Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Elkiabáltam. Ma is jelzett a tegnapi születésnapra. Az a gyanúm, hogy ez összefügg a macrodroid hibás egész napos eseménykezelésével, amiről már korábban írtam. Van egy olyan makróm is, ami különböző naptáreseményeknél különböző hátteret tesz ki. A konkrét időpontban kezdődő eseményeket jól kezeli. Tehát, ha 18-20 óráig autóverseny van, akkor 18 órakor vált az adott háttérképre és 20 órakor visszaáll az eredeti. Egész napos eseménynél viszont éjfél helyett 02:00 órakor vált és a következő nap hajnali kettőkor áll vissza az eredeti háttérkép (természetesen a naptár alkalmazásokban 0-24 óráig jelzi az eseményt).
Gondolom itt is az lehet, hogy szerinte még ma reggel kettőig tartott a születésnap esemény. De majd kiderül. Ha holnap már nem jelzi a tegnapi születésnapot, akkor ez a gond, ha holnap is megjelenik az értesítés akkor elszúrtam valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2