Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Befutott a Realme 14 Pro+
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
-
BoneDragon
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Egy szóval se irtam, hogy ők fejlesztik...
-
Kobe
veterán
Valaki tudna mondani megbizhato forrast ahol kulonbozo buildekhez lehet otletet meriteni?
Mint a dio3 nal a diablorankings vagy hasonlo site volt
Illetve olyan magyar guild amiben aktivkodas is van!? Egyelore a Hungaricumba leptem be de full passziv -
Laraxior
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Pedig nem nagyon kellene erőltetniük ezt a vonalat, láthatóan nem igazán boldogulnak...

-
Daelion
őstag
A játék rendes része úgymond lvl 50 után kezdődik, addig csak sztorizgatás megy ami direkt nem túl nehéz.
Illetve elég sok tartalommal jelent meg nálunk a játék, T3 eleje ami vagy ~2+ évnyi Koreai tartalom szal inkább az a mérv adó ami T3-ban van.End game raidekbe azért már nem fogod úgy érezni, hogy nincs kihívás.
'pláne randomokkal, én is csak ezért fogok majd klánba menni ha ott tartok' -
Jack Oneill
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem az amazon fejleszti, semmi kozuk nem volt egy darabig hozzajuk, aztan penzzel beszalltak.
-
rumkola
nagyúr
Kb. 5-6 órám van benne. Elsőre nagyon bejön, de:
-többnyire csak a G-t nyomkodom veszettül
-ide megyek odamegyek visszamegyek, harc nulla
-az enemy szinte sosem támad meg, nyugodtan furulyázom (LOL), lovacskázom vagy éppen küldit teljesítek ölés nélkül
-annyira owerpower a karakter, hogy vicc (Shadowhunter)
-találtam valami óriás BOSS-t, 12-en öltük 5-6 percen keresztül, ez nagyon bejöttAz a legrosszabb, hogy a kihívás nulla. Casual vagyok, LVL21, de ez még nekem is túl könnyű.
-
Daelion
őstag
Kivételesen jó időzítés, megébredtem 8 után mondom felnézek telón ide hogy mi van.
Látom már írtátok, hogy maint van azt fordultam 1 et as aludtam tovább inkább.
Most meg pont, hogy befejeztem fürdést és mennek a szerverek azt gyors be is léptem amíg lehet.

Ha már péntek óta kb 1 percet nem tudtam játszani legalább ma tudjak. 'jövő héten már én is melózok meg már tegnap kitaláltak nekem programot is..' -
rumkola
nagyúr
Szerverek mennek, nulla a sorban állás!
-
Delávégá
tag
Át kellett volna rakni azokat ami a NW-ből felszabadult.
-
kicsako
őstag
Ó jajj a gonosz Amazon bővíti a szervereket egy ingyenes játéknál hogy többen tudjanak játszani. Hihetetlen milyen gonosz egy cég
-
Kobe
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Sorbanallas elindit, sort berak a hutobe, kutyat kivinni setalni es mikpr hazamesz, 19. Vagy a queueban
Perfekt
Minden masra mastercard
-
BoneDragon
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Durva lenne egy 4 éves játéknál ha ilyen bugok lennének még bent.
-
hunvarlan
aktív tag
Engem inkább az érdekelne hogy lehet az hogy csak az eu-s szerverekkel van gond az amcsi szerók meg mennek simán és a new worldnél ugyan ez volt nevetséges már de mindegy én tutdam elég sokat játszani vele tegnap nem tudtam csak belépni.
-
Hunbeast87
senior tag
Jó, mondjuk én sem írtam oda, hogy a sorbanállás alatt elmosogattam, vacsoráztam, fürödtem, kislányomat megfürdettem, mesét olvastam neki, játszottunk. Természetesen nem várom ki azt az 5 órát a gép előtt ülve, hogy mikor ugrik lejjebb a várakozók száma.

De valóban, nincsenek legalább olyan bugok, ami miatt játszhatatlan vagy nem lehet továbbhaladni.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, erről beszéltem. Más amerikai cég meg tudja oldani a karbantartásokat úgy, hogy EU-hoz igazodjon. Kivétel Amazon, lásd New World.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Amazon>Amerika>Éjszaka

Csak nálunk van vasárnap reggel
-
rumkola
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
-
Kobe
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem kicsit tulspilazzatok szerintem. Jo ido van, el lehet menni setalni, vagy valami "hasznosat" csinalni addig. 1.2M user bazis melle 1 heten belul jon a harmadik maintenance egy alapvetoen free to play gamehez....
Na puff neki, legalabb foglalkoznak vele. Es a jatekban launchkor nem voltak ordito hibak.Ha nem tetsz, erdemes kiprobalni BF2042t amig all a server.... Hamar visszasirnak sokan a maintenancet, amikor azt latod hogy ordito hibaktol hemzsego fizetos gamehez nem hogy 3-4 nap de 3-4 honap alatt nem jott osszesen 3 patch es a playerbazis 99%a elkopott...
-
BoneDragon
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
De nem vasárnap reggel 8kor, mikor a legtöbb embernek most van ideje játszani. Mondjuk "hajnali" 5-6 órától mint más cég, hogy reggelre ne dühös emberek fogadják őket. Agyhalott amcsik.
-
Synaptic
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Megvettem a silver founders packot , szerdán és csütörtökön játszottam vele egy kicsit. Azóta nem jutottam be.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az elv amúgy nem lenne rossz. A tegnapi napból kiindulva elkél a szerverbővítés, és HA tényleg meg tudnák oldani akkor nem lenne rossz..
-
BoneDragon
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
9 óra játékom van steam szerint. Abból nagyjából 6 órát sorban állással töltöttem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Hunbeast87
üzenetére
25%os javulás? naaaaah...nem lesz az sok kicsit?

-
BoneDragon
veterán
Ennél az Amazonnál nem nagyon láttam még balfaszabb bandát, de tényleg. Vasárnap...reggel...hát agyam eldobom. Ugyan az a csapat foglalkozik vele, mint New Word-el? Végtelen pénzből ilyen idiótákat sikerült összeszedni...
Direkt beléptem fél órával ezelőtt, afk-ot is átállitottam, erre ez.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Pénteken "megjelent" a játék, akkor nem lehetett játszani. Szombaton délután 3tól már nem jutottál be kb, vasárnap meg megint pihi. Nem rossz, nem rossz

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
S alig 3 órás. Mármint csak körülbelül 3 órás, ami lehet kevesebb (kétlem) vagy több is.
De bővítik a szerverkapacitást, remélem hogy a tegnapi 5 órás várakozás Thirainen most már nem lesz. (csak 4
) -
BoneDragon
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vasárnap..kemény.
-
Felkelek időben, hogy tudjak játszani.
-
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Igen 0- ról kezded mert nincs kari transzfer és ha lvl 11 felett volt a karid másik szerveren akkor a nevet is bukod hiába törlöd le a karit. 'jelenleg elvileg ezt mondják'
De ilyen helyzetben nem is lenne értelme szervert váltani, mindegyik tele van max kevésbé.

Olvasgatom a hivatalos fórumot azért 'mókás' ami ott megy, tombolnak az emberek kb.1.3 milla játékos jelenleg azért nem gyenge mondjuk.
-
Daelion
őstag
Na jó én mára feladtam, majd holnap megpróbálok korábban felkelni vagy valami.
Mielőtt kiléptem játékból végig kattingattam összes EU szervert, mindegyiken 6-18k közti sor van.

Ennyit arról, hogy beszólnak emberek fórumon 'nem itt' hogy játsszál szerveren ami nem terhelt meg Amazon is azt ajánlotta még 1-2 napja.
Amúgy amcsi rész nincs ilyen rossz állapotban de hát EU-ban többen is vannak eleve. -
toxicjew
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Pontosan. Ez a játék körbehugyozza a New Worldot.
-
Daelion
őstag
válasz
Synaptic
üzenetére
Pont ezért nem mentem át másik szerverre újra kezdeni, mert mondom úgy is ez lesz máshol is hivatalos nyitás után.
Amíg nem kezdenek lelépni a játékosok nagyobb számban szerintem ez nem fog sokat javulni.Egyik haverom csak rávette magát, hogy játsszon a játékkal és ő egyik alacsony terhelésű szerveren kezdett.
Direkt ránéztem arra is most estefele és már ott is több ezres sor volt szal nem is értem volna semmit ha átmegyek oda. -
whitezo88
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
De a kiadó az AGS, ami a lényeg, nem a fejlesztőcsapat aki legyártja a terméket.
Notórius példa a NMS, ahol a Sony nyomta a kiadást, mert a pénzt is ők tolták, szar is volt launchkor és sokáig utána is.
Továbbá hogy melyik a jobb, azt kiadás napján elég korai kijelenteni, NW is pörgött azért, és később derült ki 60 után főleg, hogy mennyire félkész és unalmas gyakorlatban (war, farm, crafting, PVE contentek, a mai napig egypályás OPR, stb)
-
Synaptic
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
-
BoneDragon
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Jó tudni...köszönöm.
-
Hunbeast87
senior tag
Van a játékban AFK timer beállítás, hogy mennyi idő múlva észleljen téged AFK-nak. 15 perc az alap, 60 percre is átállítható:
Main Menu /Settings /Gameplay /Controls and Display /AFK settings
Hátha segít valakinek még.
-
whitezo88
nagyúr
1,2 millió user van online jelenleg, jelentős része sorban gondolom.
-
BoneDragon
veterán
Elmentem enni, mire visszaértem kidobott... 17k-s sor. R*hadjon meg.
-
Kobe
veterán
Arrol nimcs info hogy aki kifizette de nem japtam meg a founders edition ladikat, mikepp juthat hozza az egyebkent megbasarolt cuccaihoz?
Ietve EUra lesznek meg serverek? Ahogy nezem kb csak ez a regio leterhelt a setver status szerint
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én egész nap nem tudtam belépni azt hagytam is a fenébe, most várok 16k-ra Zinneren majd talán este 11 körül bejutok játszani 1-2 órát.
-
Delávégá
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az kemény. Gondolom az első szerverkre neccessebb a bejutás a founderes+freetoplay regek miatt. Én már eleve úgy terveztem hogy az új szerverre fogok karit kreálni a New Worldből tanulva. Meg én úgy tippelem hogy majd ha csökken a hype akkor lesznek szerver összevonások úgyis.
-
Remiel
őstag
Egy kérdésem lenne... a PVP questeknél járok és megtaláltam a book of coordination be is állítottam a skilleket, pontokat, de fogalmam sincs hogyan váltsam át. Azt hittem automatikusan megy a dolog amelyik pvp fajtánál be van állítva mondjuk at egyes fül ott oda vált amikor az arénába megyek, de nem, marad az amit simán questelésre használok PVE talent.
Tudna valaki segíteni hogyan kell odaváltani, vagy a pvp talentet alkalmazni?
-
Ellia
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Legyen, addig vacsi meg a többi
A játék megvár. 1-2 héten belül már nem igazán lesz sor szerintem. -
Delávégá
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Reggel 9 óra magasságában Sirius-ra egyből be tudtam lépni, majd délután 1 körül vissza tudtam lépni egyből. Most olyan 30 perce vagyok sorban, 12600 körülről indult és tartok 6000-nél. Szerintem a New World ennél rosszabb volt.
-
Ellia
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kb. 10 perce léptem be, most tart 5900-nál.
-
Ellia
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Délelőtt/koradélután gond nélkül játszottam, jelenleg 7500-as sornak ugrottam neki Procyon-on.
-
Sirandrish
legenda
Az alap 8 szerverhez jött előbb 2, majd még 8, és MIND busy...a legkisebb szerveren is órákig kell várni hogy bejuss. Kivéve ha már kora reggel kezded. Ráadásul már vagy 7-8 szerver le van zárva...kizárt hogy jódarabig újranyissák, szóval ha játszanál, arra ne várj szerintem.
-
kovsol
titán
Én szerintem majd jövő héten ránézek, mert még a karakter gyártáshoz se jutok el, és nincs kedvem kivárni a tízezres sorokat.
-
Kasya
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ahh, látom nem hagyok ki sok mindent, hogy még mindig nem jutottam géphez. Azt nem értem, hogy tudták róla, hogy 1.5m founders van. Erre még rájönnek az ingyenes emberek...
A szerver zárolás remélem ideiglenes, vagy legalábbis nem kell sokat várni az újranyitásra. -
Egonyolc
aktív tag
a "kárpótlás packet" minden szerveren lehet igényelni, vagy csak az elsőn amin új karaktert hozol létre?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
New Worldel is ez volt szeptember végén, fél nap kellett hogy bejuss, aztán meg ment a nehezékes autofutás egésznap.
Manapság jó ha 15%on van csúcsidőben egy 2000es szerver. Látom itt is hasonló az indulás
AGS sose tanul. -
BoneDragon
veterán
10k sor, fuck. Tudtam, hogy nem kell elmenni itthonról.

-
toxicjew
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
We will be carefully lifting character creation limits on servers to allow new players to join servers that they may not have been able to previously. However, we are closely monitoring server populations and queue times, so these character creation limits may return as queues begin to grow. Please be aware that the list of servers with account limits may change frequently, and that you will have to relaunch your client in order to access a server with a newly lifted cap. While we are still aiming to keep wait times low, we hope this helps some players join their friends on more servers.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Server based:
Guild activities
Open world content like world bosses
Island missions and quests
Nem server based:
Matchmaking for raids and dungeons
Auction House
Non-ranked PvP
Group finding system -
Jack Oneill
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nehany ismeros aki mar bejutott, masik szerveren van. Ha masik szerveren vagyok, veluk akkor nem is tudok jatszani?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon jo 😄 Es ilyenkor mi van? Lesz kesobb hely vagy erdemes masik szerot választani?
-
ooooobi
senior tag
Es ha valaki csak soloban szorakozna neha, akkor mindegy melyik szervert választja nem?
Most próbálom ki a játékot, elején kérdezi, hogy akarom irányítani és kiválasztottam a bal gombos mozgást, de hol tudom ezt megváltoztatni? Játékban most egy kis lakat van mellette. -
Sirandrish
legenda
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Kadan és Zinner, de már egyikre se tudsz bejutni..
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Melyik szerver javasolt, ha magyarokat reszesitenenk elonyben? -
BoneDragon
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hajnal 4kor Busy volt a Zinner...
-
BoneDragon
veterán
Nem tudom mit problémáztok, simán lehet játszani. Összes szerver good állapotban.
-
duvi
nagyúr
Haver miatt átjöttünk új szerverre és megmaradt az eredeti (eddig fel nem használt) founders packunk, illetve megkaptuk a kárpótlásként kiosztott ajándék aurákat is.
-
wjbhbdux
veterán
Én már le is töröltem, ennyi elég volt. Igazából valamiért zavaró volt a harc, nem is tudom valahogy túlságosan koncentrálni kell a cooldownok miatt nem fun mint egy arpg meg minden skill túlhosszú animáció ami közben nem lehet a karaktert kedvemre mozgatni. Jó farmolást annak aki marad
-
Laraxior
titán
Tudtam, hogy nem kell sietnem a letöltéssel

Még mindig nem ért le, de úgy látom, hogy nem fogok hátrányból indulni. Azért csak kipróbálom...
-
SQX_Barto
addikt
Vannak szerverek. Central Europe
-
Semin
őstag

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Mikor kiírták, rápróbáltam egyből, semmi.
Jött egy update Steamen is most, egy 384B-os apróság. Még mindig semmi.
De most már a fórum is meghalt náluk.
-
scyllafren
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
We have confirmed that no characters are missing. All characters created will be present upon logging in.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Igen, én is ezen gondolkoztam el. Login után minden karakter meglesz, csak nem írták mikor kell majd belépni ehhez.

Apropó, más: MiltonTPike1 videóját, zenéjét nézzétek meg amit a
Unfortunately, due to deployment issues, launch is delayed. We hope to have this resolved in a matter of hours. tweet alá rakott be. Zseniális egyszerűen, na meg a dalszövegre amit reagáltak a Lost Ark-osok, az is.
-
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Csak annyi, hogy megvannak a karakterek... valahol... Most keresik őket a fiók alján

-
duvi
nagyúr
válasz
Hunbeast87
üzenetére
-
Hunbeast87
senior tag
Elvileg kész is vannak:
We have confirmed that no characters are missing. All characters created will be present upon logging in.
Elvileg, mondjuk nekem még mindig Closed.
-
BoneDragon
veterán
Ez az Amazon igazi balfasz banda.
-
Daelion
őstag
Hát ez kész, valami tényleg volt abban a poén dologban mert per pill senkinek sincs meg a karija sehol.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Home/Nest
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bialetti kézi kávéőrlő
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

'pláne randomokkal, én is csak ezért fogok majd klánba menni ha ott tartok'