- Android szakmai topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Szeretném a tapasztaltabbak segítségét kérni, mert ugyan egy ideje használom már a MD-t megvásárolt formában, és van is jó néhány makróm, ami teszi szépen a dolgát, de egy dolgot nem tudok normálisan megcsinálni..
A feladat a következő lenne: Van egy fejegység egy autóban, ami ugyan kezel több telefont bluetoothon keresztül (külön-külön, nem egyszerre), viszont nem túl intelligensen van megoldva a telefonokhoz való csatlakozása, mert indításkor mindig az utolsó készüléket próbálja meg megkeresni, ha nem találja, akkor annyiban is hagyja, nem keres a másik korábban csatlakoztatottra.
Ezért olyan megoldást találtam ki, hogy az MD segítségével egy loop paranccsal "X" időnként tegyen egy próbát a csatlakozásra, mert ha a fejegység a közelben van, akkor szépen felcsatlakozik a telefon, akkor is, ha nem az volt utoljára rajta.
A probléma ott van, hogy egy darabig szépen teszi a dolgát, de valamennyi idő elteltével megbolondul és nem csak egy-egy kósza csatlakozási kísérletet tesz, hanem kvázi folyamatosan keresi az autót. Ha kikapcsolom és újra be, akkor egy darabig megint jó lesz, de aztán jönnek a fentebb lévő bajok.
Ti hogy csinálnátok ezt meg? A legjobb az lenne, ha akkor indulna a makró, ha engedélyezve van, mert arra gondoltam, hogy bizonyos események teljesülése esetén lekapcsoltatnám, tehát nem kellene ebbe bele gyömöszölni minden olyan eshetőséget, mai indítaná a feladatot.
Mert próbáltam a fejegységen is ügyködni, hogy az keresse a telefonokat (androidos a jószág), de valamiért nem látja az MD a már csatlakoztatott telefonokat, így nem tudom beállítani sem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fűnyíró topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Android szakmai topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mcrazy
Oldman2