- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Helló!
Egyelőre annyival próbálkoztam, hogy ütemzetten be/ki kapcsolja a repülőgép és akkukímélő módot.
A probléma az, hogy ha a MD aktiválta az akkukímélő módot akkor én azt kikapcsolni nem tudom kézzel. Ez miért van? Mit lehet kezdeni vele?
Amúgy ezt csak két makróval tudtam megoldani (egyik a bekapcsoláshoz másik a kikapcsoláshoz). Meg lehet valahogy oldani egyel? Én nem találtam hozzá megfelelő opciókat.
-
mzso
veterán
Nekem olyan problémám van, hogy ha a MD kapcsolja ki/be az akku kímélő özemmódot akkor azt kézzel már nem lehet állítani, csak ha újraindítom a telefont? Lehet ezt valahogy orvosolni?
-
mzso
veterán
Helló!
Arra van makró, hogy az NFC deaktiválódjon vásárlás után? (Egyelőre csak Google Wallet-et használtam, de jövőben lehet hogy más is lesz.)
-
mzso
veterán
Helló!
Gondolkodom egy ilyen Yettel flottás csak adat SIM-en. De sokan azt zengik, hogy dupla-tripla olyan gyorsan merül tőle a telefon. A vélekedések szerint a publikus IP cím, meg a botnetek, malwarek, stb miatt.
Erre ki lehet találni valami trükköt Macrodroiddal. Gondolok én olyanra, hogy kikapcsolt képernyő mellett 15-20 percenként aktiválódna csak a mobilnet (ha nincs wifi) egy pár percre, amúgy inaktív lenne.Nem tudom mennyire lenne ilyen hatásos, vagy hogy mennyi lenne az energiaköltsége egy ilyen makró futásának.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest