- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kigyi_23
addikt
A szerverek valós tudása lehet, hogy ennél nagyobb hiszen a játék simán megy nincs lagg, nincsenek gondok vele, ha már beengedett tehát biztosan nem hajtják ki a szervereket. A kérdés csak az, hogy a játék nem skálázható megfelelően vagy az AWS szutyka ez már megint. Az rendben van, hogy nem akarnak még 20 szervert beindítani, mert ki fog játszani rajtuk, ha lecseng az első 2-3 hét, de ez tényleg nagyon gáz egész nap látom a az emberek írásait. Én most kijátszottam vele magam, élveztem jó volt és tudomásul veszem, hogy 1-2 hét pihi is jöhet, ha nincs szerencsém amire folytathatom. Az viszont hétszentcség, hogy ezeknek én pénzt nem adok.
-
Daelion
őstag
Aki vett founder packot az játszhatott február 8 este -11 délután 2 közt. 'már ha be tudott lépni szerverre'
Most 18:00 lett volna a hivatalos nyitás mindenkinek de valami 'gondokba' ütköztek és aszonták, hogy pár óra és megoldják na azóta vár mindenki.
'jó kérdés mikor lesznek kész, érdemes Twitter oldalukat nézni pl'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest