- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
A telód 5GHz -en kommunikál a routerrel, a router Lanon továbbítja az utasítást a Gateway -nek, az meg wireless kommunikál az egyes eszközökkel. Gondolom, ez utóbbi 2,4GHz, de ez már független a telódtól és a routertől.
Mcrazy:
Ha 5GHz -en kommunikálnának az eszközök, akkor még rövidebb lenne a hatótáv. Egy Powerline -os cucc lehetne még megoldás. -
-
Nem kell hozzá a telefonnak wifi, mert mobilnettel is lehet vezérelni a konnektort. A lényeg, hogy szinte az összes konnektor csak a 2 4Ghz ismeri, de a vezérlést akár GPRS,-ról is lehetne küldeni. A telefonnak el kell tudnia érni a szervereket, onnantól meg már működik.
Szóval a konnektor legyen felcsatlakoztatva a routerre és mehet a vezérlés. -
Szia!
Ha még nem jutottál előrébb vele, akkor azt tudom tanácsolni, ha egy másik makróból futtatod azt a makrót, amiben a 2,4Ghz-re van szükséged, akkor a
1. A "Makró futtatása" művelet elé tegyél be egy "Wifi beállítása - Hálózathoz csatlakozás" műveletet.
2. Ezután közvetlenül pedig egy "Várakozás egy eseményre" műveletet, amiben megadod a "Wifi állapota - Hálózathoz csatlakoztatva (itt a 2,4Ghz-t választod" eseményt. Ez a várakozó művelet nem engedi addig tovább a makrót, ameddig nem vagy csatlakozva a kiválasztott hálózathoz.
Amennyiben egy makróban lenne az összes művelet, akkor az elé a művelet elé tedd be az 1. és 2. pontban lévőket, ahonnan már a 2,4Ghz-re van szükséged.
Ha nem sikerül valami, tölts fel ide képernyőképet a makródról, hogy megtaláljuk a hibát. -
Szia!
Én használok ilyen vezérlést. Korábban a Smart Things - SharpTools párossal használtam, ami nagyon jó volt, de a Smart Things áttért egy új technológiára, amit jelenleg nem támogat a SharpTools, ezért érintés emulációval oldottam meg. ( Korábban ezzel kezdtem, majd később tértem át a fent említett appokra )
A lényeg, hogy a vezérlő alkalmazásban beállított wifis konnektornak alias Smart Plug - nak a kapcsoló widgetjeit kiteszem a kezdőlapra, majd a MD Felhasználói beavatkozás - Kattintás - Szövegtartalomra művelettel kapcsolgatom.
Képet vagy makrót késő délután tudok mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest