- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsi273
csendes tag
Valtanból már nem emlékszem, de a vykas normal 3at ad a 3 gate után és a ládákat kivásárolva gatenként ad 1-1 darabot, azaz 6ot kapsz egy raid alatt max. Nekem 30db kell a settemhez... Én sem rohanok sehova, plusz ezer goldért nem csinálom a hardot, annyit elhasználnék potira a raid alatt, inkább a normalt pörgetem. Még 2x kell megcsinálnom a relic set utolsó darabjához.
Vykas raid gate 2 az nekem mai napig homály, egyszerűen az agyam képtelen felfogni, úgyhogy a könnyű helyekre állok be mindíg.
-
Ricsi273
csendes tag
Igen az altok. Ez ugye annak van akinek tetszik a játék és szeret vele játszani illetve gyorsan, hatékonyan akar fejlődni. Nekem 1470 glavier a mainem, azon kívül van egy 1430as és még 2t fogok felhúzni 1430ra szerdán resetnél akik most 1415ön vannak. Igazából ez a lényege a játéknak hogy az altokkal együtt szerzed a cuccokat és mész egyre feljebb velük. Az altokkal együtt 10-20ezer guardian stonet szedek ki egy héten és mindíg van nálam legalább 5-600 great honor leapstone ami tradeable.
A settből meg kell nézned melyik relic set a jó neked és azt kell kovácsolnod, a legendarynak semmi értelme nincs csak goldot vesztegetsz. Vykas meg valtan raidből kellenek a droppok, amég nincs meg a relicc setted vedd ki a raid után kapott ládákat mindíg, utána már annak sincs értelme csak a gold.
Érdemes minden cuccod felhúzni plusz 20ra, semmiképpen se menj 20 fölé mert ott már egy honing kb 4000 goldba kerül és van rá 1,5% esély. Ha mindened plusz 20 akkor 1490 leszel és később az új patchnél lecraftolhatod belőle az ancient geart ami majd megint visszadobja a cuccaid 12re. Ha jól tudom utána az esther jön ami már milliós nagyságrendű goldba kerül a kóreai marketen ha meg akarod venni és nem farmolod, de az odébb lesz még.
Egyébként hogy érted hogy a fegyvered nem megy feljebb 20nál? lecraftoltad a relic fegyót?
-
Kristof9909
lelkes újonc
Nem azt mondom h mindenki őrüljön meg és kezdjen el egy grindfestet mint én,de ha valaki szereti ezt a játékot és nem csak csalódni akar meg félni a honingtól (amit megértek h emiatt abba is hagyják a játékot) akkor igenis kelleni fognak az altok h úgy pörgesd folyamatosan 10% esély alatt h nem érdekel h failelsz. És a játék mindjárt jobb lesz ha sok sikerélmény ér.
@Busterftw maxrollon nézz guideot mert sok fajta van. De alapvetően ha lecraftolod akkor jobb click rá és bekerül a tomeba. Vannak amikkel pl 1 órát kell várni meg egy napot,ezeknek érdemes utána nézni. A glavier pedig egy brutál jó karakter szerintem. 2x3as engravinggel 1370en 5-6 millát simán kap a night fox yoho egy combóval.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged