Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
PowerBuldog:
Én mindig beszélgettem a legénységgel az 1 ben is, így egy csomó érdekesség derült ki róluk, emellett csak úgy hullot érte az xp.Szerintem Alenko egy határozott, saját véleménnyel rendelkező figura, mindig megmondta ha valami nem tetszett neki, ez nekem szimpi volt, ezzel szemben Ashley csak azzal volt elfoglalva (sokszor fontos részeknél a játékban), hogy Liarára féltékenykedjen, legtöbbször még szép szóval is vágta a fejeket, ráadásul egy érdektelen katona ami nálam gáz volt, pedig jó lett volna kedvelni...szóval 2 végigjátszásból 2x hagytam meghalni
bár a játék szerinti alapvetés is az hogy a csajért szaladjunk.SPOILER!!!
Amúgy a 2 jó volt, nekem mindenki túlélte a balhét, Jacob ment a legénységgel a hajóra, (kb erre jó csak, 3. részben látni se akarom, loyal küldije is neki a leggyengébb)
Garrus volt mindig a kapitány, Legion meg a technikus, sztem teljesen egyértelmű...de vicces volt mikor Miranda a nagy beszéde ellenére sem kapta meg a csapat vezetését 1x sem, alapvetően jó dolog sztem direkt a készítők alapvető elképzelése ellenére cselekedni...nomeg az igazi Shepard egy ilyen helyzetben sztem nem bízna ennyi embert egy cerberus tisztre, csak egy olyanra akiben megbízik.Talival meg Jackel sikerült kavarni.
Jack szerintem a legszebb csaj eddig a mass effect storyban (micsoda ajkak : > ), kár hogy ilyen széjjelvarrt, de a a karakter ettől még szimpi.
Tali meg aranyos volt ahogy puhatolózott Shepardnél, szinte mindenre zavarba jött...mondjuk túl nyájas kellett hogy legyek, hogy összejöjjek vele, ami nem tetszettt.amúgy Miranda és Tali kizárja egymást?
terminator reaper sztem egy hatalmas baromság, de legalább rohadjól volt megcsinálva,
(amúgy animáció, atmoszféra, hangok 5* az első részhez képest)Történetileg gyengébb mint az első, de reméljük a 3. odatesz majd... abban is bízom, hogy szépen visszatérnek a régi karakterek is, pl. Wrex nekem jobban fekszik mint ez a semmirekellő Grunt, Mordin viszont hatalmas figura, nélküle jóval üresebb lett volna a játék, erős és érdekes karakter.
történettel kapcsolatban igazából annak örülnék, ha a reaperekről semmi konkrétum nem derülne ki soha..csak szigorúan utalások, félek hogy valami bődületes butaság lesz az egész mögött, bár nagyon bízom a fejlesztőkben.
Pardon, kicsit hosszú lett

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Sweet.tv - internetes TV
- Nintendo Switch 2
- MIUI / HyperOS topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- A Chuwi minigépe az AMD Hawk Point platformot választotta kiindulási pontként
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár a játék szerinti alapvetés is az hogy a csajért szaladjunk.