- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
heihachi #334 üzenetére
Én kb a 3/4 vagyok a játéknak a pietát +5 re fejlesztettem, és egy másik varázsláshoz szükséges eszközt meg +10 re. Kisebb kő van millió nagy semmi, azt farmoltam, pedig mindent bejártam, és megcsináltam eddig. Ha terveznék ng+ akkor ok hogy a végére lesz a fegyver +10 de nem tervezek. Igy meg mehetek végig gyengébb fegyverrel. A deralium chunk nem érdekel a large kő viszont igen, mert most olyan a Pieta mint mikor megszereztem és semmi sebbzés sincs, azért a játék vége fele csak lenne rá szükség. Ha ezt tudom nyilván a varázslós genyót nem fejlesztem, de így szívás. De ez van végig viszem így, mert azt a large követ nekem sehol se dobta eddig. Pedig tényleg amit csak lehet megcsináltam, mind a két világban kb 70 óra van benne és első
végigjátszás
és 3/4 járok a játéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- PlayStation VR2
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox Series S
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest