- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Te még fennvagy?
Olvastam most fórumokat, érdekes dolgokat írnak a Lionról. Vannak akik szidják, a "módosított kezelőfelület" miatt -- ők a felszínemberek
DE vannak olyanok akik értenek hozzá, ők meg szinte csak szuperlatívuszokban beszélnek róla, mert ahogy Kernelszinten megdolgozták, az nem semmi -
ko9
addikt
Amúgy a HD6670 az UVD3 miatt is jó lehet még... Bár nem tudom mennyire van támogatva, de lehet, hogy lesz.
-
ko9
addikt
-
Máté94
addikt
Ennek lehet hinni?
Most nagyon megörültem neki! -
ko9
addikt
GMről csak lesz SU... Remélem
Ja a konfigja:
Mobile DualCore Intel Core i5-520M (Arrandale-3M)
DDR3-1066 ram 2gb
Conexant 20585 SmartAudio HD
Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6200 AGN
802.11 Wireless Ethernet
déli híd:Intel Ibex Peak-M QM57
Északi híd: Intel Ironlake-M IMCCsakhogy ittis meglegyen, és ne csak én keressem
-
Clemi
veterán
NTFS-3G + MacFuse
Nos ezeket próbáltam de teljes kudarc. Mindkettőt telepítettem, de a MacFuse közölte, hogy ő márpedig nincs is telepítve, csak a beállító panel jelent meg a rendszer beállításoknál, az NTFS-3G pedig olyan sikeresen települt, hogy még olvasni sem engedte tovább az NTFS particióimat, és felcsatolni sem tudtam a lemezkezelővel egyiket sem. Hiába állítottam be, hogy engedélyezve van a lemezek elérése, a következő ujraindításnál megint lecsatolta a lemezeket, és a beállításai alapra visszaálltak, pedig a lakattal lezártam a módosítási lehetőségeket.
-
ko9
addikt
Én az első MultiBeast-et mindig minimálisan rakom fel, ergo semmi plusz, csak annyi ami kell az induláshoz.
UserDSDT maradhat, arra figyelj, hogy legyen kint az Asztalon a DSDT.aml fájl.
JMicronos dolgok nem kellenek még.
Miscből a FakeSMC Plugins nekem csak hibát hozott, semmi jót. Másra nem is kell csak hőmérséklet monitorozáshoz...
A többi maradhat. -
madgie
titán
-
madgie
titán
Lionnal? Hogyne menne, nekem szinte csak az működött rajta alapból
20k egy giga H67-es lap, 25k egy i3-2100, a ramot fillérekért dobják lassan utánad, 65k-ból simán össze lehet hozni egy Lion-képes rendszert (ha ház+táp van, akkor meg főleg)
Szerk: felbontás tuti, full HD-ben jött fel már a telepítő is
És igen, a Lion szépen kiírja az eszköz tulajdonságainál, hogy Intel HD 3000, 512 MB rammal (az enyém HD 2000, de részletkérdés)
-
ko9
addikt
Én egy szóval nem mondtam, hogy szar az a rendszer, csak annyit, hogy alaplapból inkább Gigabyte, és videókártyát valami izmosabbat. GT240-et lehet kapni már 10körül, lehet kicsit több lesz mint 65, de megéri. Vagy hagyatkozhatsz az integrált megoldásra, és akkor i5 proci is belefér.
-
Máté94
addikt
-
-
-
-
ko9
addikt
Nem. Az EasyBeast meg az UserDSDT egy-egy olyan lehetőség ami egy "kext-csomagot" rak fel, ergo 3 lehetőséged van.
1.: EasyBeast - DSDT nélküli alap kextek, ehhez neked csak hálókártya ás hangkártyakext kell pluszba.
2.: UserDSDT - DSDT-t behelyező, és hozzávaló kexteek, ehhez is csak hálókártya és hangkártyakextet kell választanod.
3.: Teljesen egyedi összeállítás - Itt legjobb tudásod szerint te válogatod össze a dolgokat, csak azokat rakja fel, amiket kijelölsz. -
Nova96
őstag
-
Clemi
veterán
TransMac-nek berakod a .dmg fájlt, és az kiírja .iso-ban
Köszi a választ.
Amit dmg-ben szedtem le, azt átkonvertátam a PowerIso-val .iso fájlba. Azt is jó ha kiírom egy sima író programmal?
Bocs, hogy ennyit értetlenkedek, csak még mac fájlrendszerrel eddig nem foglalkoztam és nem akarom feleslegesen kukázni a DL lemezeimet.Másik kérdésem. A torrenten találtam egy iso fájlt, aminek sztem nem kicsit rosszul írták a nevét (Mac OS X Snow Leopard 10.6.7), mert ha megnyitom az iso fájlt teljesen más fájlstruktúrát látok, mint ami a többi verzióban van.
Ezt látom:
Lövésem nincs, milyen lemez ez, és mire való
-
rooney8
aktív tag
közbe olvasgattam még és nem is olyan nehéz meghekkelni ezt a bios
ugye azt írták, hogy a p5kr bios-át kell rárakni ez pedig annyiból áll, hogy usb-re rárakok egy programot meg a bios-t aztán már csak másol és kész
csak az a baj, hogy nem nagyon akarom babrálni a bios-t, mert véletlenül elrontok vmit és akkor oda az egész rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest