- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Ha már itt vagyok nekem olyanban segítsetek, hogy mivel én se játszom azért oly régóta, mikor egy küldi után megyek dumálgatni a hajón az emberekkel..általában jön vmi új téma ami új küldiket ad vagy xp-t kapok a beszélgetés után.
Nah ez így okés is de a sráccal a 0. szinten..mikor a hálótermek előtt bütyköl illetve a gyengélkedőben az idegen nőcivel nem tudok rendesen beszélni.
Odamegyek hozzájuk, mint mindenki máshoz...átadja az irányítást az animációnak..mutatja odamegy hozzá a karakterem és nem szólal meg..nem ír semmit csak áll mellette...majd kb 2 s után mintha odamondaná neki hagyj békén..látszólag visszajön hozzám az irányítás, mert megjelenik a térkép viszont ilyen félanimációs kamera nézetben maradok és nem tudok semmit csinálni..rsc-en kivül
Mi lehet a baj???
Annyira nem zavar a dolog, de gondolom jó pár dologról lefogok maradni ha 2-ket nem szólítom meg soha.
Köszi előre is aki segíteni tud ebben!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest