- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Én anno a második résszel kezdtem, azzal megjelenéskor játszottam, a másik kettőhöz képest tényleg csak átkötő szerepe volt, a története talán a leggyengébb a trilógiából, de persze a rossztól még így is messze van.
Ennél a résznél debütált a saját motorjuk, lehet ezért is lett lineárisabb, zártabb, meg lehet, hogy még nem volt meg az a tapasztalatuk, anyagi hátterük, ami a 3. részre már össze tudott jönni.
Nekem az első rész a mai napig tetszik, játék közben igazából csak az átvezetők azok, amik rosszul öregedtek, a harcrendszere szerintem ötletes, a ritmusra való kattintgatás nem volt monoton, talán csak a stílusok közötti váltogatást éreztem feleslegesnek. Viszont a jól időzített kattintgatásokkal jó kombókat lehetett összehozni, bár tény, hogy elég hamar ismétlődtek a mozdulatok, de első játéknak így is remek volt szerintem, főleg a nem egyértelműen jó/rossz döntésekkel, amiknek tényleg volt súlya. Plusz szerintem a táj mai szemmel is szép, hangulatos, a fejlődésrendszere is nagyon tetszett, szerintem az is remekül lett felépítve, a második rész sok téren egyszerűsödött, butult, bár ott meg szabadabban lehetett mozogni és sok újdonságot hozott a harcokba is.
A harmadik rész meg nyilván minden téren kiemelkedő, az első gameplay trailereket látva el sem hittem, hogy ilyen grandiózus lesz, aztán még így is bőven túlszárnyalta a várakozásaimat, a DLC-kről és kiegészítőkről nem is beszélve.Játékmenet és látvány terén a Mass Effect-nél nem ilyen nagy a különbség az egyes részek között, de ott hamarabb is érkeztek a folytatások, persze az első azért elüt a másik kettőtől, de az alapok nem sokat változtak, bár a fejlődésrendszer nekem az elsőben tetszett a legjobban, a másodikban debütáló új meg inkább a harmadik részre ért be igazán.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest