- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Óóó hallgatnom kellene haveromra aki azt mondja, minden új game előtt lessem meg van e patch hozzá.
Én sajnos olyan vagyok aki megpróbál megbízni a játékfejlesztőkben és azzal játszok amit kiadnak. Ezek szerint rosszul teszem
Nah hát 1.02 hun patch feltelepült és mit látok a txtben :
Megoldódott a probléma, hogy aki nem az alapértelmezett kiosztás szerint nyom a beszélgetéseknél az interakciókra annak kihal a game.
Nah hát elég lett volna ha tudom, hogy alapé. gombot nyomjak ha beszélgetek, de ahogy olvastam nem gond, hogy befigyel az 1.02 patch.
Csak valaki árulja el miért kell patch után itt is grafika és billkiosztás újraállítást végezni....áááááááá

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Revolut
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Tavaszi hardvernyitány
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest