- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1Laci
tag
Már egyszer írtam ide, laptopra szeretnék OSX-Win(7 v 8 még nem tudom) kombót csinálni.
A következő héten lesz időm vele foglalkozni...
Szóval:E szerint a Tutorial szerint csinálnám valójában...persze az OSXBoot-usb-t külön + még mi kell ehhez? Soha életembe nincs csináltam még hacintosh-t...
Itt van egy 'package' pont az én notebookomra (asus k53sv sx768v)...ez mire jó, vagy ezzel hogyan kell 'működni'?
OSX-re a driverek ezek, vagy micsodák? Annyit már tudok, hogy nem támogatja a NVIDIA GT540-es kártyámat, viszont a HD3000-et igen az OSX, valahogy ki kell kapcsolni a másikat + akkor a windowsba se fog működni, vagy az teljesen más tészta és ott menni fog a GT540?!Aki szánna rám néhány percet, hogy PM-ben elmagyarázza nagyjából hogy mire is van konkrétan szükségem, esetleg egy menetet leírna, ami szerint meg tudnám csinálni....vagy valami 'konkrét' linkekkel tudna szolgálni, ahol megtalálom a nekem szükséges dolgokat, nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest