Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

üdv guruk! a kérdésem az lenne hogy miért nem indul el a gyári telepítő? iboot 2.5.2 és 2.7.0 val próbáltam indítani, több boot parancssoros megoldást próbáltam de a telepítő nem akar elindulni, kiírás vagy hibaüzenet nincs.... de az átírt változatokkal is hasonló a helyzet....ami az érdekes hogy virtualbox-ban meg gyönyörűen elindulnak....a biosban is megcsináltam minden javasolt beállítást és még sem....
    Launch CSM Enabled, Sata: ACHI, VT-x: Disabled semmi mást nem lehet állítani....vagy UEFI boot vagy kompatibilis....UEFI-ben csak a windows boot manager hajlandó indulni...
    Asus X553MA
    Intel BayTrail M Dual-Core N2840 2.16(2.58)
    4GB DDR3 Ram
    7th Gen. Intel HD
    GPT partos 500-as SATA-s HDD
    64bit

nekem az egészben az nem logikus hogy VPC-n megy mint a kisangyal, magán a gépen meg nem...gyakorlatilag fordítva kéne lennie....lehet downgrade-elnem kéne a BIOS-t? jelenleg a legfrissebb 2.14 van benne de vannak fent korábbi verziók

egy iaktos s3v2 verzió az bebootol IDE módban de EBIOS read error: Error 0x09 Block 0x7ca Sectors0 hibával megáll ha laptopról bootolok vele, ACHI-ban el sem indul, VPC-n mesébe illően elindul, ahogy kell...

Próbáltam korábbi Lion, Montain Lion és más Snow Leopard verzókat is, semmi, Clover-rel sem jutok 1ről a 2re... az érdekes az hogy ennél régebbi és újabb Asus laptopokra leltették...youtube tele van ilyen videókkal, de az ott lévő linkek nem működnek...HTTP404 vagy már a host oldal nem létezik...meg hasonlók...vagy ha fent van ugyan úgy semmi, próbáltam összevarázslni KEXT-ekből egy telepítőt VPC alatt de az se indul el.... Valami ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák