Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
super!!!
üzenetére
Csak a végére reagálnék, mert ez is egy gyakori félreértés:
A THX plecsninek elég sok változata van.
A legtöbb esetében azonban, sajnos csak pénzt kell lerakni az asztalra.
(Remekül mutatja ezt például az is, hogy a z2300 is megkapta annó, ami eléggé viccessé teszi a plecsnit.)
Leszögezném, hogy ezt nem én találtam ki, nyugodtan utána lehet olvasni. -
super!!!
csendes tag
válasz
dudika10
üzenetére
figyeld filmeknél- hangeroben és hangminoségben a z 906 szarráveri az 5.1 es kompact házimozi szetteket pl Sony,Philips stb!!!és joval drágábbakat!!!hallottam a saját fuleimmel!!!aki ennél jobbat akar az vegyen kulonállo konponenseket min 500 000 forintért!ja én zenét NAD CUCCOKON HALLGATOK+XAVIAN HANGFALAK+VAN DEN HUL KáBELEZéS úgy hogy kulombséget tudok tenni egy szar és egy nem szar kozott.éa a THX nem átverés benne! és nem pc vel használlom

-
Mielőtt tovább fajulna a dolog: A negatív kritika is kritika, nem kell egyből elüldözni azt, akinek nem a személyes kedvence a topik tárgya. Ugyanakkor mind a negatív, mind a pozitív kritikát kezeljük a helyén, egyiket sem kell túlzásba vinni, bizonygatni, sem pedig az ide tévedő személyeknek egyoldalúan, tényként közölni a saját véleményünk!
Ha vitáztok, érvekkel alátámasztva, és normális hangnemben is lehet!
Ennélfogva ezt a dolgot itt és most pihentessük is kicsit! Egyelőre csak hozzászólásokat töröltem, de ha folytatódik, az eddigi személyeskedők remélem nem akarják hasonló stílusban továbbvinni a dolgot!
-
Matrixka
tag
Na most akkor mi van!
Döntsétek már el hogy jó e a logitech z906 vagy sem?

-
dudika10
veterán
Onkyo AVX-380
Onkyo HT-S3305
Onkyo HT-S3405100-105k környékén beszerezhetőek. Kezdjük azzal, hogy ezek legalább dokumentálva vannak.
Sajnos a hazai ~monopol helyzet miatt az Edifier-ek ára 30-50%-ot ugrott, így azok itthon nem alternatívák jelenleg.Ha a használt piacot is nézzük, akkor hasonló áron kis szerencsével kategóriákkal feljebb mehetünk.

Egyébként én nem látom, hogy hol írtad, hogy nem pc-n használod.

-
dudika10
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Szerintem meg a z5500 ocsmány. A 906-os már sokkal szebb, de az Edifier S550/750 még szebb. Még szerencse, hogy szubjektív.

Hasonlítsd össze a szateliteket...
Az általad említett JBL szett is egy másik kategóriában versenyez már.
(#566) prokxy: [moderálva]
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
dudika10
veterán
Mindenkinek:
Tévedés ne essék, nagyon sok rendszer szar, a saját rendszerem is az, és tisztában vagyok vele.
Az itteni hozzászólások közt sok hülyeség van és nagyon sok félrevezető.
Sokan nem hallottak jobbat, megveszik, alátámasztják a vásárlást, és kikiáltják a rendszert "tökéletesnek". Ez nem változtat azon, hogy szar, ahogy az sem változtat a dolgon, hogy nem feltétlenül lehet jobbat kapni hasonló áron.
Bár az eredeti árán kis szerencsével például az Edifier kínálatában lehetett sokkal jobbat kapni, nem tudom, most hogy alakulnak az árak, de az 50%-os árral nyílván nem versenyez az Edifier. Ezek mellett az Onkyo is kínált egybeszettet hasonló áron, amit szintén jobb vételnek minősítenék személy szerint, de nem tudom, hogy ezek elérhetőek-e még a kínálatban.
A rendszer kiegyensúlyozottsága szintén nem igaz és félrevezető.
Ezek mellett a hibáival együtt is lehet szeretni.Ezek mellett azt is megemlíteném, hogy a logitech sosem volt híres a hangminőségről.
Szerintem nyugodtan írhatok a termék saját topikjába negatív kritikát, akár úgy is, hogy nem birtoklom a rendszert, mert előfordulhat akár, ne adj Isten véletlenül, hogy kifejezetten teszt céljából fordult meg nálam a szett.

Egy negatív kritika jóval többet ér véleményem szerint, mint 100, nem túlzottan hozzáértő tollból származó ajnározás. -
Turbolada II
őstag
A Z5500-nak és a Z906-nak sajnos nem igazán van értékelhető magasa. A mély dominanciáját még ki lehet küszöbölni.
-
Termi16
őstag
Nem tudom dudika10 mi ütött beléd, hogy ide jársz szórakozni.
Nem akarlak megbántani, de pc mellé számteches viszonylatban igen is egy jó rendszerről van szó ennyi pénzért, ki az a hülye, aki egy jó sztereó vagy hm rendszerhez hasonlítja ezt a logit? A termék saját topikjába, azzal együtt hogy nincs is ilyen cuccod és nem is tervezel venni, elég nagy értelmetlenség berontani, hogy márpedig ez egy szar és zenére alkalmatlan...
Nekem is volt Z-5500-am és úgy voltam vele, hogy pc mellé ennyi pénzért bőven megfelel, és jobb, mint sok akkori 5.1-es bögreszett. Nem kell túllihegni a témát, aki akarja és megteheti, az úgyis vesz magának egy komponens rendszert jó pénzért, de attól még a Logitech is egy tűrhető alternatíva.
-
dudika10
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Ugye nem baj, ha ezt a hozzászólást most viccnek veszem?

-
roberto211
őstag
válasz
dudika10
üzenetére
Én se a konstrukcióról hanem a hangjáról beszéltem.
Nézd meg h hogy szól és utána alkoss véleményt ne láthatatlanba meg stb.. Szerintem akinek van mindenki megvan vele elégedve , tökéletesen megfelel szerintem mindenkinek, akinek meg nem tetszik és kulturáltabban leszarozza, annak vagy nincs, vagy sajnos nem engedheti meg magának hogy vegyen(és ezt nem rosszindulatból mondtam). Akinek nem inge ne vegye magára és pont. Abszolút nem csak a mély dominál,. Pont kivan egyensúlyozva hogy szép ,tiszta, hallható magashangja legyen és mellé eléggé dinamikus de ha kell akkor ütős mély . Logitech az mindig is logitech fog maradni akárki akármit is mond. Szerintem senki nem a tuctuc zenéről példálózik, mert kimagaslóan megállja a helyét mind filmek terén, stb.. -
Turbolada II
őstag
Csipogó, fadoboz, valamivel normálisabb erősítő, oszt jónapot. Ennyi lenne az egész. Csak a Logitechnek nem érné meg.
-
dudika10
veterán
-
dudika10
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Én a hangjukról beszéltem nem a konstrukcióról.
-
roberto211
őstag
válasz
dudika10
üzenetére
Azt nem mondanám hogy rossz
A topicba a tulajok száma nem ezt mutatja legyen z5500 vagy z906.. Megjelenésnél a z5500-nak voltak persze tipushibái, azthiszem sistergés, meg alapzaj vagy ilyesmi.. De ezt kijavították, és a 2008-2009-es z5500 modellek már egész jók voltak.. Z906-nál ha jól tudom nem volt tipushibája az első szériáknál sem.. 
Én is a hangjukról.
Egy z906ot hallgass meg.. Én se hittem ennyire jó, de meghallottam már elhiszem.. D: -
dudika10
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Ez nem magyar mentalitás, ez emberi tulajdonság. Alá kell támasztani azt, hogy elköltöttem egy fél vagyont. Teljesen természetes dolog.
Nekem egyik sincs, így pártatlanul állíthatom, hogy mind a kettő rossz.

Már megjelenés előtt mindenki temette, így szar, meg úgy szar. A tömeg szava alapján az első vélemények is ilyenek voltak, aztán sokan rájöttek, hogy ez az új irányvonal a logteichnél mégiscsak jó irányba mutat. Ha választanom kéne akkor én is inkább a z906 mellett tenném le a voksomat, mert kevésbé rossz.
-
roberto211
őstag
Pontosan! Mivan akkor ha nem ugyanaz a véleményünk? Semmi.. Nyílván nem fogja mondani h jobb a z906 mert z5500a van. Nekem volt z5500am is és most ez a z906is, és ahogy elmondtam szerintem dinamikusabb, tisztább a hang.. Ezen lehet vitatkozni akkor is ez lesz a véleményem.. Lehet itt vitatkozni a végtelenségig de nincs értelme. Magyar mentalitás: Mindig azt fogja mondani hogy jobb amelyik van neki.. Persze tisztelet a kivételnek..

-
khron78
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Szerintem meg kár ilyeneken fennakadni.Szubjektív véleménye szerint jobb a z-906 és akkor most mi van? Egyébként meg nem kizárt, hogy szebben szól, mint a Z-5500, de lehet itt erősködni, hogy melyik a jobb, sok értelme nem volt és nem is lesz. Te használd a Z-5500-at, ő meg hadd örüljön a z-906-nak.
-
dudika10
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Azé jó sok hülyeséget össze tudtok hordani.

Az összes logitech rendszerben borzasztóan eltúlzott a mély. Régen is így volt, most, hogy a logitech lépett egyet a kevésbé eltúlzott(, de még mindig messze sok) mély felé, most meg szidják őket ezért.
A D osztályú erősítő hatásfokra biztosan jobb mint az A, az erősítő hangját megítélni meg két külön rendszerben nem igazán lehet. Hiába hasonló a hangszóró a szatelitekben (egyébként elég szarok), a ház anyaga, vastagsága, méretei, kialakítása, formájba ... nem ugyan olyan.
Mi van az 5 centis fejhallgató membránokkal? Gond nélkül átlépik a 100dB-t torzítás nélkül...
Csak egy példa, most inkább nem mennék bele részletesen ebbe, mindenesetre hülyeség, ahogy az is, hogy a D osztály jobb/rosszabb mint az A osztály. -
Turbolada II
őstag
A D osztály kis hangerőre egyáltalán nem jó. Arra az A osztály a legjobb. Ez jó: "kisebb mély = dinamikusabb" ez nagy hangerőn torzítássá változik. Vicces lenne egy házibuli 16-20 centis hangszórókkal, ha az ember komolyabb hangerőt akar (100dB felett torzítás nélkül), akkor minimum 30 centis hangszóró kell.
-
saril
senior tag
én már leírtam itt hogy kisebb mély = dinamikusabb ----most kérdezed hogy miért?
azért mert kisebb hangszóró könnyebben mozog nincs annyi tehetetlensége mint egy nagyobbnak ergo dinamikusabb
hangzásba egyforma szatelit hangsugárzókkal is lehet különbség pontosan az erősítő miatt tudniillik a D osztályú jobb mint ami a z5500ban van most nem tudom hogy az A vagy B esetleg AB osztályú... de attól jobb!
-
XtremLor
őstag
Gondolom arra gondolt hogy kiegyensúlyozottabb, es talan szebb is a hangzas, nem annyira dominal a mely. A centerek ugyan azok a tangband hangszorok minimalis modositasokkal, de en banom hogy kisebb lett a mely szerintem sokan vannak igy, tudott rajta szabalyozni az ember ha soknak erezte a z5500-nel is, viszont ha arra vagyott hogy "szetszedje" a szobat arra is alkalmas volt

-
Turbolada II
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Miben jobb a hangzás? Szinte ugyanazok a hangszórók vannak mindkettőben.
-
roberto211
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ezért mondtam hogy nekem ez a véleményem hogy szerintem jobb a z5500nál! Már nem sistereg, meg semmi tehát már nincs semmi vele.. Z5500nak a mélynyomónak is volt alapzaja,meg ha jól tudom egy időbe tipushiba is volt , stb.. Szerintem ennek szebb és dinamikusabb hangzása van, kész pont .

"Biztos jobb ha van alapzaja" kicsit gúnyos volt.
Valakinek ez a véleménye valakinek az , miért kell egyből rá máshogy reagálni ha valakinek nem azonos? -
Turbolada II
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Biztos jobb ha van alapzaja. A Z5500 nem sistereg. Sem tv-nél sem analóg, sem digitális kimeneten. Mondjuk előfordulhat interferencia, ha analóg és digitális bekötés is egyszerre van használva.
-
prokxy
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Nem lesz baja, nyugi!

Jó a gyári, nem kell jobb kábel.
-
saril
senior tag
válasz
roberto211
üzenetére
akkor nem a z906 hunyó

-
roberto211
őstag
Oks, most már nem tudom de valamiért nincs ilyen zümmögő hang.
Áttettem xboxra ott nem volt, akkor vissza és már nincs
Remélem nem lesz többet. 
-
roberto211
őstag
Csak akkor van ha fél centiről hallgatom, akkor van a zümmgőhang, és akkor hallom mikor leveszem a hangot.. De ha lenémítom akkor nincsen ilyen hang..
-
prokxy
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Ne parázz, nem lett annak semmi baja!
Tuti a TV-ből jön, nézd meg a Xboxodnál.Egyébként meg halkan úgysem fogod hallgatni, főleg nem közelről!

-
XtremLor
őstag
optikan megy nekem is a tv-rol a hang, nem hallok semmit szep "tiszta".
pedig nekem analog a tv adas meg mindig, ha meg usbrol jatszok filmet le a kalappal
nem lehet hogy az a trehomos iptv kinlodik? nekem a router amit adtak szorakozik allandoan resetelnem kell mindig
-
saril
senior tag
válasz
roberto211
üzenetére
túlfeszültség védő nekem alapból van a géphez és abba az aljzatba dugtam a z906ot is
a zümmögés szerintem nem természetes dolog, nekem nem csinálja, és nekem is optikáról megy
előtte (míg nem vettem kábelt) analógról ment és ott sem zümmögött! -
super!!!
csendes tag
válasz
roberto211
üzenetére
a 220 voltos zajszurok drágák.de Túlfeszvédőt én is ajánlom!!! az nekem is van de asszem ott a drágábbakban is van zajra minimálisan ha jol emlékszem
ja és optikán nem lehet interferencia... -
roberto211
őstag
válasz
super!!!
üzenetére
Optikával van összekötve, tehát digit, de a adás is digitális, thome iptv, stb al,stb.. HDMI-n van összekötve.. De szerintem is a adásból jön,
De úgy emlékszem mintha zenehallgatásnál ugyanezt csinálta volna, kis hangerőn zümmögés közelről hallgatva, tehát inkább interferencia lehet.
Ezt mivel lehet kiszűrni?,A másik.. Túlfeszvédőt vegyek a cucchoz?,
-
super!!!
csendes tag
válasz
roberto211
üzenetére
szeva ne aggodj attol nem lehet semmi baja. ja a másik kérdésedre a válaszom-az a zummogés szerintem a tv adásbol jon vagy interferencia a tv tol de ez kevésbé valoszínu.a tv d analog drottal van osszekotve vele?probálj valami más rencert rácsatlakoztatni és halgazsd meg azzal pl dvd/blu ray (dolby digital/dts filmek)
digitális kábelen keresztul pl koaxiális.na így aztán tényleg szoll a cucc!!!! -
roberto211
őstag
Hali.
Megjött a hangcucc, most tudtam összeszerelni.
Eszméletlen jó.. Kristálytiszta magas, alacsony hangerőn van a mély de még így is brutál, stb tehát nagyon zsír de viszont én b..lf..sz csináltam valami hülyeséget. Ugye a tv adáson fel kell nyomni a hangerőt mert szinte maxon is alig lehet hallani.. Na 3/4-en volt és jött valaki megmutattam h szól és én barom elfelejtettem, visszavenni a hangerőt, úgy megilyedtem mint az állat, de ez a kevesebbik gond, hanem az a gond hogy így szólt a hangfal 3/4en hangerőn kb 4-5mp-ig. Keletkezhetett valami baj ebből?
Remélem nem
A másik meg az h tévéadásnál ha lejjebb veszem a hangot és közelmegyek a magashangsugárzókhoz, hallok ilyen mintha szúnyog zümmögne hangot de ha lenémítom akkor megszünik.. ez baj?? Vagy mitől lehet?, Egyébként minőség profi, anyaghasználat, profi, távirányító kicsi, egyszerű és nagyon zsír. doboz is szép
Z5500nál nem hallottam ilyen jó hangzást tehát hiába mond bárki bármit szerintem jobb mint a z5500..
Legalábbis nekem jobban tetszik mind teljesítményileg, mind kinézetileg.. 
Várom a válaszokat..
Üdv: R

-
khron78
őstag
Én tegnap kaptam meg.Az első benyomásaim szerint bikán szól, a mély az tényleg brutális, főleg, ahol mi lakunk

Pár hiányosság is van azért:
-nincs fali tartó konzol, ilyen árért azért beleférhetett volna.
-a subláda aljára elférne egy magasabb gumi láb tüske, akármi, mert így elnyeli a szőnyegpadló.Ami tetszik:
-mély, minden tekintetben
-a peremhangszórók is méretükhöz képest klasszul szólnak
-DTS és Dolby Digital szuper
-távirányító egyszerű és nagyszerű
-számos bemenetHétvégéig még tesztelgetem, és írok dolby pro logic ügyben is, bár kétlem, hogy a decoder ismerné az algoritmust. Viszont a surround móddal összehasonlítom, nem biztos, hogy nagy különbség lehet, szerintem licenszdíj spórolás lehet a háttérben.
-
saril
senior tag
válasz
roberto211
üzenetére
oké, várjuk véleményed

-
roberto211
őstag
Na ma várom a ups csengetését.
Hozza a kicsikémet(z906).
Remélem ma hozza mert ma van a behatárolt szállítási idő.
Szólok ha megvan és ha összeraktam. 
Hali: Robi
-
dgabor19
csendes tag
35 %-os kuponom érkezett, ami a mai napig érvényes.
Ha valaki igényt tartana rá, privátban megtalál... -
-
Matrixka
tag
Sziasztok!
A Logitech Z906-nak hány wattosak és ohmosak a hangfalai?
Szeretnék venni hozzá nagyobbat.
Milyet javasoltok? -
n000rbi
senior tag
válasz
roberto211
üzenetére
Nem tudom sajnos (eléggé esélyes egyébként), de az ügyfélszolgálatuk biztos

-
n000rbi
senior tag
válasz
roberto211
üzenetére
Szerintem ez csak a szolgáltatódtól függ
Ha ad rádióállomásokat a tv-csatornák mellé, akkor természetesen hallgathatsz rádiót tv-ről a z906on. Más megoldás nem ugrik be... -
roberto211
őstag
Hali Bizonyára hallottátok már hogy jövőhéten meglesz a z906, és tv-re lesz rákötve, És azt szeretném ez ügyben kérdezni,hogy azt meglehet valahogy csinálni, hogy tudjak rajta rádiót hallgatni vagy?? Mert ha gépen lenne azt tudnám,hogy online rádió van, de tv-n meg lehet valahogy csinálni hogy legyen rádió?? Köszi előre is a választ...
Üdv: R

-
n000rbi
senior tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Mivel a "Hangszórók" a Laptop kiegészítők alatt van, így ott biztos nem lesz. Az viszont tuti, hogy máshol meg nincs ilyen kategória
Nem is értem, hogy a Hangrendszerek alatt miért nincsenek hangszórók... -
meridaharcos
senior tag
Halihó!
Termék regelésnél nem találom a Z-5500-at a listában. Esetleg nem a hangszóróknál van?
Köszi előre is a segítséget! -
n000rbi
senior tag
Nekem Ps3-mal van összekötve optikai kábellel. Az összes lemezes játék DD 5.1, vagy DTS hangot használ, semmi gondom vele, természetesen a dekóderled is világit ezeknél.
Egyéb, psn-ről letöltött egyszerűbb játékok, amik sztereó jelet küldenek neki, pedig 4.1ben (vagy 3D-ben, de szerintem az előbbi jobb) szólnak. -
super!!!
csendes tag
A DPL 1,2... már lejárt lemez
-
Turbolada II
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Szerintem analógon X-Fi hangkártyával szebben szólna mint integrálttal digitális összekötéssel. Ha a géppel akarod használni digitális kimeneten, akkor mindegy milyen hangkártyád van, mert a Z906 dekódere végzi az analóg-digitális konvertálást.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valakinek ez a véleménye valakinek az , miért kell egyből rá máshogy reagálni ha valakinek nem azonos?
Remélem nem