Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oneironauta #352 üzenetére
Mondjuk első ránézésre az AUR sem biztonságosabb egy PPA-nál, csak ahelyett, hogy sok külön tároló lenne, itt egyben van minden. Ez mindenképpen kényelmesebb, de nem tűnik biztonságosabbnak. Ahogy előkerült múltkor az a téma, hogy melyik AUR helpert érdemes használni, mert van, ami nem túl jó, na ilyen ugye Ubi alatt nincs, mert mindent az aptitude csinál.
A stabilitás meg olyan dolog, hogy alapvetően mindenhol akadhatnak hibák, de mostanában egyre több apróság jön elő nálam a rendszeren, amik leginkább bosszantó kis dolgok, de azért mégis
Például hogy KDE alatt az asztal sarkában levő menü gombra kattintva összeomlik, majd újraindul a Plasma, és nem tudok onnan kilépni, csak a panelen levő (start)menü gombot használva. Vagy a NetworkManager bohóckodása, hogy néha boot után fellép a WiFi-re, de nincs net, akkor eldobja a hálózatot, újra kell csatlakozni, és akkor jó esetben van, de néha kell még neki 1-2 újracsatlakozás. Ezt mondjuk connman nem csinálja, de ha leszedem a NetworkManagert, akkor megy vele az egész energiagazdálkodás (nem is értem miért
), és olyankor nem lehet alvó módba tenni a laptopot, meg nem veszi vissza az órajelet, stb. Szóval vannak azért gondjaim a stabilitással időnként.
-
csixy
addikt
válasz
Oneironauta #292 üzenetére
Köszönöm, ez bejött! Müködik! Nem kellett újra telepíteni.
-
válasz
Oneironauta #273 üzenetére
Fedora lett végül.
Azt is már régen kinéztem magamnak, és nem problémázott a telepítésnél, barátnőmnek is tetszik eddig. Meghagytam a Windows 8.1-et is azért, de a noti -nem én mondtam- most gyorsabb, használhatóbb lett. Szerintem magamnak is ezt fogom feltenni, ahogy felszabadítok neki egy kis helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged