- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én lehet megpróbálnám úgy, hogy mikor létrehozom a szövegmezőt, már rögtön adok bele valami szöveget. Feltéve persze, ha szét lehet bontani ezta függvényedet.
Bár elég valószinü, hogy félreértelek, mert már a minap is akartam irni, hogy elég furán irod ezeket a kódokat (egyrészről van "kód" üzemmód a hozzászólásoknál, másrészről olyan baromi általánosságokban irod le, hogy gyak. bármi lehet). Pl. most azt is mondhatnám, hogy szedd szét a két függvényt, amit nyilván nem szeretnél,de mivel nem derül ki, mit csinálnak, igy affene tuggyya
Teccikérteni?!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Meg nem mondom neked, mennyivel gyorsabb a scriptfuttatása, mert nem használtam az AS2-t soha,de bizonyára fejlődött.
Azt ne mond nekem, hog te olyan scripteket irsz amik ilyen sokig futnak, hogy ez felmerül, meg a 15mp is kevés hozzájuk
Ott valami nem kerek, vagy valamit tudsz amit mi nemEgyébként, ha jól tudom a 15mp az nem kikapcsolható, mindenképpen szólni fog a böngésző.
A tömbökre igazából megmondom neked öszintén nem is tudom mit akarsz kérdezni
Ez egy tömb a tömb-ben című dolog? Azt természetesen lehet,de a kapcsos zárójelek hogy jönnek ide?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest