- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
Nyugdíjas #1011 üzenetére
on (release) {
getURL("http://www.paticard.hu", "_blank");
}Ennyire egyszerű a "kódom", movieclippel hogy nézne ki? A button neve szimplán 'link'.
szerk: közben jó lett
a kódban kétszer volt valamiért benne az akció, az egyik instance-be is beette magát load-olós movieevent formájában... Pedig legalább 3-szor átnéztem az összes akciót...
-
bobace
addikt
Azt kérdezném az mi a túrótól van, hogy csináltam egy bannert, és gomb lett nyilván a legfelső layer, a legegyszerűbb on release-es get url, blank akció van rajta, és a Firefox kétszer hozza be a target címet (, volt hogy háromszor is). IE-ben egyszer jön be. Na ez mitől lehet?
-
bobace
addikt
látom pörög a topic..
Azt kérdezném van e olyan parancs hogyha rákattintok egy gombra akkor bezáródjon az egész ablak? -
bobace
addikt
up
-
bobace
addikt
Egy html kód kellene arra hogy a beszúrt flash animáció mindig az ablak méretéhez igazodjon. köszike előre is
-
bobace
addikt
Azt kérdezném hogy mikor loadmovieval betöltök egy a scenere egy másik videót, annak hogy tudom beállitani,hogy ne a sarokba kerüljön,hanem mondjuk a kép közepére töltse be?
-
-
bobace
addikt
válasz
YODA mester #728 üzenetére
Úgy próbáltad hogy rögtön teszel egy stopot az első kockára?
-
bobace
addikt
válasz
Forest_roby #417 üzenetére
most esett le a nicked
hüha én még ugyanezt láttam pár órája is -
bobace
addikt
válasz
Forest_roby #412 üzenetére
nekem bejön az oldalad,azaz király, csak kár hogy itt sem él semmi.vagy csak béna vagyok?
-
bobace
addikt
válasz
Forest_roby #398 üzenetére
én fireworssal csináltam, motion blur több fokozatban, aztán import semmi extra, csak nagy lesz a méret
-
bobace
addikt
hu ezt az action scriptet hogy nem vágom... én flash 5-böl szoktam kimásolgatni a parancsokat és simán beveszi
ja amugy azt akarom megkérdezni hogy nektek bejön az oldalam mert nekem nem, pedig minden oksa... Bővebben: link
nekem nem akarja az igazságot bár a netem telefonos, aki ráér nézzen már rá adsl-röl. ja és nem is raktam fel mindent ugyhogy elég hiányos csakhogy egyáltalán megy e, thanks
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest