- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
Esetleg elolvastad, amit írtam? Nekem a vastag falak és a hatalmas ház miatt legalább 5 mesh eszköz kéne! Lehet még több is. Na az már egyáltalán nem filléres dolog. És mivel csak telefonnal vagyok wifin, és azzal is csak nagyon ritkán, így egyáltalán nem áll szándékomban még egy telefon árát belefektetni a megoldásba! Az hogy te mire szórod el a pénzed, az a te dolgod, viszont én minden egyes kiadást többször átgondolok és próbálok mindent a lehetőségekhez mérten költséghatékonyan megoldani! És ez nem fillérb@szás, hanem átgondolt cselekedet. Ha nem tudsz segíteni, akkor kérlek (ahogy Mcrazy is tette) tartsd meg magadnak a véleményed, az előitéleteid továbbá a megjegyzéseid! Nagyon köszönöm! És elnézést kérek az Off miatt.
Részemről itt befejeződött a nem ide való hozzászólás...
UI.: köszönöm Mcrazy-nek hogy kiállt értem!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- LEGO klub
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Nem engedik el a kábeleket a GameMax pénztárcabarát tápjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Részemről itt befejeződött a nem ide való hozzászólás...
Mcrazy
Oldman2