- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Nem tudják megoldani, oké értem, vagy nem akarják. A mai digitális világban ezt lenyilatkozni, hogy "nem tudják bővíteni a mostani régiót anélkül hogy instabillá válna az egész játék" hát, oké.
Tudtommal ez egy fórum, ami arról szól, hogy a tagok megosszák egymással az észrevételeiket, én is ezt tettem. De én kérek elnézést, hogy elkezdtem játszani egy szerveren, ami gyakorlatilag elérhetetlen 10 napja. Ja és ez nem panaszkodás ez tény. Ez az ő dolguk lenne, hogy megoldják, de lehet úgy vannak vele, hogy megvárják, hogy "lekopjon" a játékos állomány, és minden happy lesz.
Szerinted, ha mondjuk xy befizet egy gold pack-ra és folyamat problémákba ütközik ez így rendben van ugye? Ezt te sem gondolod komolyan.Hrigh_77 ott a pont.
-
Hrigh_77
tag
Például amikor múlt héten, a headstart alatt sorok voltak már az összes európai szerveren, akkor nem ráengendi free-t. Ezzel párhuzamosan nem engedni új karaktert generálni full szerverre, és amit mostanra kiizadtak eu westet, azt indulásra megcsinálni. Sokat dobna még a dolgon egy transzfer lehetőség is. De hát ugye mi mást várnánk AGS-től, mint egy újabb NW-t. És igen, igazad van, én vagyok a hülye, hogy fizettem érte, mert esetleg normális szerverszolgáltatást várok el 2022-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest