Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OII
csendes tag
válasz
super!!!
üzenetére
Lehet, hogy a DPL lejárt lemez, de akkor mi a helyzet a DTS-HD, TRU-HD formátumokkal?
Most hallgattam meg egy 5450-est, abban pl. van Pro Logic2, még analógról meghajtva is tényleg szuper.Egyébként meg akárki akármit mond, ez akkor is csak egy PC hangszóró marad, de természetesen abból is a jobbik fajta, szerethető előnyeivel és megtűrt hátrányaival. Ha nem lenne ennek is hibája, nem volna mit fejleszteni.
-
dudika10
veterán
válasz
super!!!
üzenetére
Csak a végére reagálnék, mert ez is egy gyakori félreértés:
A THX plecsninek elég sok változata van.
A legtöbb esetében azonban, sajnos csak pénzt kell lerakni az asztalra.
(Remekül mutatja ezt például az is, hogy a z2300 is megkapta annó, ami eléggé viccessé teszi a plecsnit.)
Leszögezném, hogy ezt nem én találtam ki, nyugodtan utána lehet olvasni. -
roberto211
őstag
válasz
super!!!
üzenetére
Optikával van összekötve, tehát digit, de a adás is digitális, thome iptv, stb al,stb.. HDMI-n van összekötve.. De szerintem is a adásból jön,
De úgy emlékszem mintha zenehallgatásnál ugyanezt csinálta volna, kis hangerőn zümmögés közelről hallgatva, tehát inkább interferencia lehet.
Ezt mivel lehet kiszűrni?,A másik.. Túlfeszvédőt vegyek a cucchoz?,
-
Szabolcs22
tag
-
saril
senior tag
válasz
super!!!
üzenetére
nagyobb hangerőn tűnik ki! hogy sokkal szebben szól, tisztábban, az egész hangkép megváltozott így! most este megküldtem 90%on klasszikus zenékkel flac formátum természetesen Phil Collins, The Honeydrippers, Atomic7 és még sorolhatnám, csupa csupa eredeti zene, semmi elektronikus cucc!
én hallom a kül-t pedig nem vagyok white fülű 
-
nevo
aktív tag
-
Euilea
csendes tag
válasz
super!!!
üzenetére
Hat en pont hogy analog kabelel hasznalom a Z906-ost, es egy creative soundblaster X-fi pro USB-S hangkartyam van, es ha olyan a hang akkor van 5.1 hangzasom... Csak nem tudom mi lenne a kulombseg digitalis kabel eseten, ha a hangkartyat digitalis kabelel kotnem ossze a Z906-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De úgy emlékszem mintha zenehallgatásnál ugyanezt csinálta volna, kis hangerőn zümmögés közelről hallgatva, tehát inkább interferencia lehet.