Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
Esetleg elolvastad, amit írtam? Nekem a vastag falak és a hatalmas ház miatt legalább 5 mesh eszköz kéne! Lehet még több is. Na az már egyáltalán nem filléres dolog. És mivel csak telefonnal vagyok wifin, és azzal is csak nagyon ritkán, így egyáltalán nem áll szándékomban még egy telefon árát belefektetni a megoldásba! Az hogy te mire szórod el a pénzed, az a te dolgod, viszont én minden egyes kiadást többször átgondolok és próbálok mindent a lehetőségekhez mérten költséghatékonyan megoldani! És ez nem fillérb@szás, hanem átgondolt cselekedet. Ha nem tudsz segíteni, akkor kérlek (ahogy Mcrazy is tette) tartsd meg magadnak a véleményed, az előitéleteid továbbá a megjegyzéseid! Nagyon köszönöm! És elnézést kérek az Off miatt.
Részemről itt befejeződött a nem ide való hozzászólás...
UI.: köszönöm Mcrazy-nek hogy kiállt értem!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Részemről itt befejeződött a nem ide való hozzászólás...
Mcrazy
Oldman2