Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
34es szintu vagyok,Paladin. Mentunk pvp- re, es a skillek kozott volt egy hasznalhatatlan awekaning skill. Ezzel mit kell csinalni? Kesobb fogom megtanulni, kell hozza valami? -
Jack Oneill
veterán
Titeket nem zavar, hogy olyan kozel van a kamera a karakterhez? Pl amikor a kiraly csataja volt az elejen, a varostromnal, na az nagyon jo volt, hogy tavolabb volt a kamera. Ezt nem lehet valahogy beallitani?
-
Jack Oneill
veterán
Antares szerveren nincs valami jo kis magyar klan esetleg? Amiben most vagyunk, abba utoljara a megjelenes napjan leptek be a tagok.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
Ahhaaa, ertem, koszonom. Akkor az lehetett.
-
Jack Oneill
veterán
A kovetkezo szitu miert lehetett? Ma beleptem, megjott a login reward, de vele egyutt meg egy rakat dolog jott, amikbol valasztanom kellett. Szo szerint rengeteg. Meg egy legendary mount is volt benne, pedig az elvileg 20 nap belepesert jarna. Annyi minden jott, kartyak, akkor ez a legendary mount, stb, hogy nem is figyeltem, mi honnan van. De mintha ezek nem login rewardos dolgok lettek volna, hanem a kepernyo fenti reszen a login reward mellett van meg valami kis ikon. Lehet, hogy ezeket kaptam egy kedves jatekostol?
-
Jack Oneill
veterán
Tapasztalatokat megosztva:
Egy baratommal a centralon Atares vagy Anteras (nem tudom pontosan) szerveren vagyunk, es legtobbszor varakozas nelkul bejutunk. Ha varni is kell, a legtobb eddig 9ezer volt kora este, 2 alkalommal. Mi mar nem szivesen mennenk at masik szerverre, bizakodva varjuk keleti mintara a szero koltozesi lehetoseget.Egy problema van, ami igen csak nagy problema, hogy nem tudunk egyutt jatszani, mert olyan kesessel jon az inv egy meccsre, hogy ervenytelen lesz, lejar.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
,, Ugyan az a csapat foglalkozik vele, mint New Word-el? "
Csak valaszoltam, hogy nem.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem az amazon fejleszti, semmi kozuk nem volt egy darabig hozzajuk, aztan penzzel beszalltak.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nehany ismeros aki mar bejutott, masik szerveren van. Ha masik szerveren vagyok, veluk akkor nem is tudok jatszani?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon jo 😄 Es ilyenkor mi van? Lesz kesobb hely vagy erdemes masik szerot választani?
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Melyik szerver javasolt, ha magyarokat reszesitenenk elonyben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest