- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OII
csendes tag
válasz
super!!! #503 üzenetére
Lehet, hogy a DPL lejárt lemez, de akkor mi a helyzet a DTS-HD, TRU-HD formátumokkal?
Most hallgattam meg egy 5450-est, abban pl. van Pro Logic2, még analógról meghajtva is tényleg szuper.Egyébként meg akárki akármit mond, ez akkor is csak egy PC hangszóró marad, de természetesen abból is a jobbik fajta, szerethető előnyeivel és megtűrt hátrányaival. Ha nem lenne ennek is hibája, nem volna mit fejleszteni.
-
dudika10
veterán
válasz
super!!! #598 üzenetére
Csak a végére reagálnék, mert ez is egy gyakori félreértés:
A THX plecsninek elég sok változata van.
A legtöbb esetében azonban, sajnos csak pénzt kell lerakni az asztalra.
(Remekül mutatja ezt például az is, hogy a z2300 is megkapta annó, ami eléggé viccessé teszi a plecsnit.)
Leszögezném, hogy ezt nem én találtam ki, nyugodtan utána lehet olvasni. -
roberto211
őstag
válasz
super!!! #528 üzenetére
Optikával van összekötve, tehát digit, de a adás is digitális, thome iptv, stb al,stb.. HDMI-n van összekötve.. De szerintem is a adásból jön,
De úgy emlékszem mintha zenehallgatásnál ugyanezt csinálta volna, kis hangerőn zümmögés közelről hallgatva, tehát inkább interferencia lehet.
Ezt mivel lehet kiszűrni?,
A másik.. Túlfeszvédőt vegyek a cucchoz?,
-
Szabolcs22
tag
-
saril
senior tag
válasz
super!!! #376 üzenetére
nagyobb hangerőn tűnik ki! hogy sokkal szebben szól, tisztábban, az egész hangkép megváltozott így! most este megküldtem 90%on klasszikus zenékkel flac formátum természetesen Phil Collins, The Honeydrippers, Atomic7 és még sorolhatnám, csupa csupa eredeti zene, semmi elektronikus cucc!
én hallom a kül-t pedig nem vagyok white fülű
-
nevo
aktív tag
-
Euilea
csendes tag
válasz
super!!! #259 üzenetére
Hat en pont hogy analog kabelel hasznalom a Z906-ost, es egy creative soundblaster X-fi pro USB-S hangkartyam van, es ha olyan a hang akkor van 5.1 hangzasom... Csak nem tudom mi lenne a kulombseg digitalis kabel eseten, ha a hangkartyat digitalis kabelel kotnem ossze a Z906-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest