- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Nándor
tag
Lenne egy kérdésem ,hogyan tudom azt megcsinálni ,hogy flash-ben lett megszerkesztve a menü gombok ott meg van adva ,hogy buttom és neve is tehát mükdik de ,hogy tudok neki elérési utat adi a html ben vagy scrip-ben mert a flash szerkesztő progi scrip ben kéri az elérést és ez a föoldalamon jelenjen meg ne külön abalkban remélem érthető voltt
-
K Nándor
tag
Már nem kell segíteni megoldottam csak kicsit olvasni kellett
-
K Nándor
tag
Hali
Tudna valaki segíteni az a problémám ,hogy letöltötem egy kész flash alapú honlapot már sikerültt átirni egy két dolgot de nem azt nyitja meg alap ból a böngésző amit megváltoztatam hanem be tetek Flash Movet amit nem tudok megváltoztatni ami nekem kéne az meg Document vagy én nem tudom a kiterjesztéseket vagy a documentumomból valahogy movit kéne csinálnom előre is kössz a segitséget.
-
K Nándor
tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni a Macromedia Flash 8 használatában letöltöttem részben Flash alapú websablont csak pár dolgot át kellene szerkeszteni az oldalon ki voltt írva ,hogy ezzel a progival lehet szerkeszteni csak fogalmam sincs hogyan előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest