- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
hevepapa
üzenetére
Köszönöm,akkor ki hagyom.
Ha végeztem hárommal újra kezdem,lehet csak a hármat,de van tervben egy teljes végigjátszás is.
A háromhoz fel akarok tenni még két modot és úgy végig vinni,Miranda mod érdekel,nagyon hiányzott a csajszi a háromból.De kell hozzá expanded galaxy mod is.
Na és mivel első végig játszás volt sok dolgot elrontottam.Például tudom hogy a saját lakás küldit a végére kell hagyni különben a csapat egy része kiesik a buliból.
Plusz a köv végigjátszásnál jobban odafigyelek hogy Shepard ne minden szembejövő dögösebb csajt elcsábítson.
Még egy kérdés,most vagyok a játék végén,a földön harcolok,vagyis,most nem mert tegnap késő éjjel hagytam abba valamikor kettő óra körül és nem akartam folytatni mert úgy láttam kemény harc és olyan álmosan csak eltolnám.
De ha fent van happy ending mod és vége a játéknak lehet még valamit csinálni vagy új játék?
Új hozzászólás Aktív témák

- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA® driverek topikja
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest