Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Most szedtem össze az infókat, éppen tegnap, visszaállok X11-re. Az 575-ös driverrel is komoly problémák vannak. Lementem a rendszert és megcsinálom ma. Bár azt nem tudom, hogy meddig tudom elhúzni így a Wayland átállást, de így ki kellett vennem a kártyát. Wayland alatt még egy RGB színprofilt sem tudtam beállítani, a TV-m limitedben van, a gép Full-ban. Kipróbáltam a régebbi driverekkel is, de mindegyik verzió részelgesen működik. Nem csak a Manjaro-t érinti, hanem a többi rolling disztrót is, ami Wayland alatt van. Ez egyértelmű, hogy az Nvidia sara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest