- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Hm. Nekem nem hajlandó normálisan működni az MD már. Általában a repülőgép módot nem deaktiválja időzítetten, de most pl az akku kímélő mód maradt úgy. Néha, ha ránézek a telefonra éjszaka, olyat látok, hogy aktiválnia nem sikerült időzítetten az egyiket, vagy mindkettőt.
-
Oldman2
Topikgazda
-
DrKapocs
őstag
"valami olyan megoldással aktiválja az MD az akku kímélő módot, hogy azt kézzel nem is tudom visszakapcsolni"
Ezt én is észrevettem, ettől függetlenül én használom. Ha manuálisan ki akarom kapcsolni az akkukímélő módot, akkor ezzel a makrómmal teszem:
Ebből csináltam egy parancsikont és "probléma megoldva". De nem igazán szoktam manuálisan állítani, mert csak éjszakára kapcsol be az akkukímélő mód, hajnalban pedig kikapcsol.
-
Nem 100%, mert vannak olyan alkalmazások, ahol a MD nem tudja lehívni a képernyőtartalommal az összes értéket.
ilyenkor szokott az a probléma előfordulni, hogy nem tudja beazonosítani a kattintandó szöveget.
Ez nem lenne baj, ha az adott szöveg fix pozícióban van, mert akkor az X-Y koordinátákat használva lehet kattintani.
Viszont, ha a szöveg a képernyőn mindig máshol bukkan fel, akkor a kattintás csak akkor lehetséges, ha változóból ki tudja a MD keresni a szöveget. -
zeon.hu
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Aztán mennyi adatra lenne szükséged?
Csak mert, ha 50 GB elegendő lenne, akkor nevezz be egy aktív hangcsomagra, ami jelenleg 1070 Ft-tal több, mint az ugyanennyi adatot tartalmazó csak adatcsomag, így nem kellene gondolkodnod mi mennyit fogyasztAmúgy igen, jobban merül csak adat SIM-mel, mert publikus IP-t oszt a szolgáltató (míg a hangcélú SIM NAT-oltat kap) és elvileg a kívülről érkező scenneléseket kell a telefonnak lekezelenie, míg NAT-olt esetén megteszi ezt a szolgáltatói tűzfal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest