- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-S
senior tag
Másik kérdésem az volna, hogy Flash programok közötti kommunikáció megoldható-e?
Például lehetséges-e olyat összehozni, hogy egy AS2-es progi átküld néhány tömböt egy AS3-asnak, majd az visszaküld egy másikat?
Vagy Flash és java progi között kapcsolatot lehet-e teremteni? -
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1030 üzenetére
Igaz, hogy általánosságban kérdeztem, de milyen infóra lenne még szükség, hogy érdemi választ lehessen adni rá?
Mint korábban is írtam annyi a problémám, hogy ha a Flash progiban pl rákattintok egy gombra ami meghív egy függvényt, ami esetleg lehet több 10 mp is míg lefut, addig nem tudok semmit sem csinálni, csak ha végez akkor kapom vissza az "irányítást".
-
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1023 üzenetére
Köszönöm az jó lenne, leginkább ha AS2-es megoldás is lenne rá.
Kiderült, hogy amit írtam korábban (hogy az AS3 20-szor gyorsabb volt) az nem fedi a valóságot, a szintaxist árírtam AS3-ra le is futott szépen és csak a futásidőt néztem, de mint kiderült nem as jó eredményt...
-
Sub-S
senior tag
AS2-3 sebességre visszatérve, futtattam néhány tesztet, az AS3 20-szor gyorsabbnak bizonyult.
-
Sub-S
senior tag
Mi a legegyszerűbb megoldás arra, hogy ha egy szöveget akarok egy függvényen belül kiiratni dinamikus szövegmezőbe, és azt szeretném, hogy először a szöveg jelenjen meg?
függvény(){
szöveg = "blabla";
másikFüggvény();
}Ez esetben csak a másikfüggvény végrehajtása után jelenik meg a szöveg.
-
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1005 üzenetére
Ez egy rekurzív, visszalépéses algoritmus, nyilván ha csak ezt kellene megoldani, jobb választás lenne a java, de Flash-ben jóval egyszerűbb/gyorsabb összehozni hozzá a felületet, animációkat...
Ezért is kérdeztem mennyi különbség lehet az AS2 és AS3 "sebessége" között.
-
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1001 üzenetére
Igen tömb a tömb-ben dolog
, a kapcsos zárójeles rész az egy javas megvalósítás, ilyesmi szintaxissal megadható egy tömb AS3-mal, vagy csak úgy mint az AS2-ben?
Mi az a 15mp egy végtelen ciklusnak?
Nézegettem az egyik AS2-es script illetve ugyanazon algoritmus java-s változatát, sokkal lassabb(többszázszor!) volt a Flash. -
Sub-S
senior tag
válasz
Nyugdíjas #999 üzenetére
Csak 2 dimenziós tömbökre gondoltam, ha jól tudom az AS2-vel csak így lehet:
adat = new Array(
Array( 1,2,3 ),
Array( 1,2,3 ),
Array( 1,2,3 ));AS3-ban már van lehetőség másképp is megoldani?
Pl. mint javaban:
int adat[][] = {
{ 1,2,3 },
{ 1,2,3 },
{ 1,2,3 }};
Tudja már ezt az AS3? A tömbkezelése, scriptfuttatása mennyivel gyorsabb mint az AS2-é?Illetve van valami lehetőség annak a megakadályozására, hogy ha egy script futása viszonylag sokáig tart, akkor kb 15 mp után ne dobjon fel egy ablakot a Flash Player, hogy leállítsa-e a scriptet?
-
Sub-S
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy többdimenziós tömböket milyen Flash verziótól lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest