Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Igen, gyári rom. Megcsináltam amiket írtál, most csak a displax féle modul van fent, Magisk app persze rejtve, nincs Enforce DenyList, a tiltólistában fent van az összes banki appom, plusz a Play áruház. Most rendben van a Wallet, már adtam hozzá kártyát, egyelőre a Google részéről ok a dolog a V4A telepítése után is. De a Revolut szólt a root miatt. A Shamiko után viszont elkussolt. Pár pénzügyi appot megpróbáltam még, egyelőre ok. Felment az ADAway is, még mindig ok. Holnap folytatom az átköltözést erre az új telóra.
Hááát croc, te egy állat vagy! A lehető legjobb értelemben, ezért inkább egy jófej vadállat!
Nagyon-nagyon köszönöm! 
Még a gmsdoze izgatja a fantáziám, de használok pl. K9-Mailt (pushmail beállítással) meg Pushovert, nem tudom rossz hatással lenne-e rájuk... de ki fogom próbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon-nagyon köszönöm!