- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
enginev3.0
félisten
Még nem jött meg a tartó, már megrendeltem, de magyar webshopból vettem valamilyet, és nem tudom adnak e hozzá felfogató csavart
Pár amatőr kérdés:
Filmet nézni, zenét hallgatni melyik módban érdemes?Az első 3D az átalakítja a stereo-t 3d-be?
A második 4.1 a hátsó 2 hangszórón is ugyan azt a zajt játssza le, mint ami az első kettőből szól ugye?
A 2.1 pedig ha jól sejtem csak az első kettőt szólaltatja meg a basszus mellettés ha egyik kis jel sem világít?
Az baj ha sosem kapcsolom ki?
-
dan83
tag
Alaplapi hangkártyáról, fentebb írtam is a típust. De azt is olvastam, ha optikán használom tök mindegy milyen hangkártya
De hatalmas nagy eltérés van, illetve nem kell már vacakolnom a beállításokkal, mindig automatikusan beállítja magának a hangszórókat filmet/youtube esetén. -
butch3r
senior tag
én itt vettem szintén hátsókhoz kábelt.
http://elektro-shop.hu/?s=hangsz%C3%B3r%C3%B3
asszem 0.5-st vettem. kicsit vastagabb mint a gyári de teljesen jól szól. néhány 100 ft-ból meg van
3x is vettem, mert az egyiket elmértem és nem volt elég hosszú. kb 13m-es így van feleslegben. ha eljössz mom parkhoz valamikor tied lehet, nekem csak áll a fiókban, ettől még egyszer el kell menned a fenti boltba mert a másik hátsóhoz is kell egy - toldás nem ajánlott itt sem, mint semmilyen kábelnél
-
Kukac95
újonc
Ne várj túl nagy csodát azért.
Nekem pici csalódás ahhoz képest amiket olvastam róla.... bár nem tudom kik írták.... mekkora hozzáértéssel... csak hogy mit. De fene sem tudja mennyire hiteles.
Van mély rendesen de a nagyon magasok eléggé virsli... a közép magasok is.
Ha nem hasonlítgatod össze semmivel, azért nem rossz.
Ja.... zenéről beszéltem.Játékban egy új dimenzió. Olyan hangokat szedett elő a Wolfenstein II-ből amiket a régi rendszeremen nem is hallottam :-))))
Most egy AX-370 Gmaning K5 alaplapi hangkártyát használok optikai kimenettel.
Azon töröm a fejem - és ezt lécci írja le akinek van összehasonlítása ezzel az alaplappal - hogy érdemes e vanni egy hangkártyát külön az alaplain kívül....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen GPS-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest