Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Sasoltam en is hogy melyik hulye talalta ki hogy ne sorba legyen

Legalabb akkor nem csak en tevesztek neha lyukat

-
XtremLor
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Magambol kiindulva, nem rossz lyukba talaltal be a front jack kabelevel?

-
Rabbitf_24
addikt
Hello
lecseréltem az optikai kábelt analógra (3 jack) és hiába dugom rá a Z906-ra és a Phoebusra, csak az SPDIF-et jelzi ki, a hangszórók ki vannak szürkítve, nem lehet azokat választani. Valaki egy megoldást?

-
XtremLor
őstag
Meger egy probat!
Vigyazni kell a lejton nem lehet megallni, nekem volt audigy, xfi xtremgamer pro, xonar dx, majd essence stx, ezt egy kulso WM8740chipes dac kovette amit meg most is hasznalok, jah meg van egy fiio d3, es m-audio firmware is, most vadaszok plusba egy Hdav-ra
-
XtremLor
őstag
Anno kiveseztuk a temat, meg egy kepes leiras is szuletett amibe a lenyeg szepen le van irva! [link] A hangkartya akkor dolgozik ha analogon van kotve, ha digitalisan akkor a kulonbseg olyan nuansznyi az alaplapihoz kepest hogy arra kolteni nem nagyon eri meg! Az alaplapon ha van optikai kimenet vagy alaplapi tuske akkor celszeru azt hasznalni!
-
Kabel15
aktív tag
Nem tudtok valami jó kis akcióról? Vagy nem lesz mostanában valahol logitech cuccokra 30% akció esetleg?
-
XtremLor
őstag
Az xtremegamer annyira nem jott be?
Szerintem ne ugorj bele, egy dx/dsx-et mindenkepp probalj ki elotte akkor, az 10e megvan hasznaltan!
7.1 analog kiment, es jack toslink adapterrel van optika is, ha tobb mindent dugol ra, de gondolom analogon akarod kotni hogy ne a z906 dacja dolgozzon ha mar veszel kartyat. -
XtremLor
őstag
Nem hat, majd alakul a tobbi is!
Ez a smart rendszer valoban egy kalap ****,tul van arazva, es nem is tudja amit kell, ha meg igen akkor egy vagyon, nekem a 13e egreat lejatszom korbe rohogte a tv-t 66 szor, mindent lejatszik nem valogatott halozaton keresztul se samba, dlna, nfs, fogad hdd-t, usb-t etc. anyum orokolte meg tolem, sajnaltam eladni!

A kartyarol annyit hogy a Blaster Z, vagy a Titanium HD jobb lenne, mind a ketto olcsobb is. +van analog 5.1-ed akkor nem csak digitalis!
A Xfi HD a Headphone erosito miatt annyi amennyi analog kijarat csak szterero van....5.1 nincs csak egy optikai kiment. -
aram01
nagyúr
válasz
varázsgömb
üzenetére
szerintem akkor ez a baj, hogy nem digitális

-
varázsgömb
aktív tag
Ja hogy nem digitális előfizetésed van? Nem vagyok szakértő, de akkor szerintem nem is fog világítani a decod lámpa,.mert nem megy bele megfelelő jel. Akkor Neked coax kábelen megy a tv-be a jel, nem stb-ba és nincs kártya sem?
Nekem digitális upc előfizum van, és CI+ kártya. XI.ker.
A lejátszható formátumokkal most megfogtál, xvid-et nem próbáltam,állítólag lehet
Mkv-t szoktam letölteni. -
aram01
nagyúr
válasz
varázsgömb
üzenetére
az a vicc hogy xvid-et nem ismeri fel, a tv pen-ről, te milyen formátumokat játszatsz le vele?
mondjuk szerintem nyomnom kell majd rá egy szoftver frissítést,ja még valami az előfizetésed milyen és hol van? Az enyém analóg upc -
varázsgömb
aktív tag
Nem tudom, hogy a Toshiba tv-nek milyen hangszórói vannak, de az én - amúgy csúcskategóriás, ue46es8000-es-, samu tv-ben olyan tré hangszórók vannak, hogy azon keresztül tv-zni felér egy kisebb fokú mazochizmussal.
Akkor már inkább a z906-on, a 4.1-en nézném, ha nem működne az 5.1. 
Mondjuk nem is lehet egyszerű a mai pár mm-es tv-kbe normális hangszórót préselni. :-)Azt kipróbáltad már, hogyha pendrive-ra v. hdd-re másolsz filmet és azt rádugod a tv-re, akkor lejátszáskor mit állíthatsz a hangbeállításoknál, ill. világít-e a decod lámpa?
Mert nálam nem mindegy, más lehetőségek vannak tévézéskor ill. hdd-ről történő lejátszáskor. -
aram01
nagyúr
válasz
varázsgömb
üzenetére
megtartom mert amúgy meg nem rossz holmi, majd legfeljebb a laposról vagy az asztaliról, nyomom rá a filmeket, "rendes" adókra meg marad a 4.1 vagy a tv sztereó hangszórója
-
aram01
nagyúr
válasz
varázsgömb
üzenetére
1 hete vettem a tv-t, nem hiszem hogy kicserélem, a vicc az hogy smart, meg 3d meg fhd, azt ennyit nem tud
-
varázsgömb
aktív tag
Akkor jöhet a tv csere.

Nem tudom, hogy Te mennyi filmet nézel csatornákról, mi szoktunk, és nagyon nem mindegy, hogy hogyan szól. Szombaton este volt a SzuperTv2-n a Mesterlövész. Volt benne pár tűzpárbaj, nem győztem kapkodni a fejem, amikor keresztül-kasul repkedtek a szobában a golyók. A párom nem nagyon izgul rá a házimozi hanghatásra,(nők!), viszont jókat nevetgéltem magamban, amikor éreztem, hogy össze-össze rezdült, amikor "elsuhant" a fülünk mellett egy gólyó.
-
aram01
nagyúr
válasz
varázsgömb
üzenetére
pcm, és auto
egyik sem jó
milyen digitális hangkártyát ajánlanátok ehhez a cucchoz? -
XtremLor
őstag
Aprodon is hirdetnek belole vogels - vogel's nevre keress ra.
TibChee: ujat ebbol mar nem lehet kapni, volt belole fekete is persze, hasznaltan ritka mint a feher hollo vls 105-120, van sok fajta alvany amugy, csak nalunk nem nagyon forgalmazzak oket, ezek megfizethetoek meg szerintem, max festeni kell, mint aram01 is irta.
ujat ha veszel 10e/db aron lesz inkabb.... -
aram01
nagyúr
válasz
varázsgömb
üzenetére
nekem sem nagyon világit a dekoder

-
aram01
nagyúr
itt a cucc, jó

-
varázsgömb
aktív tag
Olyan csavar, ami hozzá kell,( 1/4 x 20 x 1/2 ) csak nagyon kevés helyen van, de itt biztos találsz, én is náluk vettem: Fabory XI.ker. Hunyadi J.u.3. Csak vigyázz, milyet kérsz! Először belső kulcsnyílásút kértem, mondván;jobban néz ki. Azután majd' hanyatt estem, amikor 2.500-at kértek az 5 db. csavarért... Mondtam, hogy jó lesz a hatlapfejű is...
Nekem is Vogel's állványom van, csak a billenthető fejű. A tv alatt nem fér el a center, ezért jól jött, hogy billenthető, mert így fölé raktam kissé lefelé irányítva az ágy felé. Csak az a baj, hogy egyesével nem adják, így most az egyik hangszóró a radiátoron van, ami baromira zavar. Ha netán 3 párat vennél, akkor egy állványt átvennék.
-
XtremLor
őstag
-
aram01
nagyúr
válasz
szotyesszor
üzenetére
az a baj, hogy nekem mobilnak kell hogy legyen
-
aram01
nagyúr
bejáratáshoz van valami jó tanácsotok?
-
Webhun
tag
Sziasztok!
Szeretnék beruházni egy hangfalrendszerre a közeljövőben. A jelenlegi Trust 1600p 2.1-es hangfalamat akarom lecserélni. Sajnos nem sokat tudok a témáról, ezért gondoltam ide fordulok segítségért.
A keret kb. 100 ezer forint, de nem baj, ha ezt egy kicsit túllépem. Legtöbbet játékra használnám, de sokat hallgatok zenét ill. nézek filmeket is. Hangkártyára is szükségem lenne, most egy alaplapi van (ASROCK B75 Pro3). Melyiket javasolnátok? Érdemes jelenleg ilyen hangfalat vásárolni, vagy másikat ajánlnátok ebben az árkategóriában?
-
rolixyz
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a két első hangfalat kicserélhetem vajon két Sony ss-ms442(8ohm, 120w, Sensitivity level: 84 dB (1 W, 1 m)) típusúra?
Bírni fogja a szett erősítője, vagy ne erőltessem?
Rövid időre kipróbáltam, szóltak szépen, kérdés hogy meddig bírná
-
HurricaNe27
csendes tag
Kabel15: Ha nem vagy "vájtfülü" tökéletes választás bár még a vájtfülüeknek is ajánlani lehet

Szerinten vedd meg
-
aram01
nagyúr
Hali srácok kéne nekem is egy(aki eladja szóljon, persze csak jó állapotú érdekel) így használnám:
3d-s smart tv-be pendrive bedug,tv hangfallal összekötve (optikai kábel) és kész
működne így a dolog? -
XXArcAngelXX
tag
Sziasztok!
Mivel látom ebbe a topikban sok z906 tulajdonos van ezért gondoltam ide írok.
Adva van a számítógépem. (Adatlapomon) Illetve rendelkezem egy PS!-el is. Ezeket akarom rákötni a z906-ra.
Egy héten belül kerül hozzám a cucc, felújítás költözés miatt. Nem vagyok nagy audiofil, és nem tudom hogy a külömböző csatlakozási típusok közül mit mivel kössek a z906 dobozára. (a PS4 eddig kiválóan működött optikai kábellel).
Ami még szintén fontos: Játék miatt fejhalgatót is használok, tehát ha olyanok a körülmények hogy ne érezze magát a harcmezőn az egész szomszédság akkor füles on.Hangkártyák közül (ez most fizetéskor kerül majd a gépbe) a következőkre szűkítettem le a kört:
Creative Z, esetleg X-Fi Titanium HD
Asus Xonar Essence STX, vagy Poebus Solo.Szeretnék annyival előre gondolkodni hogy 7.1 hangkártyában gondolkodom, ha később váltanék hangrendszert.
Egyik itteni PH!-s kolléga azt ajánlotta hogy a koax adja a legjobb audo jelet. Mi a véleményetek?
-
Kabel15
aktív tag
Ha már bele vágtuk egy hangkártyás témába, asus p8h67 alaplap belső hangkártyája elég lehet?
Opticai kimenet van rajta. És ha jól emlékszem 7.1 et is tud. -
Freezee
senior tag
válasz
szotyesszor
üzenetére
Igen
az USB hangkártyára kötöd a Z906-ot. Van digitális és analog kimenete is. Bármelyikkel használható. Olvasd el a hivatalos honlapon hogy mi a minimum ami kell neki nehogy gond legyen miután megvetted. Ha jól emlékszem én annó 15.000 Ft ért vettem.
-
szotyesszor
csendes tag
válasz
szotyesszor
üzenetére
bocs, h magammal beszélgetek
asszem sikerült kibogoznom a szálakattehát veszek egy z906-ot (remélem segítetek honnan)
veszek egy asus xonar u7-et (http://www.pcaxe.com/slike/hardver/audio-video-karte/ASUS/Xonar_U7/slike/ASUS_Xonar_U7_27.jpg)ezt usb-vel bedugom a gépbe és a képen látható piros és fehér csatrikba beledugok egy ilyen kábelt http://www.hififutar.hu/index.php?P=1&K=3&FK=108&AK=238&ID=6031#prettyPhoto
a másik végét pedig szintén a piros,és fehér csatikba a mélynyomón (http://article.tech-labs.ru/img/article/31226/Logitech_z906_back_view.jpg)így lesz a legjobb a hangminőség nem?

-
szotyesszor
csendes tag
válasz
szotyesszor
üzenetére
a gépemen csak analógok vannak(3)
de a külső hangkártya az usb-s nem?, és az a lényeges h azt hogyan kötöm össze a z906-al nem? -
szotyesszor
csendes tag
válasz
Freezee
üzenetére
köszi a gyors reagálást
1 válaszoló: a xonar u1-ről elég negatív véleményeket láttam, és bocs hogy ilyen tudatlan vagyok, de mi az a DTS passtrough?
2 válaszoló: nem tudom milyen az alaplap,de usb 2.0 van rajta, 2gb ram, egy intel celeron proci 1mag, 2.6ghz
32bites win7, az rendesen fut a gépen viszont legjobb játék ami elmegy rajta az az nfs underground2
viszont szükség esetén tudok használni egy újabb laptopot(acer) 4gb ram,nvidia gt630 vidikártya, intel proci 2mag,2,4 ghz (bár még i3 előtti)és egyébként hol ajánljátok megvenni?
5 éve nyúzok egy olcsóbb logitech hangfalat ami nem túl népszerű azt a logitechtől vettem online.
egyszersem kelett a garit használni hihhetetlenül imádom a hangfalat, csak most már valami jobbra vágyom
megnéztem z906-ot a hivatalos oldalon(+ugye még hangkártya is kell) brutálisan drága
(128000ft) -
XtremLor
őstag
válasz
szotyesszor
üzenetére
Ird le milyen lapod van, lehet nem is annyira oreg az az "oreg"!

Digitalis kiment ha van rajta, legyen az optika, vagy coax akkor elso korben arra kosd! Lehet a lapon van tuske erre a celra...jobb megnezni, regen nem sajnaltak le ezeket. -
Freezee
senior tag
válasz
szotyesszor
üzenetére
Én egy külső sound blastert használtam még a z5500 hoz is és szépen szólt semmi gond nem volt vele. Viszont jó lenne tudni mi az "ősrégi" fogalma mert van alap követelmény a külső hangkártyához is.
ilyen : [link]
-
n000rbi
senior tag
válasz
szotyesszor
üzenetére
Én egy ilyen usb-s hangkártyát használtam laptophoz Z906-tal, optikain összekötve, DTS passthroughval szépen szóltak a filmek.
-
szotyesszor
csendes tag
én is szeretnék beruházni a nyáron egy z906-ba viszont a "forrás" egy ősrégi gép lenne ami már csak netezni jó, ehhez egy külső hangkártyára gondoltam viszont ezek elég húzósak (egy asust néztem 26-ért), és kizárólag zenehallgatásra használnám. véleményt, segítséget szeretnék kérni hangkártya ügyben , és h milyen vezetékkel kössem össze (nem vagyok túl tapasztalt a téren eddig csak sima jack 3.5 kábelt használtam)
hálás lennék ha küldenétek linkeket hozáá -
gti16v
őstag
válasz
varázsgömb
üzenetére
Szegény fickót úgy szét lőtte,hogy az elszállításhoz egy vödör is elég volna

-
Kabel15
aktív tag
válasz
varázsgömb
üzenetére
Ezt egy média lejátszóval is el lehet érni?
Én is pont ezt várom tőle amit te most itt leírtál. Csak nekem lenne egy média lejátszó is közbe iktatva.
Optikával lenne rákötve a Z906 ra. -
gti16v
őstag
válasz
varázsgömb
üzenetére
én is valamelyik nap megnéztem a Gravitációt...éreztem amit írtál...
most belenéztem a John Rambo (2008) film egyik jelenetébe ( 1:10) től na azért ott szépen dolgozik a mély :-)
-
Kabel15
aktív tag
válasz
varázsgömb
üzenetére
2011 es bejegyzésben olvastam, hogy 40% kupont kaptak páran. Hátha lesz megint. Vagy foci VB miatt hátha MM ben lesz valamilyen 20% kedvezmény minden tévére és audió eszközre. Nem tudom :/
De várok egy kicsit még. Amúgy is ki kéne festeni a szobát meg át kell építenem 1-2 bútort mert jelenleg sehogy sem fér be a tévé a számítógép meg az ágy a szobámba
-
varázsgömb
aktív tag
válasz
Kabel15
üzenetére
A z906-nál áresésre ne igazán számíts, nem nagyon mozog az ára. Az 50-60-at újonnan felejtsd is el.
Használtan megy 60 körül.
Nekem ps3 és tv van rákötve optikával. Tökéletes. Gondolom a média lejátszókkal is megy, mert nem emlékszem, hogy valaki is panaszkodott volna rá. -
Kabel15
aktív tag
Még 1 kérdés.
Egy Mede8er Med600x3D hez szeretném majd kötni a rendszert. Ez így jól fog működni? Optikai kábelre gondoltam. Olvasgatok itt vissza fele és hangkártyákról beszéltek. Elég drága mind a 2 eszköz és ha már kiadok érte pénzt akkor tényleg ki szeretném hozni a maximumot ebből a pénzből. -
Kabel15
aktív tag
válasz
varázsgömb
üzenetére
Köszönöm. Már csak egy akciót kéne megcsípni? Vagy az új logitech eszközök mikor szoktak jönni? 2014 es széria, vagy nem tudom hogy, hogy jönnek, szóval lehet hogy mondjuk az új gamer egereket nem jelentik be headset ekkel. Szó mi szó. mikor várható ár csökkenés? Vagy honnan tudnám beszerezni 50-60k környékén újonnan garival?
-
varázsgömb
aktív tag
válasz
Kabel15
üzenetére
Ha hajnal kettőkor olyan hangerővel hallgatod, ahogy egy ilyen filmet kell,(ahogy én is szoktam
), akkor tuti ki fog ugrani a pizsijéből a szomszéd, annyi kakaó van ebben a cuccban. Én is szeretem hangosan nézni az akció filmeket, (ha robban valami, akkor az ne csak pukkanjon, hanem remegjenek a falak, mint a valóságban
),de még soha nem kellett fullra feltekerni.
A kezdeti gyerekbetegségekkel ne foglalkozz, ez minden új termékkel előfordulhat, mára már kiforrotta magát.
Különben is erre való a gari.
Vedd meg bátran, nem fogsz benne csalódni! Sőt! -
Kabel15
aktív tag
Egyenlőre tervben van. Majd jövő hónap végén talán. Vagy hátha lesz addig valami nagy akció. Most olvasom a fórumot előröl. Elég sok probléma volt vele akkoriban. Most értem a 40% kupon részhez.
Jó lenne ha most is lenne egy ilyen. Mert őszintén 80k-t sajnálok rá. Talán ha olyan 55-60k környékén lenne.
És akkor 100 ból kijönne a média lejátszó + ez a set is. Nemrég volt az MM ben Logitech akció. De akkor még nem gondoltam, hogy nekem ilyen rendszer kéne.
A másik amin el kell gondolkodnom, hogy sikerül e szobát cserélnem. És akkor már 3,5mx3m es lenne, viszont az a fal meg szomszédos egy másik házzal, ráadásul közös tető is van. Én pedig csak azért nem fogom hajnali 11 kor lehalkítani Godzilla-t mert ők aludni akarnak
Szóval vagy marad ez a 2mx3,5m vagy ki kell találni valamit. -
Kabel15
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire érdemes ilyet vásárolni egy 2mx3,5m es szobába?
Mik a tapasztalatok vele? Látom, hogy ez egy 2011 es rendszer, akkor hamarosan jön az új?
Érdemesebb lenne azt megvárni? -
vzoltan
aktív tag
válasz
varázsgömb
üzenetére

nekem tvn sajnos a decode sosem vilagit -
varázsgömb
aktív tag
válasz
vzoltan
üzenetére
Jé, egy újabb felfedezés!

A jó múltkor a tv hd adásokról is beszélgettünk, meg a térhatásokról, és hogy szerinted ezek nem azok.
Mint akkor említettem kábeles upc-s vagyok.
Nos, nem tudom milyen jel jön a kábelen, de nyomogattam a gombokat, és a tv-n átállítottam a kimenetet pcm-ről dts neo 2.5-re, erre kigyulladt a decod lámpa.
-
saril
senior tag
válasz
varázsgömb
üzenetére
hehe én is megtartottam a dobozát meg a zacskókat

-
varázsgömb
aktív tag
válasz
HurricaNe27
üzenetére
Minden áldott nap végignéztem a hírdetéseket. Decemberben, egy péntek esti napon rakta fel a srác az apródra. Nem voltam szégyenlős, szombat reggel negyed kilenckor felhívtam. 55-re tette fel. Elég jó a beszélőkém, ráadásul megéreztem, hogy ingatag jellem, ezért sikerült lealkudni 47-ig, bár többet is adtam volna érte.
9-kor már nálam volt a cucc.
Óriási malacom volt. 
A hab a tortán, hogy egy elég precíz srácé volt, aki mindenére nagyon vigyázott. Dobozában adta, minden hangszóró egyesével becsomagolva a saját kis zacsijában.

-
saril
senior tag
válasz
HurricaNe27
üzenetére
mélyszegénységben 18 ezer is vízválasztó
amúgy meg a bejáratás is megvan oldva egy használtal -
HurricaNe27
csendes tag
válasz
varázsgömb
üzenetére
Hát veszem észre hogy sehol sincs és nincs is mindenkinek z906osa de használtan vetted 47ért?

Volt néhány eladó apródon de azok is gyorsan elkellnek és általában 60ért árulják mikozbe 78ért megveszem ujonnan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 11
- Apple MacBook
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt még elnézi az asszony. 

Nézd meg, hogy a Te tv-en milyen lehetőségek vannak, próbálgasd.