- iPhone topik
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 - alap
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Hát fantáziám az van.
Mindig szerettem a sci-fi könyveket,sőt a képregényeket is,ha nem vesztek volna el a 90-es években egy költözésnél a képregényeim,tudnék neked mutatni pár érdekes darabot.
Volt egy sorozat aminek a nevére már nem emlékszem,rengeteg sci-fi volt benne,bár egyik másik számban 18+ tartalom is volt,meg némelyik elég durva thriller,bár mondjuk még gyerek voltam,viszont a szüleim nem szóltak bele mit olvasok,max akkor ha rajta kaptak éjjel háromkor hogy az ágyban zseblámpával olvasok.
A nyolcvanas években sok érdekes képregény meg sci-fi volt.
De attól még szeretem a happy endet egy játékban.
Az egyik kedvenc képregényem viszont gyerekkoromban az volt aminek a végén a főhőse megölte magát.De nem emlékszem a nevére,volt vagy 40 éve.Jut eszembe,nagyon vicces a Dragon Age-es páncél.
Van persze full is,de az már kicsit sok.
Dragon Sge-ben mindig Alistair-re pakoltam ezt az armort.
Egyébként meg jó hogy újra kezdtem kettőt,kedvelem ezt a kerge Kelly-t.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest