Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneironauta
csendes tag
Én használtam régebben vagy egy, másfél évig az Antergost, remek rendszer volt.
Aztán egy idő után állandóan rosszul települt nálam.
Pl. csak az uuid kézi átírásával volt hajlandó bootolni, és egyre több apró bosszantó dolog jött elő, így otthagytam a disztrót...
A fő gond szerintem a saját telepítőjük erőltetése (CNCHI) pl. egy Calamares helyett, és az, hogy sok DE-hez a LightDM-et telepítette alapnak, ami kb. havonta, kéthavonta okozott problémákat.
(Elég ránézni a fórumukra, tele van az ezekkel foglalkozó bejegyzéssel...)Ha ezeket kinőné, nagyon jó kis arch alapú disztró lenne egyébként. Pl. az alap témái nekem sokkal kiforrottabbnak és szebbnek tűntek, mint a Manjaroé.
Bár az Apricity OS - ami szintén arch alapú - talán mindkettőnél szebb (asszem alapból cinnamonos, szóval aki azt kedveli, tehet vele próbát).
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest