- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cildren
tag
válasz
bladekettő #27530 üzenetére
Nekem több gépen is 10.10.5-ig (Yosemite utolsó update). Mind tökéletesen ment AppStore-os update+Clover updatettel. Az El Capitan is frissült szépen, de nekem ott az USB3.0 az problémás amint van időm downgradelem Yosemite-re mivel az is bőven elég jelenleg. Amint lesz egyszerűbb USB3.0-s megoldás akkor majd ismét megpróbálom a Yosemite-t.
-
cildren
tag
válasz
func93 #27521 üzenetére
VGA nem rakoncátlankodik filmnézés, esetlegesen másik játék alatt? Youtube-on minden pattent?
Én ebben az irányban indulnék el, hogy a VGA kext illetve AMD "driver" megfelelő-e.
Nálam mondjuk produkált hasonló problémát az is, hogy nem saját dsdt volt, de ugyanaz az alaplap minden csak a CPU sebessége különbözött és be volt égetve a CPU sebessége(Core 2 Duo-ról beszélek) ott sokat dadogott de nem csak 5 perc után. -
cildren
tag
-
cildren
tag
válasz
Wiz Khalifa #27113 üzenetére
Pl így: newegg
-
cildren
tag
válasz
Atlantisz48 #27098 üzenetére
Szinte biztos, hogy a dedikált vga-t le kell majd tiltani mivel az Optimus nem szokott működni.
-
cildren
tag
válasz
30z.Samu #27054 üzenetére
Valaki kérlek segítsen
Próbálkozunk telepíteni a gépre a Yosemite-t alapból nem ment a createinstallmedia-s parancs de a ...ESD.dmg-ből elvileg elkészült a telepítő pendrive clover bootloaderrel el is indul a telepítés elvileg fel is pakolja a lemezre a cuccokat viszont restartnál nem látszik más partíció cloverben...
Ha én createinstallmedia-val elkészítem és felpattintom még a clovert is(úgy hogy annak működnie kell ilyen gépen) majd ezt lementem vagy Win32DiskImagerrel vagy DiskUtility-vel akkor ha 30z.Samu ezt visszaállítja működnie kéne a pendrive-nak?
-
cildren
tag
válasz
30z.Samu #27029 üzenetére
Ma végre se meló se suli van egy kis időm
Elővettem a kis DC7900 SFF-t amiben van egy GT630-as.
Felpattintottam rá egy 10.10.4-et mert az volt letöltve AppStore-ból. Éppen frissül 10.10.5-re Hangot illetve alvásból felébredést leszámítva eddig minden pattent. Most jön az, hogy nézek egy nVidia WebDrivert.EFI partíció tartalma: LINK
-
cildren
tag
válasz
CharlieDrop #26762 üzenetére
Keress támogatott Broadcom wifikártyát meg whitelist mentes biost
-
cildren
tag
válasz
Wiz Khalifa #26623 üzenetére
Sima Intel HD-t kb eselytelen mukodesre birni.
-
cildren
tag
válasz
Wiz Khalifa #26357 üzenetére
szerintem a bootcamp pl asztalin az van, de mivel ThinkPad-et használok notebooknak ott egyértelműen a ThinkPad
-
cildren
tag
válasz
tibi970307 #26292 üzenetére
LAN kext előfordulhat illetve az AppleHDA-t ugyanúgy patchelni kell.
De DSDT free lesz. -
cildren
tag
válasz
Wiz Khalifa #26266 üzenetére
Sajnos arra semmi ötlet.
-
cildren
tag
válasz
Wiz Khalifa #26264 üzenetére
Intel WIFI kártya nem támogatott legjobb tudásom szerint.
LAN talán a tonymacx86 odalán található Realtek kext-el lehet működik -
cildren
tag
-
cildren
tag
válasz
Wiz Khalifa #25726 üzenetére
WiFi kuka vagy Atheros vagy Broadcom kell bele.
-
cildren
tag
Troll ON
Ez nagy szülés lesz...
Troll OFF -
cildren
tag
válasz
Wiz Khalifa #25327 üzenetére
Extra/org.chameleon.boot.plist ezt tudod szerkeszteni és oda be tudsz írni kernel flageket.
-
cildren
tag
válasz
Patice #22904 üzenetére
Ment PÜ!
Más: Ahogy böngésztem a fórumban mindenki csak a Paragon NTFS programját emlegeti pedig van nekik HFS+ - os programjuk is ami Windows alatt szerintem jó nagy segítség, nekem így sikerült módosítanom, az org.chameleon.Boot.plist-ben a rossz felbontást(az istennek nem akart elindulni egyik bootolásos "kapcsolóval".)
-
cildren
tag
Üdv!
Sikeresen feltelepítettem, a T61-es ThinkPad gépemre a 10.7.5-ös rendszert iAtkos L2-es lemezről minden működik, viszont ma amikor backupból vissza állítottam a Windows partíciót a bootpartíciót is firrssítette így most eltűnt az iAtkos bootválasztó képernyő. Kérdésem az lenne, hogy ezt hogyan lehetne legegyszerűbben visszaállítani?Windows 8.1 illetve OS X 10.7.5 egy SSD-n van fenn, egy vinyón pedig Windows 7 illetve sok fontos dokumentum
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest