- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz Trailblazer #3799 üzenetére
A vicc hogy amelyiket megvettem azt se fejlesztik már nem is tudom hány éve... Minden évben újat kellene venni? Azt tuti nem
rErEaT, crok:
No a mentéseknél akkor kb semmit se ér a mentés, mivel egyesével be kell állítani mindent, és ellenőrizni mit vett ki a mentésből és mit nem, az kb. pont ugyan az, mint nulláról beállítani. Nem igazán értem ezt a jajj banki app parát (minden tranzakciót hitelesíteni kell), de mondjuk vacakul is vannak megírva de nagyon. Ha csak belépni kéne még nem lenne para, de elfelejtenek mindent, a widgetek elrendezését, az értesítési beállításokat, nomeg ezeket újraregelni némelyiket egy horror. Aktiválás jobbra balra, de a kedvencem amikor asztali PC-ről belépve kell engedélyezni a mobilos bejelentkezést (MBH nevű trágyadomb). A Gránit bank ilyen téren nem gáz, meg az Unicredit se (más téren annál inkább, pl újraindítás után nem fogadja el a biometrikus azonosítást), de a CIB-es bejelentkezésnél egyszer!!! elírtam a kódot (mert nem a jelszót kérte hanem valami szerződéses izét amit eddig csak egyszer kellett használni, de persze nem normálisan volt leírva) és személyesen kellene bemenni újat kérni... Egy online nyitott számlához wehehe szánalom. Szerencsére az nem az én számlám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bitcoin topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest