Új hozzászólás Aktív témák

• guil

csendes tag

Sziasztok!

Most próbálkozom igazából komolyan először osx telepítéssel és a következővel bajlódom.

Hátha tudtok segíteni:

A 10.8.2 simán felment, majd MultiBeast (legújabb, asszem 2.1) EasyBeast telepítés, és csak a hangkártya driver meg az ethernet (biztos ami ziher) kellett, a többi benne volt.
    Első újraindítás feket kép, a hűtőventi pörög. Várakozás után restart.
    Másodiknál -v parancs (flag). Kiírt valami problémát, hogy a BootCacheControl Unable such 2 directory. Rákerestem de semmi jót nem találtam. Megint ezután fekete kép. Az utolsó szöveg a Max SwapOn volt verbose-ban.

Újraindítás, egy forumon olvastam, ha nem indul, próbáljuk meg GraphicsEnabler=no -val. Láss csodát, elindul, szépen kijön a kép, minden szuper, hang van, net van, én boldog vagyok.
    De valami azért nekem gyanús.

Másnap megint indítom a gépet ... nem akarom húzni az időt, kiderült, hogy tök mindegy mit írok be flag-nek, ha semmit akkor is elindul kb. harmadik vagy negyedik újraindítás után. Szóval majdnem tökéletes, de mégsem. Valami szerintem mág nem okés.
    Ráadásul egy idő után, ha a kép elmegy alvásba, akkor onnan már nem is jön vissza. A bill és az egér is kikapcsol. De az ismételt újraindítás után megint minden simán megy és a monitor is visszajön alvásból, az egér sem kapcsol ki, szóval akkor már minden kóser.
    Olvasom a fórumokat, de egyelőre még nem találtam hozzá semmit.

Ti mire gyanakodnátok? Valami ötlet esetleg?

--------------------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák