- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
nincs, nem működik úgyhogy én hibám: Mojave-n még jó volt, de Catán az RX karin az összes rajta levő monitort kikapcsolja és nem tudom visszakapcsolni csak reset-tel. Notin kikapcsolja, de fekete kép lesz az internal monitoron, monitor kábel ki-be, utána jó és az external monitor is ki van kapcsolva, de érdekes módon valamikor jó, valamikor meg bekapcsolt fekete kép fogad úgy ahogy írtad.
Próbáltam switchresx-et is, teljesen ugyan az a helyzet. -
-
kushwavez
senior tag
Annyira nem vagyok híve a niresh és társai féle tákolt telepítőknek. fogalma sincs az embernek mit csinál a telepítő és mókolva vannak az S/L/E mappák is amihez én semmi esetben sem nyúlnék, frissítésnél ha valami nem működik sokkal nehezebb debugolni.
A clean procedure amit leírtam csak olvasva tűnik soknak (meg ha lassú a net akkor), de basically csak létre kell hozni egy Apple-től letöltött telepítőt és a mojave clover-t frssíteni & kicsit módosítani a catához, majd arról bebootolni. A kártyához hála égnek semmi különös mókolás nem kell, csak egy bootflag amit írtál és whatevergreen, majd boom
-
kushwavez
senior tag
-
rooney8
aktív tag
clover-ben be lehet állítani, hogy mennyi legyen a timeout. ha 0-ra állítod, akkor nem jön be a clover boot menü. config.plis-et kell szerkeszteni, vagy clover configurator.
-
Smiley
addikt
Kevesebb lepesbol all. Clover wiki.
BIOS>MBR>PBR>boot>CLOVERX64.efi>OSLoader
UEFI>CLOVERX64.efi>OSLoader -
tlac
Topikgazda
ha sürgős, akkor még megpróbálhatod a vmware player-t is, sokkal használhatóbb, mint a virtualbox
akár azon még dolgozni is lehet, ha nem kell a grafikus gyorsítás-csinálj egy szabványos el captian usb-s telepítőt, olyat, ami rendes mac-en is működne, tehát semmi clover, meg kext hackelés nem kell
-telepítsd a vmware playert
-patch-eld meg [link]
-hozz létre egy osx-es virtuális gépet
-telepítsd fel rá pendrive-odról az osx-t vmware alá, itt sem kell hackelni sesmmit, next-next-tel működik -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyelőre nem akarja az igazságot, félúton a telepítésnél kikapcsol a gép, illetve a gép megy, de kép elmegy és a monitor is kikapcsol.
Unibeast-tet így állítottam be:El Capitan
UEFI mode
Inject nvidiaBios:
intel virtualization technology - ki
Other os
Uefi és legacyAsus maximus hero VII, GTX 760, 4790K
Mi nem lehet jó?
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Procifüggő, ez is elmegy 4.8-on is, de bizony az AVX linx kiüti a 100 fokot és ki is dob a gép. Minden más rendben van. Erre mondjuk, hogy mi a stabil, egyéni fogalom
A kompaktok remek dolgok, biztosan, de engem a nagyobb dolgok érdekelnek. 4 liter vizem van kb. 1 10 kilós radi telivörösrézből, egy rendes tripla radi és teljes HF csatikészletes csövezés, blokknak pedig egy kipolírozott 2-3 éves csúcsblokk. Hozhatod a levegődet, ha ezt a procit legalább ennyire le tudod hűteni, tied életem összes tisztelete
És a gép hacsak nem stress teszt megy passzívon van, havi 1-szer van beindítva a ventiköteg rajta. Na ezt meg nem csinálod semmilyen létező levegővel, soha.
-
Tikakukac
titán
-
xedos
addikt
Igen:-) ráadásul olyan miniPci express wifi kártya van benne, ami OSX kompatibilis. Igazából egy darab ALC892-es cucc kell a Multibeastből + egy TRIM és kész. + az alaplapi Gigabite-s lanhoz egy kext.
Prociban lévő IGP-vel is jó, de én WOT-ozok, oda kell az a VGA. Sajna mindig korábban vásárolok, mielőtt az OSX eléri az új hardwerek támogatását... Volt már haswell, de muszáj volt maradnom egyel lejebb. Ugyanígy a VGA-val. Most a Yosemite már 100%-ig támogatja a 750-es VGA-t... lehet cserélek is...Itt az első építési cikkem : [link]
-
Tikakukac
titán
Meg a portok száma, bővíthetőség stb stb. nem 1 szint a kettő itt mérlegelni kell rendesen.
Ha ATX lapot veszel akkor ATX ház kell, ha mATX akkor kisebb is elég, nekem az van és átlagos kukázott házban lötyög az egész, pedig még vízhűtésem is van, vagy tudsz mac minit is célozni mini-ITX lappal. Az azért elég apró valamibe befér. De méretileg korlátoz, húzott K-s procit ekkora házban nem tudom le lehet hűteni főleg külsős vidkarival.
-
xedos
addikt
Nekem van rendes MAC gépem is + egy mini itx-es Hackintosh is.
Na ezt bele lehet pakolni, alig nagyobb házba, mint egy Mac mini...
Kérdés az, hogy kell -e a plusz VGA?
Tudom nem olcsó, de körül lehet nézni az intel NUC-ok között is. Általában ezekre is felmegy az OSX - ezek már kisebbek, mint a mini!!!!! -
-
Tikakukac
titán
Megnéztem a resetet, nálam észre lehetne venni, mert romra van húzva minden, meg agyig van állítva az egész UEFI de minden maradt...
Egyébként állatkirályság a 10.10. Szoptam audi résszel rendesen, de végre működik mindkét hang kimenetem így nem kell dugdosni, megy a belső kivezetett USB 3.0 NTFS-el is és nincs moncis eldobás sem 3-4 óránként DP porton 2K felbontásos monitorral. Perfekt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest