...szóval 2 végigjátszásból 2x hagytam meghalni :DDD bár a játék szerinti alapvetés is az hogy a csajért szaladjunk.

SPOILER!!!

Amúgy a 2 jó volt, nekem mindenki túlélte a balhét, Jacob ment a legénységgel a hajóra, (kb erre jó csak, 3. részben látni se akarom, loyal küldije is neki a leggyengébb)
    Garrus volt mindig a kapitány, Legion meg a technikus, sztem teljesen egyértelmű...de vicces volt mikor Miranda a nagy beszéde ellenére sem kapta meg a csapat vezetését 1x sem, alapvetően jó dolog sztem direkt a készítők alapvető elképzelése ellenére cselekedni...nomeg az igazi Shepard egy ilyen helyzetben sztem nem bízna ennyi embert egy cerberus tisztre, csak egy olyanra akiben megbízik.

Talival meg Jackel sikerült kavarni.
    Jack szerintem a legszebb csaj eddig a mass effect storyban (micsoda ajkak : > ), kár hogy ilyen széjjelvarrt, de a a karakter ettől még szimpi.
    Tali meg aranyos volt ahogy puhatolózott Shepardnél, szinte mindenre zavarba jött...mondjuk túl nyájas kellett hogy legyek, hogy összejöjjek vele, ami nem tetszettt.

amúgy Miranda és Tali kizárja egymást?

terminator reaper sztem egy hatalmas baromság, de legalább rohadjól volt megcsinálva,
    (amúgy animáció, atmoszféra, hangok 5* az első részhez képest)

Történetileg gyengébb mint az első, de reméljük a 3. odatesz majd... abban is bízom, hogy szépen visszatérnek a régi karakterek is, pl. Wrex nekem jobban fekszik mint ez a semmirekellő Grunt, Mordin viszont hatalmas figura, nélküle jóval üresebb lett volna a játék, erős és érdekes karakter.

történettel kapcsolatban igazából annak örülnék, ha a reaperekről semmi konkrétum nem derülne ki soha..csak szigorúan utalások, félek hogy valami bődületes butaság lesz az egész mögött, bár nagyon bízom a fejlesztőkben.

Pardon, kicsit hosszú lett :)

Új hozzászólás Aktív témák