Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Nem tudják megoldani, oké értem, vagy nem akarják. A mai digitális világban ezt lenyilatkozni, hogy "nem tudják bővíteni a mostani régiót anélkül hogy instabillá válna az egész játék" hát, oké.
Tudtommal ez egy fórum, ami arról szól, hogy a tagok megosszák egymással az észrevételeiket, én is ezt tettem. De én kérek elnézést, hogy elkezdtem játszani egy szerveren, ami gyakorlatilag elérhetetlen 10 napja. Ja és ez nem panaszkodás ez tény. Ez az ő dolguk lenne, hogy megoldják, de lehet úgy vannak vele, hogy megvárják, hogy "lekopjon" a játékos állomány, és minden happy lesz.
Szerinted, ha mondjuk xy befizet egy gold pack-ra és folyamat problémákba ütközik ez így rendben van ugye? Ezt te sem gondolod komolyan.Hrigh_77 ott a pont.
-
Hrigh_77
tag
Például amikor múlt héten, a headstart alatt sorok voltak már az összes európai szerveren, akkor nem ráengendi free-t. Ezzel párhuzamosan nem engedni új karaktert generálni full szerverre, és amit mostanra kiizadtak eu westet, azt indulásra megcsinálni. Sokat dobna még a dolgon egy transzfer lehetőség is. De hát ugye mi mást várnánk AGS-től, mint egy újabb NW-t. És igen, igazad van, én vagyok a hülye, hogy fizettem érte, mert esetleg normális szerverszolgáltatást várok el 2022-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest