Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Nem lattam meg semerre olyan hirt hogy jonne uj joveveny csucs kategoriaba, persze semmi sincs kizarva.
Kiegeszito egyedul a bluetooth adapter kaphato hozza! Egy dock vagy egy jo minosegu kabel aminek a kimenete rca tokeletes lenne erre a celra. -
StoneBridge
senior tag
Szerintetek várható idén újabb frissítés ebben a kategóriában a Logitech-től? Tehát a Z906 frissítésére gondolok... ha jól látom ez a modell 2 éve fut már kb.
Illetve a Z906 milyen módon támogatja az iPod kezelését? Hogyan csatlakoztatható? Külön kiegészítőként megvásárolható az iPod csatlakoztatás? -
saril
senior tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
mindent túl kell méretezni, nem kérdéses hogy kell, mert következőnek meg lehet vesz egy jó DAC-ot és ahhoz már perfekt lesz, de tegyük hozzá így sem lesz rossz...
-
bluepolo
csendes tag
Csak sima stereo jack
-
bluepolo
csendes tag
Üdv srácok
Tegnap vettem egy z906 és érdeklődnék hogy hogyan tudom kihozni belőle e legjobb hangzást. Igazából 2 választásom van csak, mivel hogy laptopom van vagy Jack dugón keresztül aminek rca a másik vége vagy veszek egy optikai kábelt aminek az egyik vége 3,5mm jack???
-
Karajev7
tag
-
Karajev7
tag
akkor nem tudom.. Garanciárol valakinek vlmi véleménye? Ha pl. visszakuldom, akkor mennyi ido mire kicserélik?
-
Karajev7
tag
Hello! Meglett a z906. Sokat olvastam rola, mielott kiválasztottam ezt a házimozit, de errol a pattogó hangrol nem hallottam mostanáig. Dolby-ban nagyon szépen szólna, de mi ez a recsgo, pattogó hang???

-
Leigazoka
tag
Na ez THX - s 5.1
http://www.teufel.de/pc/concept-g-850-thx-multimedia-zertifikat-5.1-set-p7581.html
-
semetka
őstag
válasz
Integrator
üzenetére
Én legyártattam.
-
Integrator
aktív tag
Utánajártam a témának, hátha valakit érint. A hangszórók rögzítéséhez használatos csavar elnevezése, valamint jelölése: Negyed colos angol Whitworth normál menet, W 1/4" - 20.
Ezt a csavart kurva nehéz beszerezni, vagy legyártatod esztergályossal, vagy boltról boltra jársz. Én egyedül az alábbi boltot találtam, ahol árulnak ilyet: http://www.fabory.hu/. Remélem segítettem valakinek ezzel. -
saril
senior tag
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Rögzíteném fel a két hátsó hangfalat a falra, de semmilyen manualban nem találom, hogy milyen csavar az, ami jó lenne a hangfal hátuljába. Próbálkozással/erőlködéssel meg nem akarom elbaszni.
Köszi előre is.
-
jozsi252
veterán
Nem gondoltam volna hogy ez a Vogels tartó ilyen jó lesz. Tegnap átnéztem őket és meg se moccan egyik sem. Féltem a gyári csavartól amivel a konzolt kell a falra rögzíteni, gondolkoztam hosszabb pozdorja csavaron, de tökéletes ami volt hozzá.

-
saril
senior tag
válasz
CsIrKeRaToR
üzenetére
nem, mindenképpen bele kell csavarozni valami készséget a hátuljába ugyanis ott csak egy menetes furat van
-
CsIrKeRaToR
tag
Sziasztok,a Z906 hátsó hangszórói felmennek a falra állvány nélkül?

-
saril
senior tag
válasz
CsIrKeRaToR
üzenetére
itt aprón is szokták árulni de hivatalosan a logitech szokott adni kárpótlásul valami miatt
-
saril
senior tag
válasz
Karajev7
üzenetére
avagy ha HIJ ajánlásán felül tudsz még olyat csinálni hogy veszel 50%os kupont vagy szerzel valahonnan és az angol honlapról eurós összegben rendeled meg félárért az kb olyan 50-60 ezer forint között jön ki én személy szerint így csináltam nekem 55xxx valahány száz forint volt ha jól emlékszem

-
Karajev7
tag
Hello! Hol találok legolcsóbban z-906ost?
-
Integrator
aktív tag
Köszönöm. Sejtettem, hogy elég lesz csak a rendelési azonosító, csak nem akartam bebukni a dolgot, inkább ezért kérdeztem rá. Akkor kinyomtatom a dolgokat amiket írtatok, elrakom a dobozon lévő papírt, és meg is volna a 2 év garancia.
-
XtremLor
őstag
válasz
Integrator
üzenetére
Kaptal email-ben rendelesi azonositot, mentsd el eleg az is!
-
jozsi252
veterán
válasz
Integrator
üzenetére
Én amikor rendeltem akkor a dobozon volt rajta 1 papír amin rajta van hogy mikor lett rendelve, mennyi az ára, illetve a termék pontos cikkszáma. Ennyi bőven elég szerintem, mert eddig akármit rendeltem én sem kaptam több dolgot. G500 - G930 - Z906 - G27 ezekhez mindhez csak egyetlen 1 papírt kaptam én is.
Amúgy elvileg ki tudod te is nyomtatni a rendelésről a papírt, mert amúgy a rendszerben benne van a rendelésedről a számla, mégpedig amikor utánanézel hogy a csomag állapotba éppen mi akkor ott is kijelzi a rendelési azonosítót meg mindent.
Amikor a rendelésről a visszaigazolást megkaptad akkor az azonosítóra rámész, és átirányít a findmyorder oldalára, ahol beírod az azonosítót meg a jelszót, és itt előjön a te rendelésed, rámész arra hogy számla megtekintése, és itt ki is tudod nyomtatni.
-
Integrator
aktív tag
Rettentő egyszerű kérdésem van. Logitech honlapjáról lett rendelve 2 db Z906-os, egy Nekem, egy ajándék. Meghozta UPS, azonban a dobozokban sehol egy számla, sehol egy garancialevél. Ilyenkor mi a helyzet?
-
Turbolada II
őstag
-
saril
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
ez teljesen relatív hogy "veri" a mostaniakat, ezt csak bevizsgálás után lehetne elmondani stúdió körülmények között meghallgatni megmérni a torzítását és az összes többi paraméterét profi műszerekkel, és így összehasonlítani más gyártók erősítőjével ez nekem így kevés, sőt másoknak is hogy a te erősítőd mit ver meg mit nem, van az a mondás "hiszem ha látom" na én ebben is ugyan így vagyok
mondani bármit lehet és eddig itt ebben a topic-ban nem igazán támasztottad alá a kijelentéseidet
a te általad előnyben részesített dolgokat, semmilyen linkel!!!szóval ha nem túl nagy kérés, légy szíves linkelni mert kíváncsi vagyok de szerintem más is így van vele!!!

-
Turbolada II
őstag
válasz
Integrator
üzenetére
Tartok a C-Media chipektől.

saril: A sztereó erősítőm felett is eljárt az idő, mégis veri a mostaniakat.
-
saril
senior tag
válasz
Integrator
üzenetére
turbolada erősen creative párti pedig az x-fi felett már elszállt az idő

-
Integrator
aktív tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Kérlek bocsásd meg Nekem, hogy a 3 betűs mozaikszavak olvasása nincs rám semmilyen meggyőző hatással, így volnának kérdéseim:
Ezzel azt akarod mondani, hogy sem az alaplapi, sem az általam írt hangkártyák nem felelnének meg a z906 meghajtására? Indokom egyszerű, Creative-val volt már a múltban negatív élményem, és ha nem muszáj (Értsd.: Ha nem tud többet, mint az ASUS - csak jobban kedveled a Creative-ot), akkor nem próbálnám meg újból
-
Turbolada II
őstag
válasz
Integrator
üzenetére
X-fi.
-
Integrator
aktív tag
válasz
XtremLor
üzenetére
Ne haragudj, de sajnos az utóbbi időben a fórumban a "segítőkész emberek" 60% átvette ezt a "Én vagyok a faszagyerek, értek hozzá, mindenki más hülye, mert nem keres/mert nem ért hozzá/mert csak", és kicsit unalmas már, hogy végig kell zongorázni ezt a kört minden egyes alkalommal, amikor segítséget kérek akármilyen témában. Természetesen azért vagyok itt, mert nem értek hozzá (ha nem így lenne, nem lennék itt).
A linket köszönöm, így már természetesen értem, hogy mi a lényeg, és akkor ehhez mérten kérdezném, hogy a Z906 kihasználásához elég az alaplapi (MSI 770-C45) hangkártya, vagy vegyek egy
ASUS Xonar DG
ASUS Xonar DS
hangkártyát (Egyáltalán mi a különbség?) vagy valami mást ajánlanátok?Köszöntem
-
XtremLor
őstag
válasz
Integrator
üzenetére
Nem rossz indulatbol irtam, szerintem felre ertettel, de lenyegleten.
[link] -
Integrator
aktív tag
válasz
XtremLor
üzenetére
parszor le volt mar irva, rajzos illiusztracio is volt mar
Ez simán elképzelhető, de se energiám, se kedvem nincs 1251 hozzászólást átolvasni, hogy megleljem azt az egyet, főleg úgy, hogy keresni sem tudom, hogy kellene rá, mivel nem értek hozzá. Erre való a fórum, azért vagyok/vannak itt az emberek, hogy kérdezzenek.........................................................................................................................................................................
-
XtremLor
őstag
válasz
Integrator
üzenetére
Hangkartyat ha veszel az analog // jack dugot kell amugy is hasznalni, parszor le volt mar irva, rajzos illiusztracio is volt mar...
a dedikalt hangkartyaban jobb dac van, mint a z906-ban roviden. -
XtremLor
őstag
válasz
Integrator
üzenetére
Tobb kimenet akkor elonyos ha mast is akarsz rakotni, pl egy sztero erosito+ z906.
xonar dx, es egy xfi gamer fatality pro-m volt ameddig z906 hasznaltam, jo valasztas lehet mind a ketto, szemely szerint az xfi hangja nekem jobban tetszett az volt az en vilagom. -
XtremLor
őstag
válasz
Integrator
üzenetére
Asus vagy Creative vonalon nezz szett 10e kategoriaban.
-
Integrator
aktív tag
Ez a hangfalszett mellé milyen hangkártyát ajánlotok?
-
semetka
őstag
Milyen menet van a kis hangszórókban? Bemegy egy kicsit és megáll. Valami speckó?
-
kizcar
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Szerencsére túlélte a megpróbáltatásokat, de ezentúl azért óvatosabb leszek. X540 mélyének viszont meg se kottyant a maximum intenzitás.
Jól rámhozta a frászt ez a cucc, de azért nem is hagyott cserben. -
kizcar
tag
Srácok!!!
Akinek ilyen van, nem ajánlatos a mélynyomót felénél többre tenni, mert nekem megadja magát. Kihúztam a konnektorból, pihentettem 10 percet és így működik, de a felénél többre tenni nem ajánlatos mert megfárad.
A jóval olcsóbb X540-nél nem volt soha ilyen probléma. Érdekes. -
Csubeee
tag
Köszönöm a választ.
Az effektezést csak azért kérdeztem, mert előfordult, hogy mkv-t néztem és az a hangsáv amin az emberi hangok vannak, néma volt. Tátogtak mint hal a szatyorban....
Eddig én is a MP-HomeCinema-t használtam, de itt javasolták inkább a VLC-t. De aszt hiszem visszatérek a régihez.
-
saril
senior tag
válasz
Csubeee
üzenetére
hi
az effektezés akkor kell ha olyan tartalmat hallgatsz ami már dekódolva megy a z906ra kivétel ha analóg 5.1-es hangkártyáról hajtod mert ugye akkor az ott elvégzi a dekódolást ezt te döntöd el a fülednek mi a jobb hangzás beállítás
én zenét 2.1es módban hallgatok alaplapi optikáról hajtom meg a z906-ot meg alaplapi 5.1ről az analóg rész is rá van kötve és ha játszom néha átváltom win7ben hogy elsődleges eszközként mennyena lejátszóbeállításaidra nem tudok válaszolni én MPC media player classicot használok külön kodek pakk nélkül és így nem kell beállítani semmi mást
-
Csubeee
tag
Sziaztok!
Valaki tudna segíteni? (1229-es hozzászólás)
Köszönöm -
saril
senior tag
válasz
CsIrKeRaToR
üzenetére
nem egy kategória studió/monitor hangfalpárt ne hasonlítgassunk pc-s 5.1-el mert felesleges nincs alapja

-
saril
senior tag
válasz
CsIrKeRaToR
üzenetére
ha térhangzás kell akkor logitech de egyértelmű hogy Behringer MS 40 azért a kettő en megy szinten van...
-
Csubeee
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Töltöttem le pár albumot FLAC-kiterjesztésben, mai tartalmaz DTS 5.1-es hangot is.
VLC-vel indítottam, hangbeállításoknál kiválasztottam a DirectX kimenetet.
Viszont külön a "hang/hangeszköz" beállításnál ismét van lehetőség 5.1. 2első2hátsó, sztereo, mono, A52/ S/PDIF beállításokra.Az első kérdésem az lenne, aki már belőtte ezt a lejátszót, milyen tartalomhoz (lásd pl. FLAC, FLAC+Dts, mkv, ..) milyen beállításokat használ.
A másik kérdésem az lenne, hogy a Z906-ost ezekben az esetekben kell-e "effektezni"? Magyarul nem kell az effektek között kiválasztanom pl. a térhangzást? (mint ahogy sima mp3-ná mondjuk a 2.1-et, vagy 4.1-et)
Kicsit nagy a beállítási lehetőségek variációja így nehezen ismerem ki még magam.
Amúgy pc-ről használom SB X-Fi XtremeMusic kártyával analóg csatornán keresztül.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
CsIrKeRaToR
tag
Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy egy Behringer MS 40 ill. Logitech Z906 lenne a jó választás?
A Logi mellet a basszus és a térhangzás,a Behringer mellett a hangminőség. 
-
kizcar
tag
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére
Én voltam kíváncsi rá. Köszi a a fáradozást
Erre az eredményre számítottam.
Most már a válasz egyszerű azok számára akiknek talány egy hangkártya vétele. Szóval nagyon is érdemes beruházni egy különállóra.
Így most már veszek egyet én is, csak nem tudom milyet
-
Turbolada II
őstag
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére
Teljesen korrekt értékelés, én is nagyon hasonló százalékokat adtam volna. A tesztelésnél max. egy klasszikus zenét használtam volna, mert egy vicc, ahogy ezek szólnak egy ilyen kompakt rendszeren. Még Sennheiser HD555-ön sem élvezhetőek a mély miatt. Egyébként jó lehet a hallásod.

-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Nos végre sikerült eljutnom oda, hogy kipróbáljam a z906 -ost különböző módokon. Nem tudom már ki kérdezte, de ígéretet tettem, hogy letesztelem optikán, ac97 integrált kártyával és az X-Fi Xtreme Gamer Fatality Pro karimmal. Az eredményen különösképpen nem lepődtem meg, X-Fi nélkül ac97-el és optikán is igen igen szegényes volt a hangzás. Legrosszabb az ac97 volt, halkabb is vele a rendszer, magas hangok teljes hiánya, puffogós basszus és kb semmi nem ott szólal meg ahol kéne. Ez zenére értendő, film alatt mindegyik megoldás hallgatható, ott kevesebb a különbség, de azon a téren is viszi a prímet az X-Fi a tisztább mélyhangokkal. Optikán egy picit jobb volt a helyzet, egy fokkal jobb volt a mély és a magas is, de valahogy akkor sem úgy szóltak a dolgok ahogy kell. Mély nekem itt is eröltetett volt. Viszont ezzel a megoldással volt leghangosabb, de nem is szólt szépen. Az igazat megvallva ha a rendszert vásárlás előtt meghallgatom egy integrált gépre kötve, nem biztos, hogy pénzt adtam volna érte. A fülemre hagyatkozva kb így tudom értékelni a három megoldást (Ha X-Fi 100%):
X-Fi analógon: 100%
Optika: 60%
Integrált AC97 analógon: 45%Ezekkel próbáltam ki:
Film:
- Függetlenség Napja (Angol DTS 5.1 hangsáv, BD25 .mkv)
- Avatar 3D (Angol DTS 5.1 hangsáv, BD25 .mkv)Zene:
- Antonio Vivaldi (.Flac)
- Wolfgang Amadeus Mozart (.Flac)
- ATB- Seven Years (DTS 5.1, .Flac)
- David Guetta - One Love (.Flac)
- HDEND - Audiphile AirWave (.Flac) -
semetka
őstag
Ma érdekes felfedezést tettem teljesen véletlen. DVD-ről kipróbáltam a 906-ot és minden tök úgy szólt mint PC-n csak a magas volt egy kicsit kevés. Akkor nincs probléma ha gépről hallgatom mert media playeren rakok egy kis magasat és kész, de ha dvd-n hallgatom akkor szerintem kevés a magas. Amit amúgy tényleg hiányolok egy magashang szabályzó, igazán rakhattak volna bele. Kiváncsi lennék mivel lehetne több magasat előcsalni. Esetleg ha kicserélném a vezetékeket valami nagyobb keresztmetszetűre.
Minden kedves fórumozónak Boldog Karácsonyt kívánok!
-
Kakalo
csendes tag
Rendben, megnyugodtam. Tudom, hogy így nem megy játék 5.1, de előzö rendszerhez képest durva változás ez nekem, hallok jobbról-balról.
A sokszor elhangzott kérdés: megérné venni egy értelmes hangkártyát?! Olyan jó lenne különbséget hallani... Szeged környékén nincs valakinek elfekvőbe? -
Kakalo
csendes tag
Sziasztok. Kötelességemnek érzem, hogy én is írjak egy kis beszámolót/véleményt, ha már mások is vették a fáradtságot.-Amit ezúton szertenék megköszönni. Előző hangrendszernek nevezett valami is 5.1 volt (utóbbi időkben inkább 4.05
) 70W teljesítménnyel bírt. 2-3 éve, egy barátomnál hallottam szólni z5500at, azóta az volt az álmom. Mivel már beszerezni sem nagyon lehet, és elvileg a 906 jobb is, így emellett döntöttem. 76ezerért jutottam hozzá az oáziscomputertől. Kedd este rendeltem, péntek délután már koptatta az állam a padló.
Alaplapi optikáról megy, már játszottam, filmeztem mindent csináltam vele, viszont 60% fölé még nem mertem tekerni. Kifejezetten tetszik, hogy alacsony hangerőn is gyönyörűen adja a mélyet, ami lehet csak nekem újdonság. Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. Igaz az árát kicsit sokalltam, de mikor elkezdtek potyogni szekrény tetejéről a sörösdobozok (60% vol 60% sub 25m²), sunyi mosollyal az arcomon mondtam: megérte.
Persze nem ez számít, mitöbb... Filmeknél hihetetlen mozihatást kelt, játéknál (Dishonored) megugrottam a székben mikor lőttem egyet, akkorát szólt. Úgyhogy összességében szerintem ez egy nagyon jól összerakott szett, aki teheti annak csak ajánlani tudom. Remélem a tartósságban sem kell csalódnom, itthoniak miatt az enyém veszte nem az agyonhajtás lesz, úgyhogy remélem örök élet meg egy nap. Amit szeretnék kérdezni, ha nem szól semmi és felszólal egy hang, akkor a ti konzolotok is felvillan? -
Leigazoka
tag
A Z906 nem egy zenére kifejlesztett hangrendszer, alapvetően filmre .... fejlesztették ki.
Ha zene kell akkor egy normális 2.1 kell meg egy külön DAC...
Mert a zene + 5.1 no koment ..
idézés régebbről : ,, azért vettem meg a 906 -t mert a dinamika kellett a zenéhez/koncert
Ja és mondjuk egy 3 utas álló hangfalpár meg egy gyengébb erősítő már megmutatja a hatást és kicsivel többe kerül mint a 906 -
kizcar
tag
Nekem volt olyan, hogy lehalkította magát fullra, amikor feltoltam a hangerőt maxra. Le is halkítottam, csak az unokatesómnak májerkodtam. Mondjuk muszáj szoknia; hamarosan itt a szilveszter.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
saril
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
nem lehet megsütni a rendszert ezt magyarázom olyan védelem van benne hogy túlterhelésnél túlmelegedésnél lekapcsol..
-
XtremLor
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Elvileg nem kellene ra, gyakorlatba ezer forint sporolni meg f'szsag, par esztergalt borda megfert volna....
Teszi a dolgat igy is, nalam 1 ev alatt 1-szer jelentkezett ez a halkulas is, bejaratas utan amikor feltekertem rendesen a hangerot. Meghibasodas ebbol a gondbol nem hinnem hogy lenne....szelsoseges esetben persze lehetseges! -
LJ.
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Naja, a belső hőmérsékel más kérdés. Ezen a képen melyik a végfok? Meg úgy naggyából mi-micsoda?
-
LJ.
tag
-
XtremLor
őstag
-
LJ.
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Égett szagnak nem nevezném, viszont nem is volt szagtalan... Hangerőt nem vette vissza, ahogy én éreztem a szagot, egyből levettem a hangerőt. A hátsó fém borítás kellően meleg volt, de egyáltalán nem volt forró.
Amúgy mondom, nem volt maxon a hangerő, felén kicsit túl volt. Inkább ami problémásabb lehetett, hogy ebben a számban nagyon erős a basszus, az terhelhette meg. Azért is linkeltem be a számot, hogy halljátok. -
LJ.
tag
Srácok, kérdés!
Ma eléggé meghajtottam a rendszert ezzel a számmal, kb 3/5-öd állásban volt a hangerőszabályzó, szóval azért még torzításmentesen, de viszonylag hangosan szólt a zene. Kb 10 perc hallgatás után, enyhe szag jött kifele a mélynyomó reflexnyílásán. Gondolom normális ez, mintha olvastam volna már hogy másnak is volt ilyen.
Van ilyenkor valami tennivaló? Vagy kicsi pihentetés után megint lehet neki küldeni? -
Turbolada II
őstag
Tényleg más az erősítő. Az optikán elérhető hangzással az a baj, hogy tompa, lélektelen, életlen, és kevés benne a dinamika.Még a koax sem annyira gáz, de az csak lehet azért van így, mert nagyon jó minőségű kábelem van. Optika<koax<analóg. Például a csöves erősítők hiába régi elv szerint működnek, mégis páratlan élményt képesek nyújtani, digitális technika ide vagy oda.
A hallás azért is érdekes dolog, mert a lélek is bele tud zavarni (placebo-hatás). Például a régi Airis L103 DVD lejátszómról sokkal korrektebbül szólt a zene, mint a mostani jóval drágább Panasonicról (szükségmegoldás volt). Megnéztem miért is lehetett ez és lám az Airisben ESS Vibratto II chip volt. A Z5500/906 is drága rendszerek, mégis maximum alsó-középkategóriás "hangkártya" van bennük. Egy Asus vagy Creative hangkártya viszont más ligában játszik.
-
saril
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
nem kell biztosíték bele mivel kapcsolóüzemű D osztályú az erősítő így a védelem beépített és automatikus
amúgy meg nem értem mi a gond az optikai hangal? analoghoz képest csak jobb lehet mivel nem vesz fel zajt stb stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ilyet kitatlálni

a dedikalt hangkartyaban jobb dac van, mint a z906-ban roviden.