Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
A játék rendes része úgymond lvl 50 után kezdődik, addig csak sztorizgatás megy ami direkt nem túl nehéz.
Illetve elég sok tartalommal jelent meg nálunk a játék, T3 eleje ami vagy ~2+ évnyi Koreai tartalom szal inkább az a mérv adó ami T3-ban van.End game raidekbe azért már nem fogod úgy érezni, hogy nincs kihívás.
'pláne randomokkal, én is csak ezért fogok majd klánba menni ha ott tartok' -
Daelion
őstag
Kivételesen jó időzítés, megébredtem 8 után mondom felnézek telón ide hogy mi van.
Látom már írtátok, hogy maint van azt fordultam 1 et as aludtam tovább inkább.
Most meg pont, hogy befejeztem fürdést és mennek a szerverek azt gyors be is léptem amíg lehet.

Ha már péntek óta kb 1 percet nem tudtam játszani legalább ma tudjak. 'jövő héten már én is melózok meg már tegnap kitaláltak nekem programot is..'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én nem tudom nem próbáltam, mert amit bent töltök azt játékkal szeretném hasznosan.

'pláne randomokkal, én is csak ezért fogok majd klánba menni ha ott tartok'