Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nincs megállás akkuméretben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Netfone
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Pár hete szenvedek már a lionnal, amíg fel nem raktam egy módosított biost tegnap. Azóta megy a hang és a felbontás is rendben van, de mind a kettő köhög. Nincs qe/ci, opencl, illetve a hang sem tökéletes. Nem tudom analógon, hogyan lehet 5.1-et beállítani. Nálam csak két vonalkimenet és a digitális kimenet van, az egyik a két első, a másik a két hátsó hangszóró.
nvidia gts 450 1GB
NVDAGF100Hal.kext
AppleGraphicsPowerManagement.kext
GeforceGL.bundleEzekből kipróbáltam párat, és pár leírás alapján módosítottam is néhányszor, kevés eredménnyel.
asus maximus gene-z z68-as lap
Maldon által írt dsdt patch, és pár másikat is kipróbáltam, szintén kevés eredménnyel.alc889-es hang
applehda.kext
dsdt patchLion 10.7.1
Van esetleg ötlet, hogyan lehetne ezeket megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest