Új hozzászólás Aktív témák

• blade1526

csendes tag

Sziasztok!

Újra nekikfutottam most már többedjére az újabb OSX verzió telepítésének, de lassan elfogy minden ötletem, így javaslatokat várok tőletek.

Konfig:
    Gigabyte Z68P-DS3-B3
    intel 1155 Core i52500 3,3 Ghz
    ATI HD6670 1GB DDR3 Asus
    16 GB RAM

Ezen a konfingon fut most jelenleg egy 10.6.8. Annak idején teljesen simán felment. Iboot, majd rertail DVD mindenféle flag nélküli telepítéssel és Multibeast DSDT-vel.

Azt gondoltam, hogy ezek utén nem fogok sokat szenvendi egy Montaion Lion vagy Maverisk -el, de tévedtem.

UNibeast-el csináltam meg először a Montain lion majd Maveriks telepítőt. majd ugyanezt tettem Myhack-el is. Mindengyik telepítőnél ugyanazokban a problémákba ütközöm:

1. Ha simán (mindenféle flag nélkül) bootolok az USB-ről, akkor szinte egyből újra indul a gép, csak egy pillanatra jelenik meg az alma jel.

2. GraphicsEnabler=No-val és -v -x flag-kel fut a sok szöveg, majd hirtelen szürke képernyőre vált. Az egér mozog (tehát nem lefagy) de itt áll. Ha ott hagyom 30 percig akkor is. Mivel nagyon hirtelen vált a terminál képernyőről szürkére nem látok semmi használható infót.

Mivel mind Montain Lion mind Maverisks esetébe ezt csinálja az is eszemben jutott, hogy nem-e a BIOS-ban kell valamit állítanom?!

Várom az építő javaslatokat.

Köszi mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák