Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
Trailblazer #3799 üzenetére
A vicc hogy amelyiket megvettem azt se fejlesztik már nem is tudom hány éve... Minden évben újat kellene venni? Azt tuti nem
rErEaT, crok:
No a mentéseknél akkor kb semmit se ér a mentés, mivel egyesével be kell állítani mindent, és ellenőrizni mit vett ki a mentésből és mit nem, az kb. pont ugyan az, mint nulláról beállítani. Nem igazán értem ezt a jajj banki app parát (minden tranzakciót hitelesíteni kell), de mondjuk vacakul is vannak megírva de nagyon. Ha csak belépni kéne még nem lenne para, de elfelejtenek mindent, a widgetek elrendezését, az értesítési beállításokat, nomeg ezeket újraregelni némelyiket egy horror. Aktiválás jobbra balra, de a kedvencem amikor asztali PC-ről belépve kell engedélyezni a mobilos bejelentkezést (MBH nevű trágyadomb). A Gránit bank ilyen téren nem gáz, meg az Unicredit se (más téren annál inkább, pl újraindítás után nem fogadja el a biometrikus azonosítást), de a CIB-es bejelentkezésnél egyszer!!! elírtam a kódot (mert nem a jelszót kérte hanem valami szerződéses izét amit eddig csak egyszer kellett használni, de persze nem normálisan volt leírva) és személyesen kellene bemenni újat kérni... Egy online nyitott számlához wehehe szánalom. Szerencsére az nem az én számlám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest