Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
A transzport mindenképpen megoldja a dolgot, de átérzem a dolgot, én is előbb válnék meg a DAC-tól, mint hogy amiatt Windowst használjak
Ubuntura meg Debianra is gondolom van újabb kernel azért, és a Ryzenek azért már elég jól/régóta támogatottak. Manjaron annyival könnyebb a dolog, hogy tök egyszerűen lehet kernelt cserélni, akár bétára vagy real time-ra is, illetve a zárt driverek is egyszerűen telepíthetőek. Meg minden csomag majdnem a legfrissebb, ami lehet. Néha viszont Ubuntu alatt jobban mennek dolgok, talán van valami plusz patch, fogalmam sincs. -
Dave™
nagyúr
Az én eddigi tapasztalatom alapján a kernel ilyet nem produkál, vagy támogat valamit vagy nem. Az USB-s audioeszközöknél a standby mode jelenthet problémát ahogyan írtam is a másik topikban, de lehetnek egyéb, egzotikus problémák is. Szerintem ez nem disztribúciófüggő, és a Pulseaido sem sok vizet zavarhat, az csak egy réteg az ALSA felett ha jól rémlik.
szerk: az SDAC nekem egyetlen egyszer ment, emiatt azt hittem én bénázok és kb. mindent végigpróbáltam, ami emberileg lehetséges, a végén kiderült, hogy az AK chip halt meg. Persze ez ekkor már Windows alatt sem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ubuntura meg Debianra is gondolom van újabb kernel azért, és a Ryzenek azért már elég jól/régóta támogatottak. Manjaron annyival könnyebb a dolog, hogy tök egyszerűen lehet kernelt cserélni, akár bétára vagy real time-ra is, illetve a zárt driverek is egyszerűen telepíthetőek. Meg minden csomag majdnem a legfrissebb, ami lehet. Néha viszont Ubuntu alatt jobban mennek dolgok, talán van valami plusz patch, fogalmam sincs.