- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3tox1c
senior tag
Basszus. Millió köszi
Ha 200szor rohanok végig a pályán sem jövök rá hogy oda be lehet menni :o
Igy már azért könnyebb lesz. Teljesen leszivta az agyam ez a rengeteg szaladgálás, és mire a bosshoz értem minden koncentrációm elmúlt :D
(nem mellesleg kb 8000 vigort vett el tőlem a kis aranyos) -
heihachi
addikt
A PS5-rol nem tudok nyilatkozni PC-n tolom, es a kezdetekben ultra + DLSS quality-vel semmi baj nem vol, fix 60fps. Most meg siman beesik 40-re is, majd vissza 60-ra. De nem egyszer ketszer, hanem kb egyfolytaban ez van. Nem igazan ertem, mert a kartya is meg a proci is csocsozik kozben: a GPU 60%-on megy a proci meg vagy 30... A 60fps limitet csak azert toltam be, hogy ne melegedjen a cucc, ne progjenek a ventik, es kussban legyen a gep (valamiert allergias vagyok a gep hangjara
), amugy van az 80fps is, de mire jo az, ha ingadozik nonstop. Nem fogy el a ram, nem fogy el a vram, gyors ssd-rol megy... fene tudja mi baja van.
-
heihachi
addikt
A kovacsnak ossze kell gyujteni 3 cuccot, azt ha oda adod Gerlindenek, akkor utana tuti lehet venni. A harmadikat adhatod majd a mellette levo lenynek is, nem tudom mi a neve, akkor nem tudom mi tortenik, azt nem probaltam meg ki. Ha Gerlindenek adod, akkor kapsz egy
is.embertelen jo runat -
heihachi
addikt
De nem kell vegig vinned igy, mert mondom a harmadik szintubol talalsz menet kozben, aztan vehetsz 3-at az egyik kereskedotol, akinek ha tovabb viszed a sztorijat vehetsz meg 10 vagy 15-ot tole. Utana meg a kovacsnal annyit amennyit csak akarsz. A legnagyobb fejlesztokobol meg 4 van + 1 a multi/coop-ert, azt be kell osztani (bar ez utobbit nem tudom pontosan, ezert inkabb azt mondom 1 biztos van, de lehet tobb is, nem tudom).
-
rakkimcer
tag
Nhelaq rune [link]
Shield function: Increases item discovery rate. (+0.1)Charmed Paw [link]
Charmed Paw can be used as follows: Boosts item discovery rate. (+2)
Effect lasts until you hit a loading screen (Resting at a Vestige, Dying, etc)Lucky Paw [link]
Lucky Paw can be used as follows: Boosts item discovery rate. (+1)large deralium-ot itt farmolok ha kell
The Empyrean [link]
kirohanok az ajtón, lesz 2 varázsló, meg 1 power harcos a templom bejárat előtt, papként ez könnyű ezt a Orius' Judgement [link] varázslattal
be a templomba és ott 2 harcost gyorsan leütök és ezt ismételtem
először vigor farmolásra. de azért pár large is esik néha és csak a shieldben lévő item tunningot használtam
közben rájöttem, hogy a kovácsnál megjelent a large is, talán 90 db lehet tőle megvenni asszem 3000/db-értha jól értelmezem, akkor a Paw-ok csak folyamatos farmolásra jók, ahogy pihensz elveszti az erejét, állandó restnél ez nem játszik
-
heihachi
addikt
Ha csak a siman farmolas nelkul vegig tolod a jatekot, akkor az 1 es 2 szintu fejleszto kovekbol annyit kapsz, hogy el sem fogod tudni oket hasznalni. A harmadik szintu kobol kb annyit kapsz, ami 2 fegyverre lesz eleg +9-ig huzni, de abbol meg majd vehetsz eloszor korlatozottan, kesobb gyakorlatilag akarmennyit. A negyedik szintu kobol 4-et talalhatsz a jatekban alapbol fix helyeken, es ha jol emlekszem azt nem is tudsz venni (legalabbis nekem egyik vendor sem adott, de nem jatszottam meg vegig minden egyes questline-t).
-
Woodslave
félisten
-
d3tox1c
senior tag
Köszi szépen :)
Igazából nem is lenne szívem abbahagyni, annyira beszippantott, csak tényleg attól tartok hogy elviszem mondjuk 90 százalékig, és ott megakaszt egy olyan dolog, hogy a játék első negyedeben mondjuk nem nyitottam ki egy ajtót. Na, szóval ettől tartok én, hogy azt honnan fogom tudni hová menjek vissza? Sajnos e térkép (vagy inkább vázlat) eléggé érthetetlen számomra. Annyi, hogy nyilakat mutat a különböző helyekhez, de például a malom, és egy ajtó szerű valami között egy X van. Tegnap jó sokat bolyongtam arra, hatha valami kimaradt, találtam is jópár elhagyott dolgot, de az az X még mindig ott van.
Szóval az ilyenek zavarnak kicsit.
Egyébként dehogyis hagyom abba, ahhoz túl jó ez a játék :p -
-
heihachi
addikt
Nekem sem jut az eszembe annak a fizeto eszkoznek a neve, de az tuti, hogy a bossok utan kapsz belole parat, nem sokat. De csak akkor, ha az umbralba atmegy a bossznal es azokat az emlekeket megnezed (soulfalyeled oket). Ezekbol az emlekekbol az umbralban rettenet sok van elszorva, uh lehet szepen gyujteni.
Szerezhetsz meg ilyet ugy, hogy veszel Molhunal vigor-ert, de ott csak korlatozott szamut tudsz venni.
Ezenkivul vannak kis piros lampak elszorva, azok mas halott jatekosok. Ha azt soulflayeled, akkor elvezet ahhoz, aki a jatekost megolte. Ha megolod kapsz 3 tok masik fizeto eszkozt, de abbol eppen 3-ert tudsz venni egy olyat, amit gyujteni akarsz, a Molhu melletti shrine-nal tudod ezt megtenni.
Kaphatsz meg ilyet az umbralban bizonyos erosebb bossok legyozeseert is.
Ezenkivul talan de ez csak talan multiban is gyujthetsz fizeto eszkozt, amibol vehetsz ilyet, de ebben nem vagyok biztos.
Igen, nem kapod meg a boss cuccait, meg kell venni, es ahhoz nem lesz eleg ilyen fizeto eszkoz, hogy mindet megvedd, ezert jol meg kell valogatni, hogy mire koltod. Mondjuk Pieta szettjevel es kardjaval nem jarsz rosszul szerintem.Ha a szem piros lesz, azt a bosst nagyon-nagyon nehez legyozni, de ez szandekos. Egyebken igen, le lehet gyozni, nekem sikerult, de a jatek celja az, hogy ne tudd legyozni. Azert van, hogy az umbralban ne tartozkodhass annyit, amennyit akarsz. Az umbralban a dread resistance novelesevel tartozkodhatsz tobbet, amit a lampa fejlesztesevel lehet elerni.
A szintedet majd tudod resetelni pietanal, de az meg joval odebb van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Ps5 lemezes megkímélt 1 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest