Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
Hamarabb kötném fel magam minthogy 5 altot honingoljak ezzel a rendszerrel 1415ig.
-
Sirandrish
legenda
Nekem amúgy semmi bajom nem lenne vele ha a Chaost meg a Guardianokat lehetne rendesen farmolni. Aggyon kevesebbet, de ne két kört lehessen menni. Akkor lehetne érdemben haladni 1 azaz EGY karakterrel is ugye, és nem kéne a rengeteg altkarakter.
Mindegy...jópár száz órám van benne egy gold pack áráért, és még van vagy 2300 kék kristályom most is, szóval nagyon is megérte az "árát"
-
Sirandrish
legenda
Azért fullad ki hamarabb (nálam), mert a Genshinbe azzal a napi 20percel eltudod érni azt hogy ne maradj le, majd ha jön event, vagy új terület, annak neki tudsz feszülni. Itt napi 20 perc semmire sem elég.
Vagyis éppen 1 karaktert be lehetne sűriteni, mert 3 naponta ráérnél betolni a guardianokat, a chaost meg egy másik nap, és akkor csak az Unas Taskokat kéne tolni, viszont úgy év végére se lenne meg az 1445 pl.
-
Sirandrish
legenda
1. Nem
2. Ha csak és kizárólag a main "támogatása" a cél, akkor olyan alt kell mint a main..
3. Lásd előző pont...
4. A bennük lévő skillt (CD vagy DMG marad) lehet pénzért forgatni. LV5ös kavicsokat még majdnem ingyen... Mellesleg amit drágán tudnál venni, az azt jelenti hogy drágán is tudod eladni..
5. Az adott Tierbe már nagyobb LV megy bele, szóval azt mondanám nem...kivéve ha T3as a cucc..
6. Mert nagyon felhígult a piac ezen része. Már a közepes vagy majdnem király cuccok is szaréhugyé mennek. Cserébe az igazán ütős max rollos cuccok meg majdnem megfizethetetlenek. Ha mákod van 1000 óra alatt esik egy olyan
Egyébként ha már ennyit írtam, bejelentem hogy kb 3 napja abbahagytam a gamet. Szerdán a maintenance miatt nem tudtam játszani (éjszakás voltam), és rá kellett jönnöm hogy egyáltalán nem hiányzik. Konkrétan hetek óta csak az Una's taskokat toltam, az majdnem meg is lett mind, viszont a játékot magát egyre kevésbé élveztem.
Az effektív End Game-t nem élveztem, az altkarizás az agyamra ment, és a honing...egyenesen katasztrofális ebben a játékban. Találkoztam már lehúzós rendszerrel, de ez...magasan veri a mezőnyt!
1435ig jutottam egyébként...egy utolsó nekifutással meglehetett volna az 1445 (talán), de nem éreztem volna hogy attól nekem bármi jobb lenne.
-
Sirandrish
legenda
Mit jelent hogy Epicre vannak húzva? Hogy beolvastál belőlük 20 lilát? Mert az önmagában édeskevés..
3x15 "engravingre" lenne szükséged, és 1400 körül azt pofonegyszerü összeszedni..
Ability stoneba 2x6...azok mehetnek mondjuk a 2 slotra is epicen, akkor a 2x15 már meg is van, és marad 5 teljes ékszered az utolsó 15 pontra. Azon kívül minden egyéb amiből esetleg 5öt (lv1) vagy 10et (lv2) sikerül összepakolnod, az grátisz..
Viszont ha első körben megelégszel a 3x15-el, akkor még a statokat is olyat tudsz fillérekért az ékszerekbe rakni amiből profitál is a karaktered.. -
Sirandrish
legenda
Nah bementem 1430on Valtan-ra.. Gate 1 kapásból lement, de a 2, 3 partyval, és 10-12 tryból se..inkább otthagytam

-
Sirandrish
legenda
Milyen mechanikák? Egy olyan van neki ami kis odafigyelést igényel. Amikor abba a karikába kell beleállni ami annyi ágú csillagos mint ami a feje fölött van. 4=4, 6=6 a 8 meg bármilyen hihetetlen....8-al egyenlő
Rádásul csak az első kettőre kell figyelni, mert a 3. mindig az lesz amelyik kimaradt. Ha az első 4es a második 6os, akkor a harmadik fixen 8as..
És ha ESETLEG meghalnál, a többiek még akkor is simán le kéne hogy tudják hozni. Max akkor van gáz, ha mindenkinek a Mainje jár ott, mert akkor még mindenkinek újdonság minden
-
Sirandrish
legenda
Welcome challenge keretein belül ad az első teljesítés után 20at kapásból...
És ha nem vagyok indiszkrét...Mi a mocskos k*rvaégf*száért nem vetted ki a rewardot ha már saját bevallásod szerint végigszerencsétlenkedted?
Szerk:
A Hard raidet meg toljad. Sokkal könnyebb mint Argos, kb bármilyen party megcsinálja, és onnan is lehet kiszedni fatya setet.. -
Sirandrish
legenda
Ha kétszer csináltál Argon P1et (2 teljesítés plusz jár az elsőért extra is Argos blood), akkor legalább 3 Argos set darabot le tudsz craftolni, amibe bele tudod törni a jelenlegi epic setedet, majd azt tudod húzni az egekig. A másik a hard raidek, ahol szintén esik alapanyag új setekhez..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
Nah már 1340 a sorci

Jöhet Vern...majd egyszer...de haladok
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
Mondjuk adhatnának valami character change cuccot, hogy átalakítsam kb bármire

-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
Hát a Sorcit szeretném majd felhúzni, de a Glavier olyan szinte csalódás hogy szerintem ő ott rohad meg

-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
Annyi altom van amennyi passt kaptunk. Nulláról pénzért sem húznék fel egy karit sem, nemhogy 3at

Neked grat a kitartásodhoz, én valszeg kinőttem már ebből, vagy csak szimpán hamarabb elunom...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
2 van 1325-n, egy van 1370en, meg a main 1415ön..
-
Sirandrish
legenda
Valamennyivel többet adnak nyilván, de nem annyivel. Úgy lesz több hogy többet mész.
Nem 3 nap alatt szedsz össze 1000 darabot, hanem 6 nap alatt 2200at..
Most a hasamra ütöttem, de kb érted. Minden picit tovább fog tartani, aztán még tovább, és még tovább. Vagy elkezdel altozni. Persze ha lesz altot, akkor sem fogsz egyik pillanatról a másikra 1400 lenni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
Azt tudom hogy nem egy karaktert számol hanem mindet, csak nekem pl 1400ról 1415re legalább 6-7 alkalommal volt olyan hogy már csak akkor ment fel 1-1 cucc +1el, ha már 100% volt a honing chance..
Az meg nem 2 fail után jön
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
Kíváncsiságból mennyit failelt neked eddig a honing?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
" Ez a játék így lett kitalálva, másképp sajna nem tudsz rendesen haladni free to play playerként."
Ezzel tisztában vagyok...ezért vagyok 1415ön
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
Az a baj hogy ha élvezném is a rengeteg alt karit, akkor se lenne soha annyi időm hogy naponta annyi Guardiant leöljek, még akkor sem ha kihasználnám a rest bonuszt
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
De a matik java amúgy is boundos nem?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof9909
üzenetére
Tudom nagyon jól hogy megérNÉ, de még csak egy altomat bírtam felhúzni 1370...vele be is tolom a Hard Raideket, meg a Mainnel is, de azokat is csak azért, mert azokat kb bármilyen partyval le lehet tolni. Az Argos P1re is igaz, P2höz viszont már értelmesebb party kell..
Rettentő demotiváló a honing system a játékban...engem pl teljesen felőrölt míg a mainemet feltoltam 1400ról 1415re...
Egész egyszerüen elképzelhetetlennek tartom hogy nekem ebbe a játékba VALAHA is lesz 1445ös karakterem. Ha 1 karakterrel kéne orrvérzésig játszani, akkor semmi bajom nem lenne. Jól bírom a monotinitást...képes lennék 100 meg 100 órákon át farmolni ha az kéne. De számomra ez az altkarirendszer kinyrja az egészet. Mindig minden MMO-ban 1 karakterem volt...(kívéve a Tera, mert ott Priest voltam, az meg gyenge volt a farmhoz), de itt meg 3-4 is kéne hogy érdemben haladjon az ember...Nekem ez annyira nem gyerebe...nah de ugye nem kapkodunk...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Busterftw
üzenetére
Oooh...
Charge > Excellent Mobility
Holy Sword > Positioning > WP > Condensed
Godsent Lowe > Shield > Wide-Angle > Grace
Holy Protection > Quick > Purify > Vow of Light
Executor Sword > Excellent Mobility > WP > Broad Slash
Heavenly Blessing > Faith > Valor > Heavenly
Wrath of God > Wide > faith > Express
Holy Explosion > Enhanced Strike > Wide > PreparedIlyen olyan hibrid amúgy. Pl a Holy Explosion szinte csak chaoson(solo) érdekes, de nem tudok jobbat berakni helyette, pedig szívesen tennék ehelyett is egy supp skillt

-
Sirandrish
legenda
válasz
Busterftw
üzenetére
Expert/Awakening/Blessed Aura...utábbi csak 13as, épp azon dolgozom hogy azis maxos legyen. Sajna csak altkari, így nem nagyon tudok sok energiát beleölni, de szeretek játszani vele.
Amúgy hja..elég durván. Ma esett egy Keen Blunt..7K-ért adtam el
Persze majd mikor venném, sírni fogok, de evan
Szerk: Ebben a pillanatban esett egy Hit Master is..az 4700ba megy el

-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Kb 2, nagyon max 3 (ultrapech esetén 4-5)körből ki kell esnie mindennek. Ezt mondom 4 kari után, úgy hogy már mind T3...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Erre térjünk vissza a 3. altkari után, hogy mi mennyit ér

-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Csak a kékhez életed mázlija is kevés, mert abba 6 a max stat, és neked meg 6 lenne a (minimum) ideális ami kéne, ergo szanaszét kéne maxolni, szóval minimum a lila. Inkább adjon kevesebb VIT-et a T2es, de a stat jó legyen benne..
-
Sirandrish
legenda
Már majdnem el is felejtettem mennyire szánalmas a játék Honing része.
Gondoltam, miel hogy 19.én lejárnak a 10%os könyvek, csak elhasználok párat belőlük, és mondom a palára rámegyek..
Olyan 15 tryt toltam, MINDET 30-40% körüli chance-el, és 2 sikerült...
Ott rohadjon meg az összes könyv ahol van
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha nem lesz szerver legközelebb, akkor kukk rá erre...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Lelőtték őket...nem jött be elég della...ennyi volt

-
Sirandrish
legenda
Phase 1 az könnyü. Első 1-2 alkalommal tűnik kicsit "bonyinak", de nem az. Phase 2 se nehéz, csak oda már 2 együttműködő csapat kell. Phase 3at meg még én se toltam...
Meglett a full set, így már nem volt meg rá a motiváció.
Hard raidekre is csak azért megyek be, mert jó pénz, meg eshet bika ékszer, meg mert ha nagyon kell, kb le tudom solózni...
Meg mert heti 1szer lehet, aztán nem nagy dirrdurr
-
Sirandrish
legenda
Ahogy már mondták, a full Argos legyen a cél, de mivel hetente csak egyszer tudsz bemenni, így sanszosan minimum 3-4 hét lenne csak onnan (attól függően milyen gyorsan érsz fel 1385re vagy 1400re), így a Hard raidekből is szedheted addig kifele..
Csak ne ugyanazt a darabot mindkettőből
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Yep
Omen.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Meg kell tanulni használni a karaktert. Ez mindegyik másik karira is igaz egyébként
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Szokj hozzá, mert a Barzerker ilyen...
Sőt..kb minden karakter elég hosszú cooldownokkal operál
Egyébként a Berzihez még annyit hogy kicsit olyan vele a játék mint egy Sorcival, mert a skilljei elég lassúak, és a bossok előszeretettel ugrálni el mire elnyomod a skillt, szóval nem árt alaposan megfigyelni a bossokat hogy tudd, mikor mire készül, különben nagyon sok DMG pukkan majd a semmibe, és a hosszú CD-k miatt, lóf*sz sebzésed nem lesz.
Ez persze minden lassabb karakterre igaz
-
Sirandrish
legenda
AAAh..a 4. karim is T3 lett...soha többé T2
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
1-2 sziget kifilézésével lesz annyi alapanyagod, hogy 900+ig fel tudd tolni magad..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Konkrétan azt írtam hogy "A vernes küldiket kell végigcsinálni"...
Nah mindegy..a lényeg hogy megvagy.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem 3 hsz-el feljebb pont ugyanazt írtam
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
A Geart chaosból(és/vagy raidekből) tudod kiszedni, és a chaos elérhető a Vern küldisorozat után...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
A vernes küldiket kell végigcsinálni, és onnantól unlockolsz mindent, amihez az ILV-d megvan..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem kell (és nem is tudod), végigcsinálni..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- LEGO klub
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest