- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Elkiabáltam. Ma is jelzett a tegnapi születésnapra. Az a gyanúm, hogy ez összefügg a macrodroid hibás egész napos eseménykezelésével, amiről már korábban írtam. Van egy olyan makróm is, ami különböző naptáreseményeknél különböző hátteret tesz ki. A konkrét időpontban kezdődő eseményeket jól kezeli. Tehát, ha 18-20 óráig autóverseny van, akkor 18 órakor vált az adott háttérképre és 20 órakor visszaáll az eredeti. Egész napos eseménynél viszont éjfél helyett 02:00 órakor vált és a következő nap hajnali kettőkor áll vissza az eredeti háttérkép (természetesen a naptár alkalmazásokban 0-24 óráig jelzi az eseményt).
Gondolom itt is az lehet, hogy szerinte még ma reggel kettőig tartott a születésnap esemény. De majd kiderül. Ha holnap már nem jelzi a tegnapi születésnapot, akkor ez a gond, ha holnap is megjelenik az értesítés akkor elszúrtam valamit.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest